Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Dnes je s nim rozhovor na idnes.

Prijde mi "trochu" jednoduchej:

"Před první kandidaturou jste ho ale podpořil, že?

Bylo to na premiéře filmu. Z těch deseti kandidátů mě oslovil, zaujal mě inteligencí, vtipem, neřešili jsme politiku. Dal jsem mu hlas, protože mi přišel jako cool týpek. Jasně, to vzpomínané víno v tom hrálo roli, bourá hranice. Ale nikdo jiný z politické scény se s mladými freestyle motokrosaři nebavil. On byl první. Ale nečekal jsem, že v průběhu let vyvolá tolik nenávisti."

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/motorsport/libor-podmol-vyznamenani-rozhovor-milos-zeman-za-zasluhy.A191028_201847_motorsport_ten?zdroj=top

0 0
možnosti

P86e28t73r 89Č22e79j48k94a

29. 10. 2019 11:55

A nebo má prostě jiná kritéria pro rozhodování, než vy....... Tohle souzení druhých lidí na dálku je nesmyslné. Já třeba narovinu přiznávám, že jsem Zemana volil v druhých kolech obou voleb (v prvních kolech však vždy někoho jiného) a trochu i s předpokladem, že jako zkušený politik "zatopí" a posílí politickou úlohu prezidenta v českém systému. Takže to, co mu mnozí vyčítají jako mínus - že se snaží rozšiřovat působnost prezidenta republiky, byl pro mě jeden z motivů, proč jsem jej volil. Ostatní kandidáti byli takoví moc "my se do politiky nebudeme moc vměšovat, protože buďto politice nerozumíme, protože jsme v ní nikdy nebyli, nebo si myslíme, že prezident má jenom hezky vypadat a nic víc".

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

V98l69a90d31a 84V19a64n98e65k

28. 10. 2019 20:54

Není naše vina, že čučkař mezi prezidenty přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno a svým buranství dělá pouze ostudu ČR! JEDINÉ čím se kdy proslavil je video na YouTube jak se klátí s virózou u korunovačních klenotů což je jeho největší mezinárodní úspěch! Nikoho nezajímá nikam ho nezvou a i v Číně a Rusku Slouží pouze jako užitečný trouba z EU! Být nepozván, na soukromý mejdan, místo důstojné oslavy je výhra!

12 7
možnosti
VD

Jsme národem fotbalových fanoušků, kteří stojíce s pivem v ruce v ochozech v naprosté většině velice dobře vědí a halasně to kolem sebe vykřikují, jak má kdo na tom hřišti hrát.

Stejně tak jim podobní velice dobře vědí, kdo státní vyznamenání od prezidenta dostat má s kdo nemá.

Mně stejně tak, jak je mně jedno, zda vyhraje Sparta nebo Slávia, je mně jedno, jestli státní vyznamenání dostane Pavel nebo Havel, maximálně se mohu jen pousmát.

:-)

1 1
možnosti
MT

Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde:-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DM

Jo, takoví lidé, jaké jste zmínil na konci svého článku, jsou ti praví demokraté. Asi jako Bočan se Stránským, kteří začali odmítat spolupracovat s Martinem Dejdarem (se kterým dělali Zdivočelou zemi), a ještě kolem toho měli spoustu urážlivých řečí, protože se Dejdar odvážil ve svobodných volbách volit někoho jiného, než tito dva strážci morálky. Pro mě jsou pak ale takoví lidé obyčejnými kryptobolševiky, a žádnými "demokraty".

7 4
možnosti
IL

I18v65a61n 51L46a44c63k72o

28. 10. 2019 14:45

Pane Magnusi, velice hrubě se mýlíte. Upíráte možnost volby spolupráce, možnost svobodně si určit, s kým se budu podílet na realizace mého "projektu". Nikomu nezakazovali práci, nikoho nevypisovali na černou listinu. To je ale podstatný rozdíl oproti dřívějšímu, zrůdnému režimu, což jste vy zjevně nepochopil.

8 4
možnosti

K tomu lze dodat jediné. Váš oblíbený arogantní pán na hradě se opět ukázal. Pokud by byl nad věcí, tak použije argument typu: "Ano panu Podmolovy dávám ocenění, je to mistr světa. S mou podporou v prezidenstaké kampani to nemá nic společného". K tomu by nebylo co dodat. Ale pokud větu uvede: "Hloupí novináři naspali ...", tak se opět ukázal jaký je to sprosťák. Gratuluji vám pane Nožičko, že tohle podporujete. Rv

15 8
možnosti
JN

Pane Šťastný, článek je ovšem o tom, zda by měl někdo odmítnout státní vyznamenání, které si zaslouží, jenom proto, že ho obdrží z rukou Miloše Zemana. Případně, zda je správné, když je někým tlačen k tomu, aby tak učinil.

Že si prezident takové otitulování novinářů mohl odpustit, je věcí druhou - ale o tom tenhle článek opravdu není.

6 1
možnosti
DV

D88a48v29i59d 71V54l88k

28. 10. 2019 10:54

Lidé ,kteří chtějí být ctihodnými, nemohou přebírat metál od někoho, kdo ctihodný není, to je jednoduché

11 8
možnosti
Foto

A "kdo" rozhoduje o tom, KDO je ctihodný a KDO není?

7 2
možnosti
TT

Je to asi jako s vyznamenáním Nohavici od Putina: všichny televize a noviny to nějak okomentovali, většinou nad tím pokrčili rameny, vy jste o tom vydržel psát měsíc a Soukupa a Petříka s Čermákem mohlo roztrhnout, že je to všem jedno.

5 6
možnosti
JN

Já jsem o tom vydržel psát měsíc? 8-o Tak to tedy lžete - napsal jsem o tom jeden (slovy JEDEN) blog. Konkrétně tenhle:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686324

5 0
možnosti
Foto

Nerozumím lidem, kteří mluví ostře negativně o prezidentovi, kterého si naše společnost zvolila, a ještě k tomu dvakrát za sebou...

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=733197

No faktem je, že demokraticky byl zvolen například i Hitler,který nechal povraždit miliony lidí, Putin, který nechává zavírat pozici, Maduro, který dovedl zemi k bankrotu (ten měl podruhé dokonce 68%),...a takto by se dalo pokračovat.

Takže tou větou pan Podmol chtěl říct a vy to schvalujete, že neroumíte lidem co mluví negativně o hitlerovi,Putinovi,...To ja Vaše a Podmolova vizitka.

Slušný člověk se může o gaunerovi a sprosťákovi vyjádřit negativně i když byl opakovaně zvolen a tedy je zcela legitimní se vyjadřovat negativně i o Zemanovi.

13 19
možnosti
JN

Pane Polický, opět jste se ukázal jako mistr demagogie. Protože jenom absolutní demagog může srovnávat Zemana s Hitlerem (on snad Zeman posílá lidi do plynových komor, nechává vypalovat vesnice či města, atd.?)

A mluvit o někom negativně je věc jedna, a navážet se do něčího vzhledu či zdravotního stavu (o čemž také mluví pan Podmol) věc druhá. A opravdu mi přijde zvláštní, že vy a stejně tak i mnozí zdejší šiřitelé "pravdy a lásky" s tímhle problém nemáte. Rv

18 6
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik