Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M54i57l29a32n 65K81e90s83l

9. 8. 2019 15:26

Dnes jsem četl na facebooku perfektní typ na prezidentku.Paní ing.Alena Vitásková.Chytrá pohledná bojovnice,která je vždy svá.Nemám obavy,že by s ní někdo manipuloval.

1 0
možnosti

Nějaký článeček o Zbytkovi a Kavanovi by se nenašel?

0 0
možnosti
Foto

Proboha jaké obvinění? Kdo, koho a z čeho obviňuje8-o8-o8-o?

0 0
možnosti

Paní Jandová, zkuste si ten článek přečíst v klidu ještě jednou... Pokud ani to nepomůže, tak mě to mrzí, ale já opravdu zadarmo nedoučuji (a o prázdninách už vůbec ne). :-)

4 0
možnosti

Vidím pane Nožičko že jste taky přišel na chuť tomuto humoristickému webu. Já tam chodím vždycky když si potřebuji zvednout náladu.;-D

Karma. R^

5 0
možnosti

Tak to jsme na tom stejně. ;-D

1 0
možnosti

Je docela pozoruhodné, že naši scénu stále ovlivňují stárnoucí kamarádi - Zeman a Klaus. Je diskutabilní, do jaké míry jsou přínosem, nicméně přehlédnout je nelze. Já být představitelem Číny - Ruska, tak jsem skutečně spokojen. Oba víceméně jsou režimu nakloněni. Vše jednou skončí, jak si vliv zachovat ... ?

Osobně nevím, co si o synovi V.Klause stále myslet. Předpokládám vrozenou inteligenci a přirozený otcův vliv. Trikolora je pak zajímavá - těžko říci, co se od této dá očekávat. Nastupují mladší - Vlivný Kellner. Je zde přirozený zájem v nastavené konstalaci pokračovat. Mám dobré vztahy se Zemanem, přeji si i s s prezidentem následným. Totéž bude volat Peking s Moskvou. Průsečík zájmů zde skutečně je velice reálný. Jinými slovy řečeno - Starší budou vystřídáni = Podstata zůstává ...:-)

1 0
možnosti

:-)..........Klaus st. se na celém posameťáku, z mého hlediska, dost špatně podepsal, mladý , který už nebude řešit "speciální privatizaci" a amnestii s abolicí, kdy bylo zlodějům vše odpuštěno, může být opravdu oživením v tom zahnívajícím politickém rybníku ! R^R^R^

3 0
možnosti

..... sa mi zdá, že ten Forum24 rediguje exprimář Nešpor z vodmašťovny v Bohnicích, ináč to nejni možný ! ,- ..... starýho Mílu Bessera sem znal a ešivá je tohle jeho synek, nóóó,- tak to už potem vopravdu sbohem!!

2 4
možnosti
Foto

Národ, který si nepamatuje svou minulost a nedokáže se z ní poučit, je odsouzen k opakování svých chyb.:-/

5 0
možnosti
Foto

To, že Zeman má s Kellnerem nadstandartní vztahy je veřejným tajemstvím. Až Zeman zkončí, tak Kellner jistě bude chtít mít na hradě svého člověka a Klaus ml. by se mu asi hodil. Jsou to spekulace, ale logiku to má.

6 0
možnosti

Ten to ale bere fofrem....;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik