Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

No vidíte, nebýt vás, ani bych nevěděl, že Hutka zplodil něco nového.

jistě to bude mít stejný úspěch jako jeho celoživotní dílo.

10 0
možnosti
PL

ano, taky to tak mám, Hutka mě zajímá jen velmi okrajově

2 0
možnosti
MC

M25a76r85e45k 10C58o83z80l

19. 7. 2019 0:59

Ten člověk je symbol neúspěchu a nemůže to skousnout. Kdysi nazpíval jeden hit a ten pořád recykluje; jinak kope kolem sebe a útočí na úspěšnější. A pár novinářů mu kupodivu pořád naslouchá.

Zajímavý je třeba komentář k dílu pořadu Třináctá komnata, který s ním natočila ČT. Zatímco ostatní vystupující v tomto pořadu zpravidla prožili hrůzy, někomu zemřelo dítě, někdo bojoval se smrtelnými nemocemi, Hutka byl v zahraničí. ČT v upoutávce říká, že prožil jednu z nejstrašnějších komnat...znám asi 30 emigrantů, většinu osobně a cca třetinu z médií a všichni byli úspěšní, až na Hutku.

Nevím, kam se ještě dá dál klesat z bahna, které tento člověk pro mne představuje, ale pokud to ještě jde, on nám to předvede, o tom nepochybuji.

34 3
možnosti
MK

R^R^ Hutka je vyhořelý dědek, ale rád by ještě vzkřísil jiskřičku zájmu a tak píše sprosťárny v domnění, že zaujme; opak je pravdou.

26 1
možnosti
Foto

Pouliční zpěvák kupletů Kulhavý tomu musí rozumět ;-D

1 5
možnosti
PB

...... nerozumím (?)!,- takový pokleslý individium už nemá dál kam klesat !R^

8 0
možnosti
PB

P71e59t66r 28B93u40r32i45a95n

18. 7. 2019 23:38

Nedivte se Hutkovi, StBaky, at uz Babise nebo Nohavicu proste nema rad no, nic vic, nic min

3 1
možnosti
MS

Pan Hutka by si měl vzpomenout, jak komentoval festival "Angažované pisne v Sokolově a tzv. gážované písně" tj. písně které jistě mnoho tehdejších "tvůrců" psali z důvodu osobního prospěchu, ať už přímého finančního prospěchu, nebo jiného (možnost nahrávání, konzertů atd.). Nikdy by mě nenapadlo, že se tento člověk zcela podá antibabišovské klice a bude prudit proti současnému stavu v ČR tak, aby chtěl měnit výsledky svobodných voleb. Navíc tedy naprostý tvůrčí úpadek Jaroslava Hutky je zcela zřejmý. Nějaká srovnání s Jaromíren Nohavicou jsou zcela bezpředmětná - Jaromír je skutečný básník a umělec, ale Hutka odporný šašek a zapšklý looser.

32 3
možnosti
Foto

Folk je dnes mrtvý, Hutka v tom nejede sám...měl by jste se raději ptát "jak nízko ještě klesne Miloš Zeman", ten je na rozdíl od Hutky prezident a jeho ostudy a poklesky jsou mediálně sledovány v zahraničí a jsou ostudou celého Česka...Je celkem komické jak jsou zde bojovníci za nekorektní vyjadřování znepokojeni když se tak vyjadřuje někdo jiný než jejich oblíbenec a přišije na hrubý pytel hrubou záplatu.;-)

14 17
možnosti
JN

Folk je dnes mrtvý? A čím tedy vysvětlíte, že Nohavica před 2 lety při svém koncertu bez problémů vyprodal O2 Arenu, že nouzi o fanoušky rovněž nemají skupiny jako Čechomor, Fleret, atd.? ;-)

Jinak bych byl moc zvědavý na to, zda by "korektní" diskutér a blogger vašeho typu rovněž mluvil o hrubé záplatě na hrubý pytel, pokud by některý umělec ve svém songu přál smrt např. Kalouskovi, Schwarzenbergovi, Němcové, atd.

24 1
možnosti

Jenže dnes se Miloš Zeman spojil s komunisty, proti nimž tehdy ty demonstrace byly. Jezdí jim na sjezdy, oslovuje je “soudruzi” a vůbec mu nevadí, že se od své zločinné minulosti neodstřihli.

14 8
možnosti
Foto

Ve své knize Miloš Zeman o komunistech napsal, že i když mu pokazili 20 let života, tak z nich už nemá strach a k oslovení "soudruhu" se kdysi v debatě trefně vyjádřil, že mu vůbec nevadí, že soudruh je krásné slovo, které komunisti zprofanovali.

5 2
možnosti
JN

Díky Vám i ostatním karmujícím.

1 0
možnosti
JN

J17i86ř16í 32N27ě68m40e67c

18. 7. 2019 20:51

On je problém možná maličko jinde. Vzpomenuli si, jak jsme za "komárů" byli vděčni za jakýkoliv film ve čtvrté rozmazané kopii, za jakoukoliv technologii ze západu (elektronika, nářadí, materiály atd.), musím si přiznat, že člověk bral vše, bez ohledu na kvalitu. No a o tomto je ... stejně tak, jako byl "zjevením" rozpatlaný cečkový film ze západu, byl zjevením i každý trochu viditelný za sametové revoluce. Takže když dnes slyším staré songy Hutky, řeknu si, ano to je Hutka. Ale v dnešním světě, kde si mohu bohatě vybrat .... je Hutka s jeho novou tvorbou už jen exot o kterého bych si kolo neopřel ... zatím co Nohavica je stále frajer.R^

34 4
možnosti
IB

I78v20o 58B79o16u12š53e

18. 7. 2019 21:00

To jo, frajer, a ta vyznamenání mu na saku sluší.

3 10
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,05
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik