Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Máte pravdu, zbořit by bylo lepší !

2 2
možnosti
DR

Líp bych to nenapsal. A tudíž jednoznačně po českobudějovicku - zasloužená karma. R^

5 1
možnosti
VS

Řekl bych, že pokud by se jednalo o akci v opačném gardu, dozvěděli bychom se od Ovčáčka, že hrstka zfašizovaných křiklounů popírá výsledek demokratických voleb do zastupitelstva Prahy 6...

6 1
možnosti
Foto

Ivan "-" už tu obchází :-).

2 0
možnosti
Foto

Poškozování pomníků a soch je barbarství, jejich zakrývání zase pokrytectví. Trefný text přirozeně doprovázený nenávistnými komentáři černobílých přepisovačů historie a podobných extremistů. Zasloužená karma bude nejspíš 45 a víceR^

9 3
možnosti
Foto

Stejně je dobré chucpe když komunisti něco říkají o údajném přepisování historie.

3 0
možnosti
Foto

Citát: "zdaleka ne každý, kdo je proti jeho odstranění, musí nutně být komunista či ruský troll"

Můžete prosím sdělit kdo ze známých osobností, nebo politiků, kteří se té demonstrace zúčastnili, není komunista nebo ruský troll?

8 2
možnosti
JN

A proč by se to mělo posuzovat jen podle účastníků pondělní demonstrace? Pan starosta Kolář se v tomhle duchu vyjadřoval dávno předtím, než k té demonstraci došlo.

Když si například rozkliknete tenhle odkaz ze stránky na iDNES:

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/pomnik-marsala-koneva-v-praze-6-zakryla-plachta-ruska-ambasada.A190830_103310_praha-zpravy_rsr

tak můžete názorně vidět, že na otázku, zda je správné zakrýt Koněvovu sochu plachtou, odpovědělo 5620 hlasujících kladně a 8430 (tedy většina) záporně. Byť někteří budou možná tvrdit, že ten výsledek hlasování je zásluha ruských hackerů. :-)

4 1
možnosti
PB

Ovčáček prohlásil, že přišel k pomníku bránit demokracii a že to má dovolené od taťky Zemana. Podobně infantilně se vyjádřil i Foldyna a zástup stejně postižených pod praktikáblem. Nic proti postiženým, člověk by je měl litovat a ne se jim vysmívat.

Jen bych chtěl upozornit, že máme demokracii zastupitelskou a o osudu toho šutru tedy rozhodují zastupitelé lidu řádně zvoleni hlasy svých voličů, tedy zastupitelé Prahy 6. Ti mají mandát několika desítek tisíc lidí a mluví jejich jménem. Jeden teplík v brýlích, učitel se souchotinami a padesát zastydlých komsomolců nejsou vůči nim protiváha a už vůbec nechrání demokracii koho, čí? nýbrž naopak násilně proti demokracii vystupují prosazováním své soukromé diagnózy.

5 3
možnosti
JN

To je ovšem stejné, jako když někdo bude při demonstracích Milionu chvilek pro demokracii argumentovat tím, že máme demokracii parlamentní a Andrej Babiš byl demokraticky zvolen hlasy svých voličů.

6 0
možnosti
Foto

Ono se jedná asi o nějakou celosvětovou módu. I sochu takového sympaťáka, jakým byl Herman Cortéz, někdo pěkně pocákal červenou barvou.

1 3
možnosti
LF

L78u93k20a40s 96F51i42k69r

3. 9. 2019 23:01

a co takovy Julius Caesar?

1 0
možnosti
TT

Nic nebylo kontraproduktivní. Piráti nejsou slepí a vidí, že jejich politická iniciativa po volebním úspěchu nevzbuzuje nadšení, no tak zahrávají na tu nejsilnější a nejlépe naladěnou strunu v českých srdcích: rusofobii. Vůůůbec bych se nedivil, kdyby se první bod plánu na zvýšení popularity jmenoval v tomto případě "Nanesení barvy".

Lidi jim nadávají do levičáků, neomarxistů, socialistů, komunistů, protože mají nápady stylu dílčí vyvlastňování bytů, tak proti tomu musí jít do boje a přestanou uznávat jednotnou Čínu, například. Řekl bych, že to je základní politická gramotnost, tohle prokouknout bez dlouhého přemýšlení. ;-)

3 0
možnosti
TT

Jo, dovětek pro mrmlaly:

Rus = bolševik ∧ Číňan = komunista

=> nenávidět Rusa = nenávidět Číňana

0 0
možnosti
AC

To holt starosta nemohl předpovídat, že zakrytí plachtou vzbudí takový odpor u části našich spoluobčanů. Ano, kdyby to byl věděl a mohl předpovídat do budoucna, pak by jeho jednání bylo nesmyslné. Sám jsem se včera na videu zíral, jak tam zfanatizovaný dav mával symboly komunismu, nadával na policisty při odvádění aktivisty Černohorského apod. To jistě uznáte sám, že hezké podívání nebylo.

Věc se až moc zpolitizovala. Rozhodnutí bude na Praze 6 - a tak je to správně. Nikdo, a zejména ruská ambasáda, do toho nemá co kecat. (tato skutečnost mě osobně dráždí nejvíc - že se cizí stát takhle explicitně montuje do našich záležitostí - ať už je třeba situace jakákoli)

11 1
možnosti
MV

Myslíte, že pan Kolář je tak hloupý, že netušil, že zakrytím sochy vyvolá u řady lidí nesouhlas? Určitě to neudělal schválně, aby se zviditelnil, protože tušil, že to vzbudí vášně?

Buď je hloupý, nebo je to nechutný populista - nejhorší variantou je kombinace obojího.

1 2
možnosti
AL

V základní vztahové smlouvě mezi ČR a Ruskou federací, kterou uzavřel Václav Havel a Boris Jelcin v roce 1993, bylo v čl. 21 ujednáno, že „každá smluvní strana bude na svém území zajišťovat péči o vojenské hroby a vojenské pomníky druhé smluvní strany, jejich udržování a přístup k nim“. Tato smlouva byla předložena sekretariátu OSN k registraci podle článku 102 Charty OSN a je stále platná.

3 9
možnosti

...tak škoda, že to rusák na svém území neplní, pomníky našich legionářů u nich se rozpadají a peníze, které na ně posíláme, mužik rozkrádá....

13 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik