Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J38a52n 70D64v74o10r54a10k

23. 7. 2019 10:37

Největší problém mají samotní "umělci". Protestují ,že karlovarský festival sponzoruje zbrojovka? Proč se ho teda účastní ,proč za její peníze chlastají v barech a na recepcích? Nevidí si ani na špičku nosu. Spousta z nich, by se bez státních dotací neuživila, nemohli by tvořit umělecká díla, na které se skoro nikdo nechodí dívat .

6 0
možnosti
JK

Ježíš, to je ale naivní názor. Proč myslíte, že byla stažena reklama na cigaretové výrobky ze závodů F1 a také všude jinde? Kdokoliv si může svobodně říci, že nepřijme peníze od kohokoliv z morálních, zdravotních, osobních, či jiných důvodů a nebude mu dělat reklamu.

A u té zbrojovky asi máte patent na to, jak poznat peníze za zbraně pro teroristy a pro policisty, asi nějaká Klausova metoda, jinak tu část příspěvku pochopit neumím.

3 0
možnosti
ZD

Ježíš to je ale prvoplánová blbost, porovnávat kouření a zbrojní průmysl. To vy sám nebo vám to někdo poradil???

0 0
možnosti
Foto

Milion chvilek má peněz dost, ten by mohl umělce sponzorovat a bylo by to vyřešené.

8 1
možnosti
JK

Je to k vzteku co? A vám furt nic. Znárodnit, nebo aspoň speciální zákon na zdanění by to chtělo, když to šlo na církve, tak co. Drtit dokud ta "sousedova koza" nechcípne.

1 1
možnosti
MG

Polovica naroda by nenavidela vladu, ktora by nakupovala zbrane od Rusov, druha polovica od Americanov, ale obe polovice sa zhodnu, ze mat vlastnu zbrojovku je fuj, lebo nielen ze vyraba zbrane, ale ona ich...waaaait for iiiiiit....normalne aj predava!

4 0
možnosti
VO

vyjádření nelibosti nad sponzoringem karlovarského festivalu moc nechápu, ale proč ne. Vyjádření postoje je v pořádku, vždyť jsme demokratickou zemí - proč někoho zatracovat kvůli postoji.

S tím souvisí bojkot akcí sponzorovaných Agrofertem - to je trochu razantnější vyjádření postoje. Taky v pořádku. Aspoň mu nikdo nemůže říkát "kritizuješ Babiše a přitom od něj bereš prachy"

Nevidím důvod proč tato vyjádření postojů jakkoli shazovt.

3 0
možnosti
RP

On taky pořadatel akce nemusí příslušného umělce jednak pozvat, jednak mu dovolit, aby na tom pódiu vystoupil.:-):-)

2 0
možnosti
OS

Aha, a já myslel, že hlavním tahákem festivalů jsou právě umělci. A oni jsou tam za odměnu a stranickou loajalitu.

Festival bez umělců je teprve to pravé, uvědomělé.

4 0
možnosti
RP

Politický prostitut Tomáš Klus. Ten člověk ještě někoho zajímá?

8 3
možnosti
Foto

Mnohem víc lidí, než Radim Polášek.:-)

3 4
možnosti
VS

Tak za svy, umělci, za svy... Pak bych tedy očekával, že bez těchto sponzorů vystoupí zdarma, když jsou tak morálně na výši a peníze jim smrdí....

7 1
možnosti
TH

Co se Agrofertu týká, tak já bych ho nebojkotovat, což stejně nejde, protože o jeho rozsáhlosti a vazbách se nám ani nezdá. Zaměstnává spousty lidí, ti platí daně, utrácí atd. Daleko jednodušší bude, když v příštích volbách pošleme Andreje Babiše zpět do ředitelského křesla na Chodov. Tam si nechá zajít choutky o tom, jak ovládne celý stát, přestane oblbovat důchodce iluzorními přídavky, které z nich stejně dostane zpět jinudy a možná se konečně i vyspí.

9 3
možnosti
TH

Čert a Standa Novák nikdy nespí. Čert možná někdy ano, Standa Mínus nikdy.

6 0
možnosti

Trochu falešný. Peníze od zbrojařů a Babiše jim smrdí ale na jejich daně vypraný přes stát, tak na ty se třesou. Správně by měli odmítnout i státní dotace.

13 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik