Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jasná karmaR^[>-]. Jako vždy dobře napsáno. O Podmolovi jsem se to nikde nedočetl, ale věřím, že kdy odmítnul, tak je to servírováno ČT a všemi novinami alespoň týden.

A kašlete na Cahy, Jandové a jím podobné, kteří jsou tou nenávistí už přetlakovaní. Už aby tady měli 17. listopad a na Letné mohli tu nenávist vykvičet.

22 7
možnosti
Foto

Letná bude 16. listopadu.

A nenávist??? Ách jo.

6 1
možnosti
AM

A95d83a11m 96M41a90l26ý

28. 10. 2019 6:13

Ti Zemanem vyznamenaní si buď vyzamenání zasloužili mimořádným přínosem pro stát anebo jsou to Zemanovi kamarádi. Někdy jsou i případy, že je tam něco z obou těchto možností.

Není proto divu, když lidi dumají, do které z těchto skupin ti vyznamenaní patří.

Za to nemohou ti dumající ani ti vyznamenaní. Viníkem je Zeman.

12 3
možnosti
JC

Jako kdyby Havel nebo Klaus nedělal totéž.

0 0
možnosti
PB

..... bych to nechal na "hradním pánovi" ať už je to kdokoliv!,- Podmol to má letos za celoživotní "free style" a za všechny zlámaný kosti v těle!,- samozřejmě, až bude v kurzu rekordman ve stahování králíků, ať si tu medailu "Karate za uši" taktéž užije mírou vrchovatou,- ......... přeci každýmu podle jeho zásluh, žejo;-D !

7 2
možnosti
JH

Říká se tomu ostrakizace!Tihle novodobí čeští "demokrati" nápadně připomínají jiné zapálené vlastence, co kdysi psávali na výlohy - Nenakupujte u Židů!

17 5
možnosti
RC

jeden z nich je Andrejuv zamestnanec....

3 1
možnosti
SN

:-)..........Výborně napsáno, ale kolik se vyskytlo oponentů proti takhle jednozačně podanému příběhu!

Holt, někteří oponenti jsou na světě moc nešťastní, zamidrákovaní s neúspěchy ve vlastním životě, tak je to pro ně určitá duševní úleva! Pro Vás....R^R^R^

8 6
možnosti
RC

jaky pribeh? Dva novinari se zeptali a Nozicka udela z komara velblouda...

10 3
možnosti
MN

Je v tom citit osten vyhruzky. Holt novinari. Je skoda, ze jim nekdo nevpali do ksychtu dotaz a vy si myslite, ze znama osobnost ma patent na rozum?

1 0
možnosti
RC

vyhruzka od dvou novinaru????

4 2
možnosti
RC

HON??? Nebo prosty dotaz?

K Jarkovi - nebyl treba pozvan spise proto, ze spolupracoval s StB? Nebo odkud mate, ze kvuli vyznamenani? BTW, rozhodne ma organizator jakehokoliv koncertu vetsi pravo nekoho pozvat, nebo nepozvat, z jakehokoliv duvodu, nez je pravo prezidenta zvat/nezvat na statni svatek... Uplne absurdni pak je, kdyz nepozve sefa US, nebo mistopredsedy Snemovny. Nejaky protokol je u uplne u zadele....

8 2
možnosti
IA

vážím si vašeho článku a ráda si čtu vaše blogy. Já si myslím, že s těmi vyznamenáními je to tak, že je to společenské ocenění, nikoliv prezidenta osobně, že ocenění navrhují lidé to probíhá nějakou procedurou přes senát, podle mého názoru, takže to vracení ocenění nebo odmítnutí je gesto ne vůči hlavě státu, ale společnosti a řekla bych, že to tak trochu pohrdání společností, z které vyznamenaní vzešli a která jim umožnila být úspěšnými. Ty tahanice, co se tu rozmohly se mi nelíbí a jen tak neustanou, protože lidé si zvykli na takové chování a od nich se tu naučí mládež. Škoda.V

13 8
možnosti
RC

na jake chovani si lide zvykli? Je pomerne dost lidi, kteri si na chovani tohoto prezidenta odmitaji zvykat.

9 2
možnosti
Foto

víte, Josefe... já si s dovolením užiju, že nejsem společnost. To píšete trochu nepřesně. Já nejsem společnost, co ho sama dokonce dvakrát po sobě zvolila... já bych zabila :))))všechny, co na něj dali napoprvé a po kštici s láskou soucitného pohladila všechny, co mu to hodili podruhé... takže já jsem jen já a trpící součást. Já společnost nejsem. Nedrážděte zas, chlape;-D

0 3
možnosti
Foto

To jsem netušil jak velké utrpení přináší nenávist k Miloši Zemanovi. Podle Vašeho "vyznání" a podle příspěvků Marie Jandové a Marka Valíčka to musí být skutečně velké utrpení.

5 3
možnosti
Foto

Když na to mají žaludek.....:-/:-/:-/

3 7
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik