Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

JOSEF NOŽIČKA ( trollící zde v této diskusi: https://trcalek.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191016_731957_blogidnes&razeni=vlakno ) :

>>Neznám jinou cestu, jak to panu Trčálkovi sdělit ;-D - tak to je opravdu výmluva jak od malého dítěte, případně od někoho, jehož IQ je na úrovni nejmenovaného lesního hlodavce. A proč jste měl vůbec potřebu panu Trčálkovi tohle sdělovat, když to s obsahem jeho blogu nijak nesouvisí (a já ho navíc ve své diskusi nijak nehaním)? Tudíž jste zde dle vaší logiky jako první porušil pravidla diskutování vy, takže si ty vaše výkřiky strčte... třeba za klobouk. ;-)<<

MOJE ODPOVĚĎ:

Přestaňte laskavě být srab a začněte na toto téma opět diskutovat tady, pod svým blogem. Kdo se sem chce z tamté diskuse podívat, má možnost, je tam na tuto diskusi odkaz.

>>Neznám jinou cestu, jak to panu Trčálkovi sdělit ;-D - tak to je opravdu výmluva<<

Nemám jeho e-mail - a u vzkazů z toho zdejšího vzkazovníku mám zkušenost, že je dost často blogeři ani nečtou. Co je na tom za výmluvu, pane Nožičko?

>>A proč jste měl vůbec potřebu panu Trčálkovi tohle sdělovat<<

Přišlo mi to jako dobrý námět nějakého jeho dalšího blogu. Ale to jsem tam v té diskusi zdůvodnil již dříve - opravdu vám to, pane Nožičko, musím psát podruhé? Opravdu to, pane Nožičko, na poprvé "nechytnete"? Opravdu na tom jste s chápáním psaného textu tak špatně?

>>a já ho navíc ve své diskusi nijak nehaním<<

Vy jste ho ve své diskusi použil jako záminku abyste mohl "argumentovat" ve stylu "A v Americe zase bijí černochy", resp. "A pan Trčálek je v v tom ohledu (grafomanství) ještě mnohem horší" - ne, pane Nožičko - on totiž nikoho z grafomanství zcela jistě neobviňoval - tak jste ho do toho neměl vůbec zatahovat. To vy jste ho do toho zatáhl - a já měl pocit, že by ho to mohlo pobavit, tak jsem mu to tam dal tím (původně zamýšleným jedním jediným) příspěvkem do jeho diskuse vědět. Nic více a nic méně. Tak už tam prosím přestaňte trollit a diskutujte zde, kde tato diskuse má smysl. Děkuji.

0 0
možnosti
JN

Pane Veverko:

a) Když vy někoho jiného obviňujete z trollování, tak je to jako když zloděj křičí chyťte zloděje.

b) I když se zřejmě cítíte jako nějaký nadčlověk, tak vězte, že vy nemáte ani to nejmenší právo někomu laskavě či nelaskavě určovat, kde má diskutovat a o čem.

c) Ohledně pana Trčálka - možnost poslat vzkaz mu máte, což nakonec i nepřímo přiznáváte, takže ta vaše výmluva, že jste mu to neměl jak jinak sdělit, je účelová lež. Jestli si snad stěžujete na to, že dle vaší zkušenosti někteří blogeři vzkazy nečtou - pokud jim je snad posíláte vy a píšete takovým stylem jako příspěvky v diskusi, tak se jim ani nedivím. Ale prostě si uvědomte, že ne každý na to má čas a chuť, a vyžadovat, aby vám každý bloger odpovídal, opravdu není žádnou nárokovou záležitostí.

d) Já jsem tím příkladem ohledně pana Trčálka jen poukázal na vaše pokrytectví či zaujatost ohledně mé osoby (kromě pana Trčálka by nebyl problém uvést jména i řady jiných blogerů, píšících blogy mnohem frekventovaněji než já, a vy to nejspíš dobře víte).

e) Je tedy do očí bijící, že vaším záměrem bylo panu Trčálkovi žalovat a slibovat si od to, že se mně pomstí napsáním nějakého blogu, pod kterém vy pak budete moci napsat svou obvyklou porci trollujících příspěvků. Takže jste se dokonale projevil jako žalobníček a navíc ještě ubožák, který umí jen poloanonymně urážet, ale nemá už koule na to, aby si sám založil blog a šel se svou kůží na trh.

Toť už je opravdu z mé strany vše, vše podstatné již bylo myslím řečeno a pokud sem ještě na tohle téma napíšete cokoliv dalšího, bude to již smazáno. Hezký den.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Paní Jourová je v EK nikoliv za Česko, ale za Evropu. Z tohoto hlediska se jí české záležitosti ani nesmějí týkat, musí jí být úplně šumafuk.

2 0
možnosti
JK

To ale není pravda, že jo, protože velkému šéfovi, který ji tam vyslal to šumafuk rozhodně není a nejde o malé peníze - dotace.

1 0
možnosti
AM

Jasná karma. Pospíšil je trapný, kdyby dotaz položil někdo z jiné země, tak je to OK, ale je opravdu vidět že tato umělá kauza v Evropě neboduje stejně jak u nás.

Pseudodemokrati jsou úplně v pr a musí čekat jak na spasení na Letnou a paní Jandová je zapšklá a žlučovitá.

3 1
možnosti
Foto

Nevím co Vás na chování p. Pospíšila udivuje, on by byl rád na jejím místě, to je jeho cíl, stoupat výš a výš, od plzeňské vysoké školy do politiky a střídáním politických stran nám to dokazuje na každém kroku.

Bohužel však voliče nepřesvědčuje, těm nestačí jen plamenné řeči, kterými stírá svoje protivníky, ale také činy. Měl již dost příležitostí si je získat, ale nestalo se, naštěstí zdravý rozum v naší republice vítězí, tedy šance je mizivá.

Vždy když vidím jeho obličej a výraz, jako by se měl co nejdříve rozplakat, připomene mi ty spolužáky, které jsme kárali za žalování a donášení učitelům, tedy mě tento jeho krok vůbec nepřekvapil.

6 0
možnosti
PS

P87e43t69r 12S96k44á45c70e89l

10. 10. 2019 21:29

Mně spíše fascinují skutky pana Pospíšila....prý 10 let tvrdé práce na občanském zákoníku č.89/2012 Sb., ke kterému se za dobu jeho platnosti přilepit další úpravy a vysvětlivky. Voliči nechť sami posoudí, zda opět chtějí, aby tento muž dalších 10 let za jejich peníze stvořil další zmetek. Obsahující 3081 paragrafů, v nichž se jen díky PC právníci orientují, jakž takž. Proč tohle kritizuji? Protože jeho vychovatelé jemu nesdělili platné moudro: "Právo je člověku vrozené, již pouhým rozumem poznatelné"! Takže zákoník mohl mít minim. třetinu paragrafů, ale to by jej museli zpracovat skuteční odborníci na římské právo. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

4 0
možnosti
ZS

Pospíšil a celá topka jsou neskuteční škodiči. Dlouhodobě. A nezbavíme se jich, pijavic.

11 1
možnosti
PS

P83e74t16r 26S91k73á33c24e88l

10. 10. 2019 21:30

Ale zbavíme, stačí aby všichni šli k volbám a dali hlas jen NEparlamentním stranám. Jinak se přeměn nedočkáme a budeme se stále koukat na stejné tváře. Tohle chceme...?

1 0
možnosti
PT

Trapný Pospíšil, tahá do Bruselu svoje psychické problémy s Babišem.

Bude dělat, že se u nás nedá objednat trestní stíhán, že snad u policie, státních zástupců, soudců máme samé svaté muže a ženy, kteří by tohle nikdy neudělali. Přitom sám Pospíšil u jednoho takového trestního stíhání na objednávku asistoval, byl to policejní president Lessy, kterého se Kalousek s Nečasem potřebovali zbavit.

Ono objednat se dá všechno, i vražda se dá objednat, když člověk ví kde.

11 1
možnosti

Trapný Pospíšil a celá ta jejich zoufalá partička již neví kudy kam......;-D

8 3
možnosti
VB

Je to jako kdybyste psal, že v českém parlamentu se nemají vytahovat věci z kraje. Unie je naše (jestli ne Vaše, tak moje ano). Dokonce bych chtěl hlasovat pro nadnárodní kandidátky když jde o nadnárodní parlament.

PS: Ohrazuji se proti označení Maďarska a Polska za nám blízké. Poláky mám rád ale ti co vládou dnes v Polsku mi jistě nejsou blízcí.

7 6
možnosti
Foto

Tak pozor, v Česku je dost prostoru řešit tyto problémy doma. Navíc a hlavně to samotné vystoupení Pospíšila bylo hodně zpackané samo o sobě. A mělo za cíl odstřelit Jourovou, nikoliv vyřešit problém, zda si je v Česku možné objednat trestní stíhání. Ano, je to možné úplně oficiálně, dokonce v některých případech povinně podáním trestního oznámení.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik