Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... patřím do první kategorie a dávám za pravdu umjelcům,- v tem mám naprosto jasno,- morálka a svědomí je na prvním místě, to ví každej, žejo! Žádný akce, žádný fesťáky, žádný filmy, divadla, galerie, výstavy ..... tzn. žádný chlastačky, cigárka, žádná tráva, žádný drogy, náhodnej sex atd.atd.!,- naopak, zdravej životní styl, sport, bio žraso, veganská strava, voda ze studánek, procházky lesem,- doboha, víte kolik lidskej životů se díky morálce a svědomí umjelců podaří zachránit V!!!

8 2
možnosti
PL

P64e92t22r 42L89a76n54g10e51r

22. 7. 2019 15:52

Považuji za plné právo umělce se v míře zákona vyjádřit k čemukoliv. Ovsem je třeba si uvědomit, že vztah sponzor - organizátor je mimo jiné i obchodním vztahem. Funguje jako poptávka a nabídka. Kritizujiciho umělce nikdo nenutí na akci vystupovat a stejně tak si sponzor může vybrat, kam své peníze investuje.

20 0
možnosti
MB

Já umělce chápu, také by se mi nelíbilo, aby mou tvář někdo spojoval s pochybnými firmami či lidmi. Oni ti sponzoři nedávají penízky jen tak z dobrého srdce, očekávají, že koho chleba jí, toho píseň budou zpívat .... a ne každý má žaludek objímat se před objektivem se sponzorskými estébáky apod. .....

9 10
možnosti
LH

Ale to přece nrmusi, ale stačí že tyto "umělce" platíme z daní...

7 6
možnosti
MT

Je tu vlastně někdo, koho festivaly zajímají a chodí na ně? :-)

0 0
možnosti
LH

Jasně třeba pan Flaska by bez nich nežil :-)))

3 2
možnosti
Foto

A co se takhle uživit ze vstupného a bez sponzorů?

13 0
možnosti
LH

To neklapne to nikdo nezaplatí...

1 0
možnosti
JS

Jen by mě zajímalo, jak by ti umělci bránili mír beze zbraní, asi písní, básní atd. ale bude to stačit?

7 0
možnosti
RC

viz Kdyby tisic klarinetu...mate 55 let zpozdeni

1 0
možnosti
PK

Sponzoři najdou jistě jiné akce, kde jejich peníze nebudou vadit. Pokud to nepoteče do kultury, tak se to přesměruje třeba do sportu a to by bylo ideální, neboť mnoho sportů nemá dostatek financí pro žáky, juniory i dospělé...R^

4 0
možnosti
Foto

Je právem umělců, stejně jako Vaším i mým, se rozhodnout, kde budu vystupovat, kdy a za kolik, nebo zda vůbec. Stejně jako Vy se můžete svobodně rozhodnout, co budete dělat, kdy, kde a s kým.

-----

Předpokládám, že jen opominutím ;-), jste ve svém článku pro vyváženost tématu neuvedl, že to byl například také ČEZ kdo přestal sponzorovat Karlovarský filmový festival - oficielně kvůli úsporám, neoficielně kvůli tomu že p. Bartoška kritizoval našeho moudrého pana prezidenta a generální ředitel ČEZu je zcela náhodou s panem prezidentem velký přítel.

12 1
možnosti
LH

A zdroj že máte neoficiálně pravdu je kde? Takto se ptáte vždy Vy... :-))))

3 0
možnosti
VV

RvRvRv;-(RvRvRv

Vic si netroufam, abyste nemel duvod zalovat.;-D

4 2
možnosti
JK

J90a58n 92K44o37z61l37e28r

22. 7. 2019 15:02

Že zrovna " béčkovým herečkám " vadí podpora sponzorů

15 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik