Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J36i45r19i 97T11i37c94h74y

6. 10. 2019 18:03

Letiste Ruzyne nemelo,byt prejmenovano a to nema nic spolecneho s nazory na Havla. Pojmenovani ulic ci mist podle politiku je nevhodne, snad s vyjimkou Masaryka, viz na priklad Gottwaldov.

3 2
možnosti
Foto

Ony v podstatě ani žádné spory nejsou a kromě pár trotlů, magorů kolem Klausů a komunistů nikdo vážně přejmenování neřeší.

Do které z těch 3 kategorií se řadíte Vy netuším.

8 4
možnosti
JN

Já nebudu spekulovat, do které skupiny patří jistý pan Polický, když již z titulku blogu je i těm podprůměrně inteligentním jasné, že já to přejmenování na Gottovo letiště považuji za nesmyslný nápad. ;-)

2 3
možnosti

Proč nechcete, aby se letiště jmenovalo po Havlovi? V Praze máme třeba i Masarykovo nádraží.

2 1
možnosti
BV

Pane Švadlenko,

v Praze máme také nádraží Praha střed a Masaryčku,

0 0
možnosti
DK

Nezvykle přímočaře nám pan Nožička vysvětlil svůj názor na Václava Havla.

0 1
možnosti
Foto

Když se přestaví dávno nevyhovjící barák, kupříkladu rozšíří o nové budovy, je třeba nových pojmenování, nové označení bloků a je tu i možnost , svobodná možnost, jak k věci přistoupit. Dole máte velice dobře vysvětleno, jak vratké bylo opodstatnění lpět na názvu...no, bohužel se vám to nevejde do tašky na noty.

buďte pane učiteli ujištěný, ve dvou věcech - že Karel Gott kredit má, takový, že Vy mu nedohlédnete. Totiž narozdíl od nožičků On v době SVOBODY nikdy nevyhledával lepšení a nevyhlašoval v mělnění systémem Ano,ale nic o bývalém režimu. Narovinu bez manévru pro zastírání sebe v nějakých omluvách říkal... ano, ti , kdo se vzepřeli, pracovat v tomhle dusnu nemohli. Pro mne bylo zpívání všechno, já bojovat nechtěl.

a pak ...naše společnost a vnímání hodnot se tak posunuje, státní vyznamenání, atakdále, že jednou tam může viset nápis Letiště blogera Josefa Nožičky...

3 1
možnosti
JN

Poněkud hloupá reakce, ale od paní učitelky Kielbergerové nic překvapivého.

1 2
možnosti
JK

Ruzyně jako název letiště se nikdy nepoužíval. Říká se "jedu do ruzyně", ale to je název čtvrti, protože je tam ta předložka "do". Kdyby to byl název letiště, tak by tam byla předložka "na", protože se jede NA (letiště) Ruzyň (a ne DO letiště ruzyň). "Na ruzyň" jsem ještě nikoho neslyšel říct, možná tak mluví postavy v připitomělých seriálech, ale na ty já nekoukám.

2 1
možnosti
BV

Pane Kubíčku.

mohu vás ujistit, že se zcela běžně používal a používá výraz "JEDU NA RUZYŇ"

Nepochybně jako zkrácení " jedu na letiště Ruzyň".

Nemohu to tvrdit obecně, ale v mém okolí se na otázku "Odkud letíš?" nejspíše dočkám odpovědi "Z Ruzyně". Že by se někdo zatěžoval spojením " Z Letiště Václava Havla" to je velmi nepravděpodobné i u příznivců Havla-

3 0
možnosti
JZ

Karel Gott si vážil Václava Havla a přejmenování ruzyňského letiště by si určitě nepřál. Také se už objevil nápad na třídu Karla Gotta v Praze. Konečně možnost jak přejmenovat Koněvovu.:-)

4 2
možnosti
Foto

Koněvka je hnusná, to by si pan Gott nezasloužil....

0 0
možnosti
MV

tak tohle je pecka! pan Nozicka se divi, ze letiste pojmenovali po Havlovi, ktery nemel letani zrovna v lasce

boze muj!!!!

6 3
možnosti
JK

VKML Trikolóra nemá ráda Václava Havla a navrhuje strašlivé nesmysly, aby si přihřála svou smrdutou polívčičku na smrti Karla Gotta. A co má jako být? To ví každý, co jsou ti lidi zač a co od nich čekat. A pan Nožička tento exkrement s gustem rozmázne, protože taky nemá VH rád. Dobrou chuť.

6 2
možnosti

Argument proti současnému názvu letiště, že Václav Havel nerad létal, je hodný dítěte školní docházky na I.stupni.:-)

12 5
možnosti
Foto

Proč hned urážet malé děti...:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik