Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Takže dneska vlastně stačí se angažovat v nějakém spolku a není třeba chodit do školy. Stačí když se budou pořádat dostatečně často demonstrace. Ideálně ve dny, kdy se píšou písemky.

2 0
možnosti
JK

J84o74s24e22f 55K78l33a98t

5. 8. 2019 21:51

Zapomněl jsem dodat – omluvenky jsem si psal sám

0 0
možnosti
JK

J97o51s82e97f 59K93l56a27t

5. 8. 2019 21:50

Tak to za mého času nebylo, aby mi rodiče napsali omluvenku kvůli demonstraci

0 0
možnosti
IH

Na té škole je pěknej bordel. Na místě zřizovatele bych zcela vážně uvažoval o odvolání ředitele. Ten by se mohl zachránit jen tak, že by tu hospodářku vyrazil pro hrubé porušení pracovní kázně. Nic menšího by nemohl udělat.

1) Nějaká hospodářka se vůbec nesmí dostat ke klasifikaci žáků.

Asi nikomu by se nelíbilo, kdyby se o jeho děcku dozvěděl každý kdo ve škole pracuje. Tohle má vědět pouze učitelský sbor. Jinak nikdo jiný. 6ádný školník, žádný kuchařky nebo uklízečky ani hospodářky.

2) Co se má o klasifikaci žáků navíc vykecávat do novin?

Když už se to ta bába hospodářka dozvěděla, tak by měla vědět, že o tom má být zticha. Nemá to vykládat doma, ani na pavlači a rozhodně ne do novin.

3) Dost silně pochybuji, že by měla hospodářka právo vyjadřovat se za školu do novin. Takže velmi pravděpodobně překročila svoji pravomoc.

10 1
možnosti
RC

no tam je to tez zrale na problem zmocnence GDPR....

0 0
možnosti
MS

Stačí napsat Aktálně.cz a to tak nějak stačí. Prolhané Bakaloviny nelze v žádném případě brát vážně.

10 1
možnosti
Foto

Tak jděte na svůj Aeronet nebo Sputnik ;-D

6 20
možnosti
JN

Učitelů a žáků je mnoho a tak se jim řada demagogů, či populistů snáží podbízet. Jinak řečeno rok studijního volna proti "vyhoření" je nesmysl. Firmy toto běžně řeší studijním pobytem zaměstnance v zahraničí, kde si zlepší cizí jazyk, načerpá zkušenosti a zároveň přijde na jiné myšlenky. Žákům bych potom vzkázal, že právo demonstrovat jim neberu, ale mimo vyučovací dobu. Měli by si totiž včas uvědomit, že zákazník, či zaměstnavatel jim zaplatí pouze za práci, nikoli za demonstrování.

10 0
možnosti
JF

Kdyby šli demostrovat sázením stromů, tak bych tomu rozuměl, demostrovat ulitím se ze školy trapárna......

6 0
možnosti
TT

Nojo, že na školách probíhá výmyv mozků, to není nic překvapivého. Mám takový příklad z nedávné historie ze sousedství: když v Německu uzákonili používání pěti různých popelnic ve všech domech za účelem třídění odpadu, byli i ti nejmladší žáčci učitelským sborem naočkováni takovým třídicím fanatismem, že proběhla celým Německem vlna rozkolů v rodinách, v nichž rodiče netřídili, nebo netřídili dostatečně svědomitě - přičemž se jednalo o rodiče z generace, která ještě vyrůstala s vratnými obaly, v dobách, v nichž ještě plýtvání za odpustek ve formě nějakého zeleného symbolu a la jin jang neexistovalo. Troufám si odhadnout, že má dnes málokterý učitel odvahu vysvětlit dětem, které vychovává, jak s nimi manipulují vládci a média pomocí lží.

10 3
možnosti
JB

J12i92r10i 78B96o61r

4. 8. 2019 13:17

Ještě že jsem chodil do školy v padesátých letech,Můj mozek zůstal nevypláchnut.:-/

6 0
možnosti
MS

Odstavec, který začíná "Spousta českých učitelů...", máte poněkud zmatený. Že vy si to po sobě nečtete?:-)

1 2
možnosti
Foto

Jestli jste Vy jejím vyučujícím tak se vůbec divím, že do školy chodí. Daj-li li mi důtku nebo nedaj-li?

A zeptal jste se, zda její jméno můžete uvést? ;-D

2 21
možnosti
JN

Aha, vidím že u Dvořáků babička dnes opět uvěřila dědečkovi k obědu vtipnou kaši. ;-D

14 1
možnosti
RC

Cele je to postavene na hlavu a Vy samozrejme vite, ze ta vyjadreni jsou bud blbosti, nebo poruseni zakona ze strany skoly.

1) od kdy ma hospodarka skoly informace o PEDAGOGICKYCH opatrenich?

2) odkdy muze toto hospodarka sdelovat?

3) mel byste vedet, ze GDPR (ale koneckoncu ani drivejsi nase vlastni zakony) neopravnuji skolu podavat jakekoliv informace bez souhlasu rodicu zaka.

10 6
možnosti
JN

Také mi přišlo trochu zvláštní, že novinářům sdělovala informace zrovna hospodářka, ale uvědomte si, že ty články na Aktuálně.cz vyšly začátkem července. Takže bych viděl jako dost pravděpodobné, že ředitel i jeho zástupci již na rozdíl od nepedagogických pracovníků ve škole přítomni nebyli, a ona jakožto administrativní pracovnice byla tímhle pověřena.

Ovšem to, zda příslušné informace sdělila médiím hospodářka, ředitel či jiný pracovník školy, bych opravdu neviděl u této kauzy jako nejpodstatnější. A jestliže se společnost EDUin rozhodla již v červnu uspořádat s žákyní veřejnou debatu s názvem Důtka za klima, tak měla trvat na tom, ať jim žákyně tu důtku ukáže (pokud ji opravdu vrátila podepsanou škole, tak si měla vyžádat její kopii - tu by ji škola byla povinna dát).

15 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik