Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud bude TOP09 i nadále neskrývaně podlézat Evropské unii a preferovat její politiku před vytvářením vlastní, národní, bude pro naprostou většinu voličů nevolitelnou stranou a je úplně lhostejné, jestli jí vede zrovna senilní důchodce, hochštapler, sběratel funkcí nebo na pohled sympatická žena.

8 3
možnosti
DR

Líp bych to nenapsal. R^

4 0
možnosti
PB

....... ááááá,- tak pevně věřím, že Markéta, Simona, Dorota, Tereza, Marie, Dobromila, Pekarová-Adamová-Dvořáková-Nováková teho šlechtica dostane na lopatky a v celej zemi opět zavládne mír a klid,- ..... a láska zvítězí nad nenávistíV!!!

7 1
možnosti
Foto

I14v82a33n 86M16a56r12e90k

29. 8. 2019 20:42

Vypálí? . . . . .Věřme že ano. R^

3 0
možnosti
Foto

Že se bojíte dát v noci ruku pod postel, aby vám za ní nezatahal Kalousek ?;-D

6 2
možnosti
JN

Tak to jsem zvědavý jestli budete za tenhle výkřik do tmy pochválena. Myslím jako pochválena od členů toho vašeho místního spolku starších a pokročilých neomarxistů. Za sebe si říkám že už byste měla mít ve svém věku rozum, ale jak vidno moudrost s věkem nijak nesouvisí ..

2 0
možnosti
DR

Ani nemusím přemýšlet komu je tohle asi určeno.

3 0
možnosti
JN

J49i76ř28í 45N54ě83m71e15c

29. 8. 2019 19:48

I když je Kalousek naprostý demagog, musí se uznat, že je určitou nepřehlédnutelnou osobností, jenž si své stádečko vždy najde. No a bez něho je na tom TOP09 asi tak jako ČSSD ... naprosto personálně a myšlenkově vyprahlá. Takže žádné vypalování se konat nebude, maximálně se mohou porvat o to, kdo jako poslední zhasne, zamkne a odevzdá klíče.

2 2
možnosti
PK

Pokud TOP by chtěla "výše", měla by "kopírovat" německou FDP, která šla za poslední léta s novým charismatickým lídrem nahoru. Moc šancí bych TOP s pootočením ke konzervatismu "šlechtice" nedával. Liberálnější Pekarové-Adamové bych dával šance větší. Problém je, že část témat, které by měla liberální TOP prosazovat, jí vyfoukli Piráti. Na mne ale paní A-P působí stále jako dvojka, ne "lídryně". Šlechtice jsem poslouchal na Plusu - nemá charisma, nabízel v podstatě jen "slušnost" a to je hodně málo.

3 2
možnosti
Foto

Německá FDP má oproti TOP silnou sociální základnu ve střední třídě. To u nás nemáme. Nebo mi cchete říct, že střední třída je dělník z Kvasin?

1 0
možnosti

Nevím, jestli jde zrovna o "vypálení rybníka". Jestli si Kalousek v minulosti přál na místě předsedy TOP09 místo Pospíšila Czernina, nebo Pekarovou, nemůže být jeji současnou kandidaturou až tak zaskočen.

2 0
možnosti
JN

Jde ovšem o to, že dle dosavadních vyjádření by si Czernin na pozici prvního místopředsedy strany přál Kalouska, kdežto Pekarová nikoliv.

1 2
možnosti
Foto

Zaujalo mě, že Pospíšil už zájem nemá. Jsem zvědavá, ke které politické straně se výhledově přidá.

6 1
možnosti
Foto

Zdravím, no právě proto, že se svým názorem na topku si přejete pravý opak než sympatizanti v mém okolí včetně mojí maličkosti, pak je to v pořádku.

5 0
možnosti
JN

To je samozřejmě v pořádku, že názory lidí jsou různé - co jsem zase četl já, tak dle ohlasů z regionů má větší šance Pekarová.

Viz: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mame-dva-vyborne-adepty-na-predsedu-zni-z-top-09/r~ed88b5fec9ac11e98776ac1f6b220ee8/

Ale uvidíme na podzim. :-)

3 0
možnosti
MK

Je až dojemné, jakou péči věnujete straně, kterou nevolíte a asi nikdy volit nebudete. Je vidět, že volba z více kandidátů vám stále dělá problémy.

14 1
možnosti
Foto

On má pan učitel nejraději, když se předseda strany volí jako za komunistů jednohlasně.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik