Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Takže nářez ve volbách dostali socani kvůli Staňkovi? Zajímavé. Buržuj-proletář z Boskovic zase tvrdí, že to bylo kvůli tomu, že ČSSD podporuje banderovce. Vysoká škola života, katedra politologie...

9 1
možnosti
JN

Vysoká škola života, katedra čtenářské gramotnosti: v článku píši, že "zřejmě i tahle kauza měla vliv na výprask, který ČSSD v evropských volbách od voličů utržila."

Tedy netvrdím, že to byl důvod jediný, ovšem svou roli to u některých voličů dost možná sehrálo.

6 0
možnosti
AM

jasná karma pseudodemokratům navzdory R^

9 6
možnosti
IH

Tohle je zase nesmysl. Staněk byl odvolán. Věci s v tomto směru hýbou. Co víc by měl ještě někdo řešit???

Na vás sedí přirovnání. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

Nebo, že by z vás mluvila zhrzenost, že se s vámi kulturní lidé nechtějí kamarádit?

16 4
možnosti
JN

Nesmysl jsou už vaše první dvě věty. Staněk nikým odvolán nebyl - sám podal demisi, ovšem Zeman ji nepřijal, takže je do dnešního dne ministrem kultury stále.

A jinak nevím, kolik věhlasných režisérů, herců či hereček, oceněných Oscary nebo aspoň Českými lvy je mezi vašimi kamarády, ale každopádně jste mě tou poslední větou velmi pobavil. :-)

6 6
možnosti
BM

Pan Hamáček, ministr vnitra!!!!!! odvolává ministra který odhalil bordel v galerii. Chápete? Ministr vnitra. Proto se řvalo proti ministrni spravedlnosti Marii Benešové. Aby v tom třeba nezačala hledat spravedlnost? Nedivím se prezidentovi že jedná tak jak jedná.

13 8
možnosti
JB

J78a52n 96B41u30r62i92a91n

1. 7. 2019 18:19

Co po Hamáčkovi chcete? Případ premiér mu ukázal, že se musí ctít presumpce neviny, ne? - takže když ministr odhalí nějakou lumpárnu, tak dokud to neposoudí soud, tak to neznamená vůbec nic.

4 1
možnosti
JB

J96a91n 29B60u10r20i74a69n

1. 7. 2019 18:14

Koukám, že se Vám ta "kulturní fronta" nezavděčí, ať dělá cokoli.

Řve - špatně. Mlčí - zase špatně.

Co má dělat, aby to bylo dobře?

11 0
možnosti

Řvát potichu / Mlčet nahlas.

5 0
možnosti
JH

Jó, tahle kulturní fronta to teď má strašlivě těžký. Ono hájit chlápka, který si do vlastní kapsy přihrál milion, není vůbec jednoduchý... a navíc podpořit jmenování nového ministra kultury, bez vzdělání a znalostí..., to chce taky silnej žaludek:-)

23 7
možnosti
LB

A vy víte, že doc. Fajt, odborník s mezinárodním renomé, si přihrál milion?

On byl placený za manažerskou činnost a za uměleckou činnost, kterou neměl v pracovní smlouvě (např. byl kurátorem několika úspěšných výstav) byl odměňován podle autorského zákona. Navíc jak tvrdil, měl na to smlouvu uzavřenou s ministerstev, takže bych s rychlými soudy počkala.

Když bych měla použít analogii, tak poslanci také dostávají poslanecký plat, náhrady a k tomu ještě pobírají další odměny za výkon funkcí a účast ve sněmovních výborech. Podle vaší logiky by se také měli spokojit s jedním platem, ne?

A když už operujete vzděláním, víte, jakým vzděláním disponoval úspěšný ministr kultury Pavel Dostál? K čemu je Staňkovi vzdělání, když se nechal na chytat na švestkách - nevěděl, s jakým rozpočtem jeho ministerstvo hospodaří. A kvůli jeho neschopnosti jeho ministerstvo přišlo o 40 milionů.

8 2
možnosti
RK

Jojo, utínat penězovody má následky. Alespoň je vidět, že tady krade i ten "hodný".

11 0
možnosti

Ona sranda je, že Kysela a spol jsou zjevně pod emocemi. Čl.64, odst 2 dává prezidentovi právo projednávat s vládou a premiérem cokoli, co se týká vlády. Tedy i návrh na jmenování či odvolání ministrů. Klaus takto přemluvil Nečase, aby nějaké ty návrhy stáhl, např.

Jak dlouho bude projednávání trvat, je na premiérovi, je na premiérovi, zda na svém návrhu bude trvat. A je jen na premiérovi, zda podá kompetenční žalobu. Není to na Kyselovi, není to ani na Rycheckém a zcela jistě to není na těch trulantech, co neznají českou ústavu.

4 6
možnosti
JH

Když je nejhůře, ČT pravidelně vyrukuje s tvárným ústavní právníkem Kyselou!

7 3
možnosti
MK

Fajt a Soukup jsou zástupné problémy, hlavní je Staňkova účast na bolševických mejdanech. Tu jste jaksi zapomněl zmínit.

3 5
možnosti
Foto

Byl tam, doufám, že studijních důvodů. Například pro hlubší pochopení osobnosti soudruha Grebeníčka. Není k zahození něco takového pochopit pro širší a hlubší vědomí souvislostí.

0 0
možnosti
JN

Děkuji Vám i ostatním karmujícím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik