Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P49a10v95e56l 33V45á88v25r90a

16. 8. 2019 13:40

mě spíše zaujala argumentace toho chlapeckého sboru, který jze strachu namísto aby jasně řekl, že ta ženská je provokatér a oni nikdy nemůžou už z principu přijmout nikoho než chlapce, tak vypouští bláboly jako že "nebyla dost talentovaná" a že "kdyby byla, tak by jí místo našli."

To je to alarmující, že ten sbor nejspíše nevěří, že určitě vyhraje.:-((

6 0
možnosti
BV

>>To je to alarmující, že ten sbor nejspíše nevěří, že určitě vyhraje.:-((<<

Anebo druhá možnost: opravdu si myslí, co říkají. Vy tenhle stav mysli neznáte?

0 0
možnosti
Foto

Při čtení zpráv tohoto typu si říkám, jak malý musí člověk duševně být, aby takhle mlátil pořád dokola prázdnou slámu.

Vzít bulvární článek, nepochopit princip podávání žaloby v demokratické zemi a dělat z toho dalekosáhlé závěry o společnosti.

Ale je možné, že se někde jinde najde jiný malý člověk, který na základě tohoto nesmyslu sepíše jeden takový, který bude vypovídat o společnosti u nás.

A my ostatní se nakonec utopíme v blábolech malých lidí, kteří nemají perspektivu větší než od hnoje k pumpě.

11 8
možnosti
JN

:-) Pane Šebesto, dnes dopoledne jsem měl při jízdě autem puštěný Radiožurnál - a představte si, i tam vysílali reportáž, pojednávající o tomhle případu. A nepamatuji si to sice doslovně, ovšem reportér ji končil větou ve smyslu, že ani mužské pěvecké sbory už tedy ode dneška nejsou to, co bývaly.

Fakt jsem netušil, že i veřejnoprávní rozhlas řadíte mezi bulvár... 8-o

5 5
možnosti
VB

Pane Nožičko, zase ty Vaše polopravdy. Chlapecký sbor zatím jen čelí obvinění nějaké "matky". Zda jde nebo nejde o diskriminaci rozhodne soud. Děláte zde naprosto předčasné závěry na základě podivného rozhodnutí jedné paní, která si zřejmě vykojila část mozku nebo se spíš dělá zajímavou na vlně současných světových událostí.

Ač uznávám, že celá situace je značně absurdní, Vy (stejně jako dotyčná matka) zviditelňujete svůj blog nadpisem, který celou situaci značně zkresluje.

Mimochodem, když máte takovou obavu, aby tyto trendy nedorazily k nám, tak konkrétně na Uherskohradišťsku - loni i letos jsem na Velikonoční pondělí viděl mezi chlapci i několik holčiček chodit po koledě - to mi přijde víc absurdnější, než když nějaká německá slepice podává žaloby. A vlastně viděl jste někdy muzikál Noc na Karlštejně? :-):-)

6 5
možnosti
JN

Jak jsem se již vyjádřil v diskusi níže, titulek není úplně přesný (přesnější by možná bylo "Tak už i nepřijetí dívky do chlapeckého sboru považují někteří lidé v Německu za diskriminaci"), ale já nicméně předpokládám, že převážná většina čtenářů si přečte nejenom titulek, ale i samotný text.

K tomu, co jste viděl na Velikonoční pondělí: nevím, kde to konkrétně bylo, ale pokud je mi známo, tak v některých vesnicích se již delší dobu udržuje takový zvyk, že dopoledne chodí po pomlázce či šlahačce kluci, odpoledne pak holky. Pokud chodili společně, tak by mi to trochu zvláštní přišlo, ale určitě ne tolik, jako když se matka dožaduje přijetí své dcery do chlapeckého sboru.

1 0
možnosti
PD

Tragédie dnešní doby nespočívá ani tak v tom, že někdo někoho zažaluje za naprostou pitomost, různí pošuci se vždy najdou, ale v tom, že se touto pitomostí někdo seriózně zabývá. Té matce měli takovouto žalobu místo přijetí hned omlátit o držku.

1 0
možnosti
VB

Ale právěže naopak, tohle je přidaná hodnota dnešní doby. Pokud by totiž někdo měl možnost "omlátit o držku" jakýkoli spor, tak vězte, že při úrovni úřednictva by se tak dělo i při seriozních případech, ba dokonce i na objednávku. To že se soud někde zabývá absurdní žalobou znamená, že právní stát tam ještě funguje.

1 0
možnosti
JB

Žalovat můžete kohokoliv za cokoliv. Dokud to nějak nepotvrdí soud rozsudkem, tak to o společnosti neříká zhola nic.

2 2
možnosti
TT

Říká víc než dost. V normální společnosti by matka tu žalobu nepodala, protože by do konce života platila za šílence a od celé té společnosti sklízela v lepším případě úšklebky. I noviny v normální společnosti by o ní psali jako o bláznovi a v zábavných televizních pořadech by na toto téma byly vysílány (i "nenávistné"!) skeče k popukání.

2 2
možnosti
ZS

Žalovat za diskriminaci můžete kohokoli, třeba voliče, že vás nezvolili prezidentem, nebo vrchního v hospodě, že dříve obsloužil vedlejší stůl. Podstatné je, zda takovou nesmyslnou žalobu shodí soud ze stolu a ještě vás nechá uhradit náklady celého řízení, nebo zda potlačí zdravý rozum a uzná žalobu jako oprávněnou.

2 1
možnosti
Foto

Mám trochu strach jestli tam ten zdravý rozum soudci najdou...a nebudou připosražení..

4 0
možnosti
PR

P20a95v17e50l 64R84e95m18e18š

15. 8. 2019 23:13

Myslím, že je načase, aby vznikla nějaká regule kolik má být třeba v mužském fotbalovém týmu žen, osob jiného vyznání, barvy pleti či sexuálního zaměření. Za spojení mužský fotbal si dosaďte jakýkoli tým, sportovní, či pracovní. Je třeba, aby se vytvořila nějaká komise, která bude přesně určovat tento procentuální poměr, aby všichni byli všude zastoupení. Já si pamatuju, že když jsem hrával volejbal za muže, tak v jednom družstvu nastupovala žena. Nikomu to nevadilo, jen jeden rozhodčí trval na tom, že je to mužská soutěž a že tam žena nemá co pohledávat. Dnes by s tím měl asi problém.....(mně ani ostatním hráčům to nevadilo, byla to nižší soutěž).

3 0
možnosti
VS

Jak se proboha vůbec dostala na soupisku? Pokud byla na soupisce, protože jí dal nějakou výjimku svaz, tak neměl co kafrat rozhodčí, pokud ne, tak by stejně mohl vyhodit chlapa, který na ní nebyl.

0 0
možnosti
JC

Je rozkošné psát komentáře toho, že někdo podal žalobu, jako by byl výsledek jasný...

2 2
možnosti
JZ

Za chvíli bude diskriminace i být jediný nadprůměrně inteligentní mezi bandou novolevičáků. Koneckonců ten největší z nich na tomto blogu, pan Horner, už nedávno jeden blog na téma, že nic jako IQ neexistuje, napsal.

11 0
možnosti
Foto

Právě jsem podal žádost k ústavnímu soudu, aby byla sinusoida přijata mezi kuželosečky. Celý rok poctivě kmitá a na popis kvadratickou rovnicí má jednoznačně nárok :-)

21 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik