Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I52v14a80n 95M32a28r47e11k

4. 12. 2019 9:21

V Bruselu mají hezký den, V Praze mají placeného informátora, dokonce toho nejpovolanějšího. R^8-oEU

7 3
možnosti
SB

A na rozdíl od putimského strážmistra si ani nemusejí vymýšlet jeho jméno.

9 1
možnosti
MH

Pane Nožičko, stále nechápu vaši potřebu obhajovat tohoto lháře. Můžete mě prosím sdělit váš myšlenkový pochod, který vás k tomuto vede? Proč neustále věřite někomu, kdo mnohokrát prokazatelně lhal? Co říkáte na poslední perlu z úst pana Babiše, že výsledky auditu neviděl a ani ho to nezajímá? Když už pomineme, že opět lže, tak neměl by tento schopný pan premiér, jak o něm píšete, audit prozkoumat, aby České republice nevznikla škoda? :-)

21 4
možnosti
DV

D61a76v92i10d 82V72l98k

4. 12. 2019 9:53

Připojuji se taky by mne to zajímalo? Pan Nožička je navíc učitel a ten by měl hájit morálku ,pravdu a pravidla. Ale odpovědi se marku asi nedočkáme.

3 2
možnosti
MB

Obecně - Oba platíme daně. Ty různě putují a mají ve finále vyvolat obecné blaho. Jednou se projeví např. zvýšením důchodů - Jindy zase 100 mil. Kč na linku Toustového chleba. Tedy orgán, který prostředky přiděluje - (Jde o daně všech evropských pracujících) ! - Se logicky zajímá, jak s nimi bylo naloženo .Očekávaně sdělí - blbě ! Poplatníci volají - Co jste to s našimi penězi provedli, sdělte to veřejně...!

A už to jede postaru ! Babiš, ani Dostálová zprávu nečtou, nicméně vědí, že sděluje bludy. Zjeví se částka = 235 - 451 mil. Kč, vracet a kdo ? Premiér nic nečetl, ale ví, že vracet nic nebude a tedy není důvod odstupovat. Dnes 13:00 h zástupce Zeman ohlásí jak s Čapím hnízdem - Nic se neděje - M. Zeman jej omilostní.Ve čtvrtek bude řeč v PS ČR. V 01/2020 bude soud s Transparency - Říkají, že AB je podvodník. Pokračují soudy se Slovenskem - Bureš = je StB Bureš. Primátor Hřib jede na svou poradu a hodlá se zeptat, zda Zprávu je možno zveřejnit - Jde o veřejné prachy, nás obou. Ten., kdo se o to stará, je nazván práskačem. Bývalý práskač je znechucen, že je napráskán - Není mu to po chuti. Jistě, i takto je možno to brát ... :-)

23 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 5
možnosti
MV

.... dezinformator, ktery "si není jist, ale...". Klasickej pan Nozicka.

5 1
možnosti
JH

Praha obdržela text zprávy , protože je účastníkem řízení. Tedy v překladu - protože ČR - Babiše do Bruselu udala, aby mu politicky zavařila. Teď, ale tihle pokrytečtí Piráti už předem zase naříkají, že to bude občany stát půl miliardy.

Dost dobře se nedokážu rozhodnout, co je pro ČR horší, zda miliardář, kterého lze tak snadno vydírat, nebo tihle udavači z rodu Čurdů:-/

5 15
možnosti
AM

A22d43a42m 66M65a74l66ý

4. 12. 2019 8:57

K terminologii:

Udavač = ten kdo nahlásil porušení pravidel nebo trestný čin

Neudavači = spoluviníci trestného činu (dělají, že se dívají jinam, když se krade)

10 0
možnosti
RP

R^Asi před dvěma lety vystoupila na slovenské Tv3 politička z EU která měla na starosti přidělování dotací. Tisková konference byla zajímavá mimo jiné uvedla, že kolem 40% dotací je špatně přidělených a většinou to bývá neznalostí zákonů nebo se to liší od stanov EU. Zajímavé bylo prohlášení jednoho cizího zástupce v unii že jsme snad jediná země která žaluje své lidi, jinak každý se snaží z ní dostat co se dá.

10 2
možnosti
Foto

Babiš se znalostí zákona, dotace určené pro jiné si přiděloval svým firmám a to je podstatné. Jinak prýma lžete. Pokud ne, tak mně dejte odkaz, kde se mohu dočíst, že někdo z EU prohlásil, že jsme jediná země, která udává své občany. Máte zvrácenou logiku, podle vás je velmi dobré krást, ale je špatné na zloděje upozornit.

3 2
možnosti
Foto

Tak další komu nevadí,že nás Babiš všechny okrádá a ještě hloupé kritizuje ty,kterým to vadí... dobře Vám Andy vymyl mozek a to čemu se říká morálka.Jinak by člověk lháře a zloděje nehájil...

16 3
možnosti
Foto

Jenomže tady Brusel nám omezuje právo jednoho občana být volen, protože je jasné, že Babiš žádné jiné podmínky dotací neporušil.

1 9
možnosti
JV

Vaše úloha (od koho ?) je škodit EU kde to jde EU[>-]EU

1 2
možnosti
JV

A takových je bohužel i ve vedení vlády a státu víc než dost Rv

0 0
možnosti
Foto

Primátor Hřib je jeden z lidí, který auditní zprávu zná.

Zveřejnění jejího obsahu je ve veřejném zájmu pokud je právně možné. To, že se u patřičných orgánů v této věci je v pořádku. Na rozdíl od vlády a vládnoucí koalice totiž Hřib dodržuje zákony.

Otázkou pak zůstává jen to jestli se o to má starat pražský primátor. V Praze žije přes milion občanů a v jejich zájmu je aby audit by zveřejněn a vláda se ho snaží ututlat. Z mého pohledu by primárně tím kdo to má zveřejnit měla být vláda, ale kyž ta tak nečiní tak primátor Hřib koná naprosto správně-hájí zajmy občanů Prahy

9 6
možnosti
Foto

I kdyby audit byl zveřejněn, tak co se změní na tom, že stejně všichni vědí, co v něm je, že Agrofert čerpal dotace v rozporu se současnými unijními předpisy založených na presumpci viny.

1 2
možnosti
PB

Ačkoliv dle kompetentních osob auditní proces nadále trvá a zprávu proto zatím není možné zveřejnit, především opoziční politici se něčeho takového intenzivně dožadují.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737875

????? já četl pravý opak, zde:

reagoval Babiš. „Z pohledu komise je to asi konečný audit, ale z pohledu České republiky to určitě neznamená, že to bude akceptovat,“ vysvětlil premiér rozpor mezi tím, proč byly závěry české strany jiné něž závěry Evropské komise.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/agrofert-dotace-evropska-unie-rozpocet-komise-babis.A191202_125704_domaci_remy

Takže znova, proč lžete?

8 1
možnosti
JN

"Mluvčí českého zastoupení u EK Magdalena Frouzová webu Hospodářských novin zaslání zprávy potvrdila. "Dnes poslala Evropská komise anglickou verzi finální auditní zprávy týkající se regionálního fondu, kohezního a sociálního fondu českým úřadům. Auditní proces nadále trvá a je proto důvěrný. Komise nemůže komentovat obsah."

6 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik