Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že i blogeři mají okurkovou sezonu

2 1
možnosti
RC

Pokud se vyjadruje sportovec k politice, nevidim duvod, proc by to novinari nemohli resit.... Koneckoncu nejsou to jen tito dva a jen ve vztahu k MZ a Rusku, coz je Vase oblibene tema.

Uplne stejne resili toho nemeckeho fotbalistu, co obdivuje Erdogana.

2 0
možnosti
JN

Ano - a předpokládám, že jakožto pravidelný čtenář mých blogů si jistě pamatujete na to, že ten hon na německé fotbalisty tureckého původu Őzila a Gündogana jsem tehdy odsoudil rovněž.

viz: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667619

1 0
možnosti
MH

Co se týče Jardy Jágra, tak ten nechápe, že ta kritika se na něho nesnesla jenom proto, že jel do Číny, ale celkově za jeho podporu pochybných politiků.

Nebudu tady Jágra kritizovat za podporu těchto individuí. Mohl by si ale odpustit ty moralistické řeči typu "Neexistuje diskuse, respekt k druhému názoru a pochopení. Nemáš stejný názor jako já? Nemám tě rád. To je cesta do pekla. Vadí mi.", když pak borcovi, který mu napíše, ať nevychvaluje Gotta protože podepsal antichartu, odpoví "Di do pr....". Tak to bude asi ta správná diskuze, ten respekt k druhému názoru.Rv

2 0
možnosti
RC

Jarda poprel, co drive rikal o vztahu jeho rodiny ke komunistum...

0 1
možnosti
Foto

Tak Panarin není nějaká nula,ale nejlépe placený ruský hokejista v NHL.Jeho názory jsou zajímavé a ještě zajímavější je jeho odsouzení od jeho starších kolegů,kteří reagují tak jaký kdyby urazil Boha.On pouze kritizoval ruského prezidenta a zamyslel se nad ruskou mentalitou.Celkem by mě zajímalo,jak se cítí bývalé ruské hokejové hvězdy, které dělají křoví při zápasech s Putinem, který sází jeden gól za druhým.Vam tady opravdu chybí taková servilní traparna?

8 0
možnosti
JN

Já rozhodně netvrdím, že Paranin je nějaká nula. Je to určitě velmi dobrý hokejista, byť si myslím, že co se týká výkonnosti, tak mu např. do Kučerova, Tarasenka či Guseva přece jen ještě něco chybí, a proto si myslím, že by novináři měli přece jen více psát o těchto ruských hvězdách NHL. Jestli je skutečně nejlépe placeným hokejistou ze všech Rusů, nevím, to jsem nikde nečetl (můžete eventuálně uvést zdroj?)

Ty exhibice, při kterých Putin sází na ledě spoustu gólů, považuji samozřejmě za trapárnu také, ale to nic nemění na tom, co jsem v mém článku napsal.

1 0
možnosti
AM

A69d79a71m 14M75a58l84ý

26. 7. 2019 8:32

Běžná věc je, že kdokoliv, třeba i známý sportovec, se vyjádří k politickým záležitostem. Ve svobodné společnosti žádný problém. Ruský hokejista Panarin si dovolil kritizovat Putina. To se v Rusku neodpouští. Ihned mu bylo ze všech stran (no tedy hlavně z jedné strany) vysvětleno, že nedělá dobře.

Nožička nemohl zůstat stranou, je totiž také pevně ukotven na této jedné straně).

Ti novináři si o tom dovolili informovat, tak je honem pojďme alespoň zesměšnit (to jsou ti co si dovolili pochybovat o tom, že Jágr udělal dobře když se připojil k Zemanovi při cestě do Číny)

6 1
možnosti
JN

A vy jste opravdu přesvědčen, že Paraninovi nyní opravdu hrozí, že bude poslán do gulagu, zahyne při autonehodě nebo minimálně dostane doživotní zákaz startu v ruské reprezentaci?

Jinak, žijeme ve svobodné zemi a média samozřejmě mohou psát o čem chtějí, ovšem zrovna tak má právo ve svobodné zemi kdokoliv média kritizovat. A tento ironický blog na adresu některých novinářů jsem napsal čistě proto, že mi přijde přehnané, když se o ruském sportovci, který kritizuje Putina, píše mnohem víc než o těch ruských sportovcích, kteří na poli sportovním dokázali mnohem víc. Že to tak někteří nepochopí, to jsem samozřejmě očekával...

1 0
možnosti
JH

Uvědomělí čeští novináři "nečekaně" objevili novou ,uvědomělou ruskou spportovní hvězdu:-)

3 1
možnosti

J93a29k80u41b 66Š82o79l89c

26. 7. 2019 8:24

V Rusku by nikdo z nás žít nechtěl, nicméně v USA bych žít také nechtěl. V Rusku se nemůže nadávat na prezidenta, v USA a u nás je prohřešek nenadávat na prezidenta. Vše sledují samozvaní strážci morálky, korektnosti a pravé pravdy.

6 1
možnosti
JK

Strážcem v Rusku je policie, která vás zatkne, nepustí a klidně se vaše existence může vypařit. V USA je to několik příspěvku na síti, které můžete ignorovat a ráno jdete zase do práce. Když už vám jde o tu morálku, korektnost a pravdu, že.

4 0
možnosti
Foto

Správně. Sportovce řešit jen sportovně a nepsat o jejich politických postojích. Mají držet ústa a krok. To už známe.

4 0
možnosti
JN

Nebo také, psát o sportovcích a jejich úspěších na poli sportu je přece ztráta času a téměř nikoho to nezajímá. Každý zodpovědný občan přece v těchto horkých dnech napjatě sleduje, s čím zase přijdou Zeman, Babiš či Hamáček. ;-)

1 1
možnosti
JK

Zase mimo. Chvalte si, nebo kritizujte koho chcete, zároveň musíte unést i nějakou kritiku a případně uznat, že je oprávněná, nebo ji vyvrátit. To vše MŮŽETE a nic se vám, ani nikomu ve vašem okolí, nestane. To je ten rozdíl proti Rusku.

Jágr si může dělat co chce a musí unést případnou kritiku, jako každá celebrita. Jenže Zeman není celebrita ale náš zaměstnanec, který má představovat styl a ducha našeho národa. Promiňte, ale český národ vypadá jako pomstychtivý, zapšklý ignorant. Když se podívám třeba na Slovensko, tak je mi z naší Hradní "pušárny" zle.

6 1
možnosti
Foto

Tak si na to Slovensko zajeďte a pořádně si potáhněte a nejspíš se velice rychle a rád zase vrátíte do toho našeho puchu. Slovákům opravdu nemáme co závidět.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik