Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když aktivní posluhovač režimu, který provedl masakr na Národní třídě, se přijde zviditelnit, tedy nikoliv něco uctít, jen zase parazitovat, je to odporné. Pokud jsou tu lidé co znovu zvedají nacionální téma s cílem ustřihnout nás od Evropy, tedy přímo proti duchu toho, proč se v 89 demonstrovalo, pak jejich pocta je jen velká lež. Přihlížející vyjádřili svůj názor pískáním, nikoliv tedy obušky, štíty a slzným plynem, no a i na to jsou vzývači krvavých pořádků minulého režimu hákliví.

2 0
možnosti
Foto

Vaše názory jsou podivné a logika (je-li jaká) rovněž.

Nikdo nepískal na jednotlivce kvůli jejich straně, ale kvůli jejich postojům a jednáním.

A srovnávat Babiše s Pavlem to už může snad jen někdo, komu vypadl mozek.

2 0
možnosti

Budu reagovat jenom na Vaši první větu: nápodobně...

0 1
možnosti

Ani jsem to nečetl, protože to opravdu nemá cenu. Jen bych panu blogerovi rád připomněl, že nebýt té pro něj zlé Prahy by nejspíš komunisté pořád otravovali život celému Československu. Bureš by dál estébákoval a po domekracii ani vidu ani slechu. V Ostravě by brali 5x to co ostatní a plnili pětiletku na 200 %.

Nikdo Vás do té zlé Prahy jezdit nenutí tak prosím zůstaňte ve své horní dolní a soustřeďte se na ní. Pokud se budete snažit, může se i z ní stát velkoměsto a dát to Praze sežrat.

3 6
možnosti

Pokud máte vždy už podle titulku článku jasno, tak je to holt škoda...

Přesto bych Vám rád sdělil, že i když je v titulku mého článku použito spojení pražští "demokraté", tak rozhodně nehážu všechny Pražany do jednoho pytle, pouze tím reaguji na to, že se událost, o které píši, odehrála v Praze.

Ještě k Vašemu odvážnému tvrzení, že nebýt Prahy, tak by komunisté pořád otravovali život celému Československu: s tím si dovolím nesouhlasit. Byť je pravdou, že listopadové události roku 1989 začaly v Praze, bez následné podpory obyvatel ostatních částí ČSSR by se komunistický režim nejspíš nezhroutil.

0 2
možnosti

M31i50l52a19n 37Č26e43r72n69ý

20. 11. 2019 17:56

Několikrát jsem slyšel jak někteří lidé říkali, že je třeba něco dělat, že ti co nám vládnou nás táhnou kam nechceme. A že se lidé začínají bát.....ano to máte pravdu. Lidé se bojí vyjadřovat veřejně podporu např. Babišovi, aby se před okolím nedostali do problémů, protože kterej bl.ec, může volit Babiše. Já nikoho kolem sebe neznám.

0 1
možnosti

Pěkně napsané, mám úplně stejné pocity

4 1
možnosti

:-).......Pane autore, tak si to shrneme! Výsledek super, klady převažují, což svědčí o tom, že velká většina národa i přes líčení zářné budoucnosti dvou týpků, (spíš bílých koní), zůstala pře zdravém rozumu! GRATULUJI!

Dobré bydlo pálí, daří se nám nejlépe v historii, proto je to třeba rozbít a ČTV je toho dění velmi aktivním účastníkem! R^R^R^!!

1 8
možnosti

jak souvisi dobre bydlo s vladou???? Mozna tak u duchodcu a statnich zamestnancu. My ostatni to musime zivit a pristi rok budou nejvyssi dane za poslednich snad 20 let.

6 6
možnosti

A69l90e36š 91W55o69l21k40e54r

19. 11. 2019 8:29

Navážu na vaši myšlenku, že "Protesty se přece mohou konat kterýkoliv jiný den."

Právě v den výročí je správný čas na ohlédnutí, kam sme za těch 30 let svobody dospěli. Výsledek oproti tehdejším ideálům značně pohubl. A nezanedbatelný podíl na tom mají naši političní představitelé. ODS a ČSSD počínaje, ANO konče.

Protesty jsou důležitou součástí a výrazem občanské společnosti.

Nebo snad potřebujete "klid na práci"?

4 5
možnosti

Jste dost vedle.

Jde o připomínku svobody a demokracie. Že s některými politiky nesouhlasíte, považujete je za špatné, je v demokracii normální. Někdo nemá rád "klausovce", někdo zase "havlisty" či kohokoliv jiného, ale to neomlouvá nechutné chování u piety na Národní, která připomíná právě svobodu a demokracii.

Takže protesty jsou tam pochopitelné jen vůči tomu, kdo byl nebo je proti svobodě a demokracii.

V jiném případě ti řvouni v podstatě signalizují, že jen jejich názory jsou ty správné.

3 0
možnosti

M98i72l88a51n 32N65e13t28r46h

19. 11. 2019 7:54

Kdysi na pohřbu zavražděného prokurátora Falconeho lidé přímo v kostele skandovali "mafie z chrámu ven". Také to bylo kádrování ?

4 9
možnosti

Totálně demagogické. Oni snad Klaus či Hamáček v listopadu 1989 někoho na Národní třídě zmlátili, byli příslušníky pohotovostních složek SNB, atd.?

11 4
možnosti
Foto

Sledoval jsem oslavy v TV. Viděl jsem tam hodně tváři které si udělaly z roku 89 živnost. Neviděl jsem tam žádné dělníky. Že by z toho vývoje nebyli až tak nadšeni ?

12 1
možnosti

M31i54l73a52n 91N81e80t69r18h

19. 11. 2019 7:52

Jak se poznají dělníci ? Zamaštěné montérky a bandasku s kafem ?

2 6
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik