Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P71e18t49r 12K85a24d68l47e12c

17. 9. 2019 22:43

Tak pokud se Ole Einar někde na letišti vyfotí s Mylošem nebo nedejbože s Mynářem, určitě to v Norsku taky schytá.:-P

0 0
možnosti
Foto

Psal jsem to u vás již jednou- vaše starosti a Rotschildovy peníze bych chtěl mít

2 1
možnosti

kdyby tuhle informaci nerozetrel na blogu pan Nozicka, tak si toho nikdo ani nevsimne

takze nikdo nic schytavat nebude

4 2
možnosti

Jako vždy úžasný logický závěr pana Valička. :-)

2 1
možnosti
Foto

Jagr byl členem politické delegace-jel dělat do Číny politiku ne sport-

Bjordalen tam šel dělat sport.

Když Jágr hrál v Rusku=dělal tam sport tak nikdo neřešil to, že je v Rusku

Jsou to rozdílné věci a Vy jako obvykle jste mimo podstatu problému

3 4
možnosti

A jakou politiku tam probůh jel dělat? 8-o Jágr tam letěl kvůli dojednání spolupráce při rozvoji čínského hokeje, za tímto účelem tam letěli i zástupci Českého svazu ledního hokeje.

3 1
možnosti

Pane Nožičko, stále vůbec nechápete, proč se ta kritika na Jágra snesla. Nebo on snad Bjørndalen u nich veřejně podporuje nějaké místní lháře a zloděje, že je srovnáváte?

5 3
možnosti

Pokud vím, tak Jágr svého času finančně podporoval pouze ODS. ;-) Jestli jste ale měl na mysli Babiše a Zemana, tak ty veřejně podporuje jak?

1 0
možnosti

...... no je to vod těch Norů strašně neetický, nerozvážný, ba přímo neslušný,- jim asi lidský práva nic neříkaj,- a při tem to sou takoví demokrati,- žejo?! ,- ale my sme v tem boji za svobodu taky polevili !,- ...... sem voslovil všecky persony z teho demobloku, že jako půjdem na Slávku přímo do kotla v tibetskejch vlajkách a budem hulákat "Tvrdík ven, Čína ven - demokrati zůstanem!" a představte si to,- NIKDO ! sa mi z tech zavilých bojovníků neozval! ............ je to tohlecto vůůůbec normálníVEU?!?

3 0
možnosti

Je to fakt hrozné. Dokonce ani ti naši basketbalisté, co se teď vrátili z úspěšného mistrovství světa, nic kritického o Číně v televizi či v novinách neříkali. Takový pane Etzler, to býval jiný kabrňák... :-)

0 0
možnosti
Foto

Německý ministr přijal jednoho z hlavních organizátorů honkongských protestů proti Číně a český prezident podpořil sankce Číny proti pražským filharmonikům,tedy proti vlastní zemi.Vidíte ten rozdíl?Nejde o to spolupracovat s Čínou,ale o tom jak se při tom chovat.Submisivní a ponížený postoj Zemana je ostuda a Jágr se s ním svezl.Proč do toho ovšem pletete Jágra,ten trénuje čínské hokejisty? Čínské hokejisty hrající u nás třetí ligu trénuje Šejba a proti tomu nikdo nic nemá.Nic takového jsem nezaznamenal. Je to vaše neznalost,či opět jen demagogie...?

3 4
možnosti

Víte pane Bárto, na vašem místě bych se slovu demagogie raději vyhýbal na 100 mil daleko... Já nikde v blogu nepíši, že Jágr čínské hokejisty trénuje - ovšem to na podstatě věci nic nemění, on tu spolupráci mezi čínským a českým hokejovým svazem zaštiťuje a je jakýmsi "ambasadorem" českého hokeje v Číně. Přičemž Číňané si ho na tento post nejspíš vybrali proto, že má ve světě sportu mnohem známější jméno než třeba Šejba (přestože Šejba samozřejmě byl velmi dobrým hokejistou také).

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Jágr to zase až tak neschytal. Jestli mu někdo něco vyčítá, tak ne to, že by chtěl navazovat sportovní kontakty s Čínou, ale to, že se svezl s delegací Zemana, jehož submisivita a devótnost vůči čínským papalášům jsou dostatečně známy. Kdyby si Jágr případnou sportovní misi vyjednal sám, jako nejspíš Bjőrndalen s Domračevovou, nikdo by neřekl ani popel. Stejně jako nikomu nikdy nevadilo, že hrál v ruské KHL.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS