Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Jak se bude situace v kterékoli straně vyvíjet a jaký ohlas to má u občanů, poznáme nejlépe v příštím roce ve volbách do krajských zastupitelstev a části senátu. To bude černé na bílém a žádné pochybné předvolební průzkumy různých agentur!!

0 0
možnosti
DR

To je bezpochyby.

1 0
možnosti
Foto

Není to skvělé,že strana má k dispozici tolik zajímavých osobností,že je z čeho vybírat.To by se jinde stát nemohlo.;-)Jinak i já přeji úspěch sympatické paní poslankyni,její názory jsou velmi podobné mým....

4 1
možnosti
MV

... taky jsme měli na základce spoluzaka, který všechno věděl a rád toto "všechno" ventikoval ven. Byl to ale malej kluk, kterej z toho naštěstí vyrostl...

6 2
možnosti
JN

Tak to je samozřejmě fajn, že ten spolužák z toho na rozdíl od Vás vyrostl... ;-)

4 1
možnosti
Foto

Tahle bruselofilní dáma má nejspíš zabránit tomu, aby se TOP vrátila ke dříve vyhlašovanému konzervatismu. Czernin - šlechtic a katolík, jaká to hrůza pro neomarxistické sluníčkáře.

3 0
možnosti
JR

J60a82n 94R57á92ž

29. 8. 2019 17:48

Vidím to podobně

2 0
možnosti
AC

TOPce osobně taky tolik nefandím. I když bych se na vnitropolitické úrovni s nimi asi v drtivé většině shodl - hlavně v pohledu na zdravotnictví, což mě osobně logicky nejvíce zajímá. V pohledu na zahraniční politiku mám však odlišný názor.

Pekarová Adamová je podle mě v relacích této strany docela solidní kandidátka, která tuto stranu názorově (i vizuálně) obstojně reprezentuje. Podle mého lépe než třeba Kalousek nebo Pospíšil. Kdyby se pod jejím vedením udrželi, budu jen rád.

1 1
možnosti
Foto

Víte jaký je rozdíl mezi námi dvěma? Já ČSSD kritizuji dost často, ale myslím si, že do politiky patří a přeji jí 5,1%. Vy byste tomu TOP09 určitě nejradši přiřadil 4,9%.

6 0
možnosti
JN

Každý jsme holt jiný...

P. S. ANO 2011 byste přál kolik procent? ;-)

2 1
možnosti
Foto

Trapnost má jméno Nožička.:-/

10 15
možnosti
JH

Zlatý (velký hnědý) voči!!

3 0
možnosti
JL

Otazka kterekoliv partaje v CR, je otazka tech par na predu partaje, pane Nozicko. Tem jde o ziskani mista ve Snemovne po volbach. To je jedinny cil kazde nasi politicke strany. My, takovy "ubozaci", jeste jim to platime. Proto tech stran mame pozehnane. Mam seznam s 94 jmeny.

Ty "bitky" uvnitr, je ukazka nam "malomyslnym" jak se dela politika. A my idioti jim na to skaceme. Ach jo....!!!

2 0
možnosti
Foto

No jistě, to v zahraničí dělají politiku proto, aby se do parlamentu nedostali ;-D

1 2
možnosti
Foto

Nožičko ono je běžné, že v demokratické straně se "svádí boj" o předsednické a místopředsednické pozice. Je normální, že jsou v těch stranách různé názorové proudy.

To jen u Vašich favoritů "jdou všichni svorně polem za tím prvním ..." a nějaké vlastní názory se nepřipouští.;-)

Takže za mně je v pořádku když se o to předsednictví paní Pekarová s panem Czerninem i to předsednictví poperou a to jsem na rozdíl od Vás příznivcem TOP09 a nejvíc by se mi jako předseda líbil pan Niedermayer, který bohužel nekandiduje.

A ještě drobnost-jako obvykle manipulujete s fakty když srovnáváte výsledek v roce 2017 kdy kandidovala Topka sama s výsledky z doby kdy kandidovala se STAN. Mimochodem v roce 2017 v součtu dosáhly TOP09+STAN cca stejného výsledku jako v roce 2014

9 7
možnosti
JN

Pane Polický, mně zase na rozdíl od vás přijde běžné, že při oslovení něčí osoby používám spojení pane či paní plus něčí příjmení i u svých názorových oponentů (tedy nikoliv Polický, ale pane Polický, ne Bárto, ale pane Bárto, atd.) Myslím, že něco takového je elementárním projevem slušnosti.

Jinak nevím, koho myslíte těmi mými favority, ale u ČSSD, kterou obvykle volím, je zrovna tak běžné, že je zde více názorových proudů, a rozhodně nelze říci, že by tam všichni šli svorně za svým předsedou, takže i s touhle poznámkou jste poněkud mimo. ;-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik