Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Zeman má u mě + za to, že ocenil i toho mladíka, který se postavil na obranu ženy proti přesile, protože jeho hrdinství je cíleně přehlíženo, místo toho se vytahuje kde jaký aktivista, který nic nikdy neudělal a ani nedokázal. Tak kdyby se postavil na obranu nějakého migranta z Afriky, tak by byl rázem celebritou.

3 4
možnosti
JN

J73i49ř78í 69N22ě56m92e86c

29. 10. 2019 21:36

V této souvislosti se neubráním vzpomínce na první "odsouzenou" Jiřinu Bohdalovou. Jejda, ta to po první volbě schytala za podporu Zemana.

4 1
možnosti
JS

Karma a PodmoloviR^, najdou se naštěstí stále ještě normálně uvažující lidé i osobnostiR^

4 4
možnosti
Foto

Válečný veterán generál Emil Boček se ohradil proti včerejšímu tvrzení Miloše Zemana, že si o vyznamenání sám řekl (měl už Řád bílého lva III.třídy včera dostal ode Zemana Řád bílého lva I. třídy). Boček se tak cítí být prezidentem uražen. Inu, s vyznamenáními od Zemana to není jednoduché.

5 0
možnosti
JN

Je ovšem otázkou, jestli se v tomhle případě v některých médiích (konkrétně Deník N) trochu nedělá z komára velbloud. Zeman mimochodem na tohle téma ve svém projevu konkrétně řekl:

"Začnu panem generálem Emilem Bočkem, který se v naprosté svěžesti nedávno dožil devadesátých šestých narozenin. Ale ještě před tím ke mně přišel a říkal, pane prezidente, já mám Řád Bílého lva, ale III. třídy, a proč mám III. třídu? Já jsem tuto námitku uznal a říkal jsem, pane generále, zvu Vás opět do Vladislavského sálu a tentokrát to bude I. třída."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-projev-vyznamenani-28-rijen.A191028_220142_domaci_zaz

2 3
možnosti
Foto

V26l40a26d95a 45V93a53n10e41k

29. 10. 2019 16:42

Cituji

ani slovo ke 101. výročí republiky. Ani slovo o její historii. Ani slovo o republice v uplynulém roce. Ani slovo k její budoucnosti. Ani slovo o jejích problémech. Ani slovo o jejích úspěších. Jen samolibá improvizace o metálech a repete pitomostí o závistivých komentátorech. Místo symbolického a státnického projevu o vlastní zemi plky o zlých sociálních sítích. Za 30 let už podruhé: 28. říjen 2019 - Zeman sobě.....

Text: Zdeněk Šarapatka

Miloš Zeman na konci svého včerejšího „projevu“ sice vyslovil přání, aby Česko nebylo zemí plné nenávisti – jako by snad zapomněl, že přesně tuto atmosféru sám vyvolává, když nejenže pohrdá částí společnosti, která ho nevolila, její představitele ostrakizuje a chybí snad už jen výzva k lynči.

5 0
možnosti
JN

J56i92ř50í 47N72ě44m31e13c

29. 10. 2019 22:13

Hmm ... Šarapatka, to je ten co kdysi nosil Zemanovi aktovku? To je ten co o něm Xaver natočil tu báječnou reportáž v souvislosti s Ústavem nezávislé žurnalistiky ze zahrádkářské kolonie? Páni, to je kádr.R^;-D

1 2
možnosti
Foto

Pokud vím, tak letos odmítl přijmout vyznamenání od Zemana katolický kněz Petr Piťha (svého času i ministr školství). Důvody svého odmítnutí prý zaslal dopisem prezidentské kanceláři. Pochybuji však o tom, že by to tento člověk udělal z obav z možných negativních ohlasů v médiích.

1 0
možnosti
RC

pokud se nepletu, uz jedno statni vyznamenani ma...

0 0
možnosti

Holt to jsou ti "lepší lidi" - mají plná ústa slušnosti a kultivovanosti, ale jakmile dostanou nějakou pochvalu, ocenění nebo vyznamenání od někoho, koho bytostně nenávidí, snadno se odkopou a chovají se přesně tak, jak to líčí u svých "nepřátel".

1 2
možnosti
Foto

V63l49a38d66a 88V81a51n15e38k

29. 10. 2019 15:28

Není naše vina, že čučkař mezi prezidenty zasel v národě nenávist a buranství,! Že uráží úplně všechny cikány počínaje rektory vysokých škol konče! Že nepozval spoustu politiků, a osobností... Třeba předsedu Ústavního soudu... Atd...

4 1
možnosti
JZ

Miloše Zemana nemusím, ale nemyslím si, že by se piloti RAF nebo Jan Antonín Baťa respektive jejich potomci a někteří další měli stydět za státní vyznamenání předané prezidentem republiky. Oni si ho zaslouží bez ohledu na to, kdo jim ho předává. :-)

12 1
možnosti
RC

Ostudne ovsem je, kdyz si Zeman, ktery se tvari jako znalec JAB, neni schopen zjistit o nem spravne informace. Stalo se mu to jiz podruhe, co jsem zaznamenal. Vcera rekl, ze JAB zalozil v Brazilii dve mesta, faktem ovsem je, ze tech mest bylo vice.

3 0
možnosti
JP

nožičko, pravda bolí, viď

1 7
možnosti
Foto

Za třicet let proběhne tento rozhovor mezi vnukem a dědečkem. "Dědo, a co je tohle za medaili?" "To je vyznamenání od Zemana." "A kdo je to Zeman?" "To byl český prezident?" "Cože? Ty máš vyznamenání od prezidenta....?"

Asi takhle bych viděl to těžké dilema vyznamenávaných, třeba jim pomůže k většímu klidu.

9 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik