Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

"Jak nízko ještě klesne Jaroslav Hutka?"

Kdybyste se raději zeptal, jak nízko ještě klesne Miloš Zeman, tak byste si vše dal do souvislosti a konečně pochopil, že bez akce není reakce.

Ten zapšklý a zakomplexovaný prašivka, který intrikuje a rozeštvává národ, si za všechny své problémy může sám. Co se jeho osoby týká, tak ať si dělá, co chce, ale co jsme mu udělali my?

12 9
možnosti
JN

Bez akce není reakce... Takže tímto rčení byste ospravedlnil třeba i to, kdyby někdo Zemana fyzicky napadl, spáchal na něj atentát, atd.?

2 5
možnosti
JR

tomu se rika Hutkovy kysele hrozny:-)

10 1
možnosti
Foto

Vnímám to obdobně jako Lucie.

U Jarka neznám okolnosti jeho spolupráce s StB, mohl být i vydíráním donucen, co já vím. Proto u mne byl častěji a častěji, dokud nenastal zlom. Nohavica, který odmítal medaile pro písničkáře a bardy jde najednou na Hrad a servilně tam přebírá placku od Zemana. A najednou se mi vybavil projev Gotta na Antichartě, kde prohlašoval, že ač v jejich řadách (popíků) nejsou zasloužilí, natož pak národní umělci, stejně jsou pro vlast přínosem..... a krátce na to dostal toho zasloužilého. Já vím, že to je poněkud od sebe, ale takto to bylo.

Takže Nohavica u mne postupně oslabuje..... aniž by Hutka posílil. :-)

9 3
možnosti
Foto

A když jsme u těch pěvců, co Helenka Vondráčková? Co nevyzpívá, to vysoudí. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Představme si tu alegorii: dva vlasatí mladíci s kytarou a jedna rozechvělá naivní dívka...v ovzduší plném očekávání. A ta holka pitomá, ač zpočátku okouzlena atmosférou kolem a snadnou zpěvností písní jednoho, pozvolna a plíživě se obrací k textům, humoru a možná i obyčejné lidskosti a apolitičnosti toho druhého. Žádný strom neroste do nebe z podhoubí disidentu a politiky.

U písničkářů je to možná totožné, publikum je ta holka, kterou svým charismatem a lidskostí přebral Nohavica Hutkovi. Nikdo nechtěl bojovat, demonstrovat a bojkotovat. Všichni chtěli v pohodě a bezpečí prostě jít životem dál. Tohleto ale žádnej zabejcenej chasník tomu druhymu neodpustí. Nekterej do konce života.

26 0
možnosti
JP

Tak pisnicka Zubata a Milos je opravdu pres čáru, ale Ovarova revoluce je vtipna a typicky Hutkovska a pro me fajn.

1 5
možnosti
RC

A jiz tehdy Zeman lhal....

11 2
možnosti
RC
PK

Pan Bloger Větvička v rozhovoru o JH řekl: ,,

Prosím vás, chlapi u nás se Hutkovi smějí, a když ho vidí v hospodě v televizi, říkají, že tam zase opruzuje ten chlupatý bezdomovec z Nizozemska. To je smutný konec písničkáře a nejsmutnější je, jak z něj a jeho multikulturních soukmenovců srší nenávist.

A co dodat?

20 9
možnosti
JK

Abyste tolik neadoroval pana Větvičku.

5 5
možnosti
MH

Hutka má v tomto jednu velkou výhodu. Ať klesá níž a níž, stále má jednu velkou jistotu, v poslední chvíli se může odrazit zpátky od Zemana, Babiše, Hamáčka ... ;-D

9 6
možnosti
OZ

Rozhodně větší sympaťák než udavačská vyžírka a poskok bortoxového cara Nohavica....

13 22
možnosti
PB

P15e28t33r 58B57u30r45i48a20n

18. 7. 2019 14:48

Výborně napsáno, mám stejný názor.

16 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik