Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Adorace vrahů je nechutná, stejně jako ten pomník.

5 2
možnosti
JN

Takže podle Vás by bylo lepší, kdybychom v roce 1945 zůstali v područí Hitlera?

2 5
možnosti
Foto

Na komunisty Semelovou,Škálu,Ondráčka jste nějak zapomněl.Take na bojovníci Volfovou, která celou protestní akci svolala.Je to jednoduché a tak to také starosta návrh.Konev pryč a na jeho místo památník padlých, kteří obětovali život při osvobození Prahy.Ti si naši účtu zaslouží narozdíl od maršála,který má na rukou krev maďarských občanů bojujících proti komunismu.Z Polska je ta ostuda dávno pryč...Vy nejste proruský troll?Kdo jiný by mohl napsat něco takového...

10 3
možnosti
JN

Pane Bárto, málokterý vojevůdce je natolik "svatý", že by se na něm nedala nalézt žádná negativa. Například slavný americký generál Patton se podílel na zmasakrování 72 italských zajatců, měl během války několik incidentů při návštěvě polních nemocnic, atd., a přesto odstranění jeho sochy v Plzni nikdo nepožaduje (aspoň mi to není známo).

A pro fanatiky vašeho typu je to asi nepochopitelné, ale já skutečně chci, abychom se stejnou úctou chovali ke všem vojákům, kteří nás v roce 1945 osvobodili, ať už byli ruští, američtí či rumunští.

3 2
možnosti
JH

Kdo by to jen řekl, že tahle zbrusu nová generace antikomunistů (v časech kdy už se to smí) bude až tak hloupá! Ale možná se pletu a v tomto případě jde jen o hloupé politikaření topkařů, kteří na sebe nedokážou poutat pozornost jinak, nežli takovými obscénostmi....

9 6
možnosti
DR

Nepletete. Nic rozumného od nich nikdy nevypadlo.

0 0
možnosti
Foto

No, ze strany pana Koláře se nejednalo ani o hloupost, ani o kontraproduktivitu, ale o záměr. Stačí jedna plachtička a extremisti naklušou bez jakéhokoliv doprošování a začnou svoje tirády. Jo, povedlo se, ti, kterých se to týká, na to sedli jak moucha na mucholapku.

0 0
možnosti
JP

J87a26n 74P97a36v61l94i54š

3. 9. 2019 20:48

To zas bude na Vaši osobu hon nenávistivých čtenářů za Váš dnešní blog.[>-]

3 0
možnosti
JN

S tím počítám, to je tady vcelku normální, že někteří lidé nesnesou odlišný názor...

0 0
možnosti
JR

J20i41ř67í 54R90y81s

3. 9. 2019 20:34

Dobře pane NožičkoR^

7 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik