Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že s tou abolicí prezident přišel tak brzo, chápu jako "pomocnou ruku", nebo-li přikrmení demoblogu. Neměli by kluci o čem mluvit. Jiný program nemají.

3 5
možnosti

:-) pardon...demobloku...

1 0
možnosti
Foto

;-) Nikoli. Jen vědomě naládoval. Jak opozici, neb nejen on ví, že program ANTI je až ,,skvělý", a vede ,,vzhůru", ba až zániku některých z jejích členů, což prokázali i volby nejen prezidentské, ale i do PS.;-D A také aby poukázal na ,,jasozřivost" mnohých z ,,lid. soudců", ba až ,,prokurátorů", pro které byl dávno dopředu jimi(!) vynesený rozsudek o vině více než jasný;-) NSZ může toliko zhodnotit závěry nižších stupńů a budˇ je uznat, nebo žádat třeba jejich doplnění. Smést je může těžko, neb by, m.j., jejich práci toliko zpochybnil. A tudíž i ona potencional. abolice je v podstatě bezpředmětná, což i M.Z. vyjádřil slovy, že v to doufá;-)

2 6
možnosti
VH

Ten výrok nebyl neuvážený!!

Byl dalším útokem na demokracii a právní stát.

Po útoku na Ústavou dané postavení sněmovny (jmenování Rusnokovy vlády, ač sněmovna většinově žádala jiného premiéra/premiérku a její více než půlroční držení u moci bez důvěry). Po útoku na svobodu vysokých škol (odmítnutí udělit profesury). Po útoku na ústavní práva premiéra přišel útok na vztah moci výkonné a soudní (byla jím ovšem i Kajínkova amnestie).

Je to pokračující, záměrná sabotáž ústavního pořádku (a současně uspokojování představy o vlastní velikosti). Sabotáž záměrná. Příprava na přechod k diktatuře. Je jen otázkou, kdo má být beneficiantem této destrukce.

8 1
možnosti
Foto

Přesně řečeno, a teď, když proti Babišovi bylo zastaveno trestní stíhání a nebude potřebovat ani Zemana ani jeho abolici, by se měla sněmovna domluvit na Zemanově odvolání.

0 0
možnosti

Ovčáček napsal, "Prezident republiky je garantem ústavnosti a zákonnosti v této zemi." Něco tak úžasně vtipného jsem neslyšel už dlouhou řadu let. "President tlačí na NZS, aby se nezalekl nátlaku politiků.":-)

Monty Python, Woody Allen i Jára Cimrman se s hanbou plazí z bojiště....;-D

11 1
možnosti
Foto

I když s autorem většinou nesouhlasím, oceňuji, že jako příznivec Miloše Zemana není k němu úplně nekritický.

4 0
možnosti

Myslím, že to byl od MZ jasný úmysl a vzkaz všem těm (v čele se šéfem soustavy žalobců PZ), kteří dopustili nezákonné stíhání po dobu dvou let, že pokud pravomocné zastavení stíhání budou chtít zvrátit zpět do protizákonného stavu, že prezident v souladu s ústavou zasáhne. Jasný a srozumitelný vzkaz.

P.S. všem kteří mi budou namítat, že vše bylo při stíhání v pořádku, doporučuji přečíst pozorně celé usnesení pana Šarocha, včetně odstavce o trestnosti vytýkaných skutků v časové ose.

5 4
možnosti
VH

V čem spatřujete protizákonnost stíhání? V tom, že nakonec bylo vyhodnoceno, že se trestný čin nestal určitě nespočívá. To lze prokázat až vyšetřováním.

Mimochodem: On celý podvod spočíval v celém kolečku: Majetek Agrofertu - majetek soukromníků (náhodou členů Babišovy rodiny) - dotace - časový test - majetek Agrifertu. Otázkou je, zda profit měli dočasní akcionáři (tedy náhodně Babišova rodina), nebo Agrofert.

4 0
možnosti
DR

Už jsem to psal včera, veřejně bych to takto nevytruboval (aspoň zatím), nicméně tipuji že už se prostě nemohl dívat na tu naprostou neschopnost celou tuto kauzu řádně a hlavně včas došetřit a už konečně uzavřít, poněvadž politici namísto toho aby řešili problémy lidí, za což tam byli zvoleni, tak pouze čtyři roky plamenně žvaní o Babišovi. A to bude celé jádro pudla.

3 5
možnosti
JR

J82a33n 87R14á24ž

21. 9. 2019 15:06

Kdyby tomu tak bylo, tak by svůj úmysl mohl poslat tichou poštou na NSZ a ne vytrubovat to do medií.

5 0
možnosti
JR

J13a40n 61R95á88ž

21. 9. 2019 14:57

S nadpisem se plně ztotožňuji. Je naprosto výstižný.

Dále už nemá cenu tento pro Babiše smrtící tah Zemana rozvádět!

5 0
možnosti
Foto

Kéž byste měl pravdu s tím smrtícím tahem ;-D

1 0
možnosti
JH

Rozumím, že někomu ten Zemanův výrok může přijít provokativní, nebo i zpupný, ale hloupý, pane učiteli, stoprocentně není:-)

2 4
možnosti
JN

Výrok sám o sobě jistě není hloupý, ale jde o to, že byla od Zemana hloupost ho pronést.

2 0
možnosti
JK

J89i93r59k87a 18K34o14r29n

21. 9. 2019 14:44

Ondřej Neff na NP velmi výstižně k poslednímu dění:

"Jedno je nepochopitelné: jak někdo může tohohle exota pokládat za zkušeného politika, který myslí na několik tahů dopředu.

Politik má nějaký cíl a dobrý politik ho dokáže dosáhnout. Exot Zeman nemá jiný cíl, než rozzuřit tu část společnosti, která ho nevolila, a pobavit své příznivce.

To je program pro magora, ne pro politika."...

16 0
možnosti
Foto

Výstižně řečeno...

7 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik