Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste fess felák, to se musí uznat.

0 0
možnosti

Zveřejnění auditu je jedna z klíčových věcí, bez toho vlastně odpovědní činitelé (vláda, ministerstva) nemohou vyhovět EK, co se týče zlepšení praxe v ČR při nakládání s evrop. penězi. Audit by bylo možno zveřejnit hned, i za cenu, že se p. Babiš bude soudit: soudci na evrop. úrovni by případ kvalifikovali tak, že výrazně převažoval veřejný zájem na transparentnosti. Pokud se kauza týká premiéra, o to víc je třeba ji řešit veřejně, všichni voliči by měli znát pravdu.

0 0
možnosti

Tak celá záležitost měla dnes v pražské koalici zajímavou dohru a pro pana primátora ne úplně příjemnou:

"Podle zjištění Seznamu vystoupil na čtvrtečním ranním jednání rady hlavního města místopředseda zastupitelského klubu koaličních Spojených sil pro Prahu Jan Wolf a vyzval kvůli auditu pražského primátora k rezignaci.

Spojené síly pro Prahu – vedle Pirátů a Prahy sobě jedna ze tří stran koalice – pirátskému primátoru Hřibovi vyčítají, že audit a to, že Praha se stala jedním z úřadů, kam dorazil, využil ke vlastní PR prezentaci."

Viz: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babisuv-audit-rozklizil-i-prazskou-koalici-hriba-vyzvali-k-rezignaci-84160?dop-ab-variant=100&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

2 0
možnosti

Není si však úplně jist, zda by zveřejnění auditní zprávy bylo právně v pořádku, a proto kvůli tomu včera odletěl poradit se do Bruselu. Primárně tam tedy letěl jako delegát na výbor regionů, ovšem dle svých slov se tam pokusí setkat s někým, kdo mu řekne, zda je audit finální a zda tím pádem je či není možné příslušnou zprávu zveřejnit

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737875

Slušný, jednu větu popřít hned následující ;-D, ale jasný, bombastický titulek se musí potvrdit. Je to Pirát, tohle je jedna z aktivit jeho strany, tak nevidím nic špatného na tom, když se zeptá "po cestě", když už tam bude.

Jinak k závěru článku. Ano, člověk to může vidět jako udavačství, které nás bude stát stovky milionů, jasná chyba udavačů. Nebo to může být vnímáno jako zásluha Babiše, a jen díky aktivitě TI a Pirátů nebudeme muset vracet třeba několik miliard v budoucnu. Prostě záleží na brýlích :-).

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I37v31a42n 27M10a58r31e56k

5. 12. 2019 9:59

Pane Nožičko karma. R^[>-] Dávám ji s vědomím, že pan primátor Hřib původem pochází z našeho městečka, kde se ale zcela jisté svého pomníku nedočká. Je ale možné, že mu jej zbudují v Praze "demokrati. . . . . . A nebo, že by až v Bruselu? 8-oRv

3 0
možnosti

Díky, vidím to podobně jako Vy. :-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I95v19a68n 28M58a11r67e89k

5. 12. 2019 9:56

Nervy pracují pane Procházko. 8-o;-DRv

0 0
možnosti

Vážně jste učitel ? Že jste nedbal na pořádek v Praze, když byla primátorkou Krnda ? A Babiš-Bureš se svým gangem již dlouho ohrožuje a ničí základy právního státu a zadlužuje ČR. Čapí Hnízdo je zde již marginální.

4 4
možnosti

Na Babišově serveru se asi vysoké karmě nelze divit... ale jako proč by primátor Prahy nemohl mluvit do smlouvy Prahy s Pekingem, asi chápete jen vy a Babišovy poslušné ovečky, co vám tam tu karmu naklikají. A firmy závislé na spolupráci s režimem nesvobody, mají především etický problém, že s někým takovým spolupracují. Jestli vám osobně ten jejich Velký bratr nevadí... mrzí mne to.

1 1
možnosti

Bože můj, to je tedy argumentace...

"Na Babišově serveru se asi vysoké karmě nelze divit..." opravdu jste přesvědčen o tom, že čtenáři iDNES, MF DNES, Lidovek, atd. jsou vesměs či většinově voliči ANO? Potom tedy nechápu, proč sem dle Vašich diskusních příspěvků pravidelně chodíte Vy, pan Horenský, Poborský, Bárta a spol.

Já samozřejmě primátorovi Prahy neupírám právo revidovat smlouvy Prahy s jinými městy, které uzavřeli jeho předchůdci, ovšem nemyslím si, že by zrovna tohle byla ta nejdůležitější věc, která Pražany trápí.

"A firmy závislé na spolupráci s režimem nesvobody, mají především etický problém, že s někým takovým spolupracují." Je potom zvláštní, že takový etický problém nemají mnohé německé, francouzské, americké a další firmy. Tušíte například, kolikrát během doby, co je kancléřkou, byla na státní návštěvě v Číně Angela Merkelová?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS