Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J83a38n 61R66á21ž

18. 7. 2019 14:35

Hutkovi už není třeba věnovat zvláštní pozornost. Je už hodně dlouho za zenitem a to jak uměleckým, tak i osobnostním.

38 3
možnosti
JH

Pokud nemá funkci,ať si Hutka žvaní co chce, je to jen jeho, povětšinou, trapná vizitka.

Ten rozhovor s X. Veselým mne pobavil. Hutka působil bohorovně až do chvíle,nežli Xaver nadhodil otázku, proč je tedy na toho "Udavače" Nohavicu pořád vyprodáno, zatímco na vystoupení Hutky.....Poté se tenhle sprostej kádrovák fakt pěkně zasekl:-)

28 5
možnosti
Foto

Moje fantazie pracuje naplno. Ať 16. listopadu někdo poblíž Letné, v dobu, kdy bude zpívat Jaroslav Hutka, uspořádá koncert Jarka Nohavici. A hned bude jasno.

31 4
možnosti
LH

Takové "jasno" by bylo jen další smutnou výpovědí o hodnotách lidí této země (podobnou té volební, kdy určitá část národa je navzdory nedávné historii schopna volit soudně usvědčeného estébáka).

3 6
možnosti

Hutku jsem měla ráda tak, jak píšete...tedy '89. Od jeho návratu z emigrace nebyl důvod mu věnovat pozornost. A ty jeho písňové "novinky" neznám, a ani je nemíním vyhledávat. Něco se v něm změnilo.

15 0
možnosti
Foto

Zatím co kdysi Hutka čerpal z lidové písně a vyjadřoval se vtipnými metaforami, dnes nastoupil prvoplánový, doslovný, angažovaný song plný zahořklosti, žluči a osobních animozit. Kdysi jsem velmi želel, že byl Hutka doslova vyštván z této země, tím méně dnes chápu od člověka jeho věku a životních zkušeností, jeho zaťatý a nenávistný postoj.

34 1
možnosti
RP

Hutka je pořád aktivista, i když už nemohoucí. Myslí si, že okolní svět se musí pohybovat tam, kam si on myslí, že by se měl pohybovat. A protože to okolní svět nedělá a současně Hutka už ve svém věku nemá na to ten okolní svět tam aktivně tlačit, tak prostě zahořkl a vylévá si žluč na každém, kdo mu dá záminku či možnost.

Předtím to byl Zeman, nyní mu v listopadu mají poskytnout příležitost Milion lží pro falešnou demokracii. Je to škoda, takový byl byl před 30 - 40 lety sluníčkový, což tehdy byl klad, ne zápor jako dnes a takhle dnes zakysl.

2 1
možnosti
MV

Zpívá to neomalene, o tom žádná, ale nelze. Hutka nikdy nebyl mým oblíbeným, ale cením to že říká, co si myslí.

4 4
možnosti
Foto

A ceníte si té samé vlastnosti i na našem panu prezidentovi...?:-)

13 2
možnosti
Foto

Myslím, že Hutka je rozladěný z toho, že nemá početné publikum a není tak žádaný, jak si představoval.

Na druhé straně to ovšem nevylučuje, že má v lecčems pravdu.

10 0
možnosti
AM

A46d66a26m 25M61a78l82ý

18. 7. 2019 14:01

Ó, jaká hrůza, Hutka nezachovává posvátnou úctu k ikoně slušnosti drahému prezidentu sluncenašejasné panu inženýrovi Miloši Zemanovi.

A Nožička je z toho úplně "vedlesebe"

;-D;-D;-D

Takže vážně: pane Nožičko, zpěvák Hutka může zpívat klidně sprostonárodní písně, zato prezident by se měl chovat slušně za všech okolností. Neměl by lhát a sloužit cizím mocnostem. Hlavně měl by jednat v souladu se zákony a ústavou.

Případná sprostota jakéhokoliv umělce je nic, ve srovnání s tím, co dělá a jak se chová Zeman ve funkci prezidenta.

17 12
možnosti
Foto

Zpívat může co chce, nikdo mu nebrání, ale u spousty lidí si tím spíše škodí, protože vedle toho, co produkoval kdysi, ten současný škvár neobstojí.

22 2
možnosti
BK

Dobrý den, pane Nožičko. Když jsem si přečetla název vašeho blogu, tak jsem se pousmála, protože máme znova stejné myšlenkové pochody:-) : asi před třemi dny jsem si poslechla Hutkovu píseń o "ovaru". Tu o smrti už znám déle. A napadlo mě zhruba to samé, co vás.

Směrem k němu jen dodávám, že v tom není sám, kdo veřejně opěvuje Zemanovu smrt - viz ta starší jeho píseň..... K tomu se už uchýlila několikrát i naše "úctyhodná" kulturní fronta a je to hodně smutný obrázek.

Vám velký dík za tento blog a i za skvělý blog z dovolené, na který tímto také reagujiR^R^:-). Mějte se moc fajn;-).

26 6
možnosti
JN

Děkuji, také se mějte fajn. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,98
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik