Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No nic - odpovím na ty tři poslední příspěvky pana Nedvěda (jsou-li seřazeny příspěvky podle času, je zřejmé, které mám na mysli) najednou příspěvkem jedním, víc si ty jeho ubohosti nezaslouží:

Petr Nedvěd: >>ste snad kněz? Jaké církve? Modroptáčníků? Uctívačů knížete? Milovníků Krista a sudeťáků? Nebo snad bonzáků, milovníků drog a selfíček?<<

Ubohost, nic než ubohost.

Andrej Babiš dojí tento stát - chtěl ho dojit pomocí dotací z EU - EU se ale tím podvodníkem nenechá okrádat, dotace za stovky miliónů ČR neproplatí, ze státního rozpočtu již vyplaceny byly - proto, nebudou-li vráceny, zaplatíme je my všichni. Naštěstí je čím dál tím víc lidí, kterým se tyto zlodějiny trestně stíhaného premiéra nelíbí - a tento dotační podvodník již brzy skončí. Tento národ se prostě nenechává obelhávat a okrádat donekonečna - a zbytek jeho "věrných", kteří si nevidí ani na špičku svého nosu, že pane Nedvěde, si může tak maximálně poštěkávat v diskusích pod blogy babišo-zemanovských kolaborantů.

0 0
možnosti
Foto

Ach, Bože. Veverka přichází - diskuse odchází... To je mor!

1 1
možnosti

Vy opravdu nechápete, pane Kroupo, že zde v této diskusi se již nediskutuje nikoli proto, že bych zde přispíval já, ale proto, že pan Nožička napsal nový blog - a diskutuje se tedy nejvíce v diskusi pod ním?

A nechtěl byste, pane Kroupo, už konečně napsat co konkrétně v mých příspěvcích rozporujete - nikoli jen lkát nad jejich formou? Já osobně se tedy domnívám, že "mor" jsou vaše příspěvky tohoto typu, který jste zde právě předvedl. A navíc, tato diskuse je již opravdu "mrtvá", protože vyšel páně Nožičkův nový blog, čili opět jste si jen naprosto nesmyslně kopl do oponenta, kterého nemáte rád, protože je i k vašim názorům velmi kritický - ale protože žádné relevantní argumenty nemáte, na nic jiného než kopat tímto podlým způsobem se nezmůžete. Což je věc, kterou vám opravdu nezávidím. A kdyby mě napadlo jak vám pomoci, abyste se už příště takto neztrapňoval, velmi rád bych vám v tom pomohl.

0 0
možnosti

Tak s myšlením voličů je to u nás asi opravdu špatné - jak jsem se přede chvilkou dověděl, tak ani pivní besedy s panem Kalouskem na delegáty sjezdu TOP 09 dostatečně nezapůsobily a navzdory jeho přání byla předsedkyní TOP 09 dnes zvolena Markéta Pekarová Adamová. :-/:-)

0 0
možnosti

A není to tak, pane Nožičko, že ty pivní besedy byly pro voliče a podporovatele TOP 09 - čili že s delegáty sjezdu opravdu, ale opravdu neměly nic společného?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Pan Veverka má zřejmě dnes po menší přestávce opět "tapetovací" den a tak jeho trollující příspěvek mažu.

0 2
možnosti

>>by už nejspíš dávno obdržel Nobelovu cenu za ekonomii<<

Navrhnu do Osla, aby zavedli Nobelovu cenu za psaní blogů - a jako prvního laureáta aby touto cenou poctili Josefa Nožičku.

2 0
možnosti

Tak to jste mě pane Veverko obrovsky potěšil a větší pochvalu si snad ani nedovedu představit. :-)

Nicméně vzhledem ke své vrozené skromnosti dodávám, že nárok na takové ocenění budu mít v budoucnosti pouze za předpokladu, že přece jen neseberete odvahu a nezačnete psát blogy Vy sám. Pokud byste takto učinil, tak bych pak zcela jistě byl bez šance. ;-)

2 0
možnosti

Přesto , že je Mirda - chemik dobrý rétor, myslím si, že panu šlechtici dělá medvědí službu. Pozitivum z negativní politické studny se jen těžko vyloví.

0 2
možnosti

Je to pragmatik a politický matador, co byste od něj mohl jiného čekat, než snahu přežít za každou cenu.

Já osobně ho nemusím, ale jako rétor by mohl školit, a nějakou hodinku by si u něj mohl zaplatiti i stávající premiér.:-)

0 1
možnosti
Foto

Hm. A neříkali tady ti zastánci té jediné správné, vítězstvím ve volbách podložené a tudíž nezpochybnitelné pravdy, že všichni ti lidé na Letné jsou zmanipulovaní?

2 1
možnosti

O manipulaci jsem nenalezl zde ani slovo, naopak jen souhlas a právo na demo, ani investigavci nepátrali, kdo to financuje, jen požadavky jsou úmyslně nereálné a já se obávám zhmotnění vyjádření ,, další kreativní činnost" ...kam to povede, relevantní požadavek na předčasné volby jsem nezaslechl..

2 2
možnosti

J76a74n 41K17o84z27á22k

21. 11. 2019 23:23

Halík prohlásil, že kandidovat na prezidenta nebude, že na to společnost ještě není nastavena. Díky Bohu, nebude nikdy. Je to takový tlučhuba, prostě jde jenom tam, kde ho někdo bude adorovat.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik