Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Sovětský Svaze, ty Obře, s Tebou je nám dobře...

0 0
možnosti
MV

Opět se smota páté přes deváté, aby se mohlo fnuknout, že bylo Rusy ublizeno. Ale pokud sám šéf ruské agentury uznal, že nebylo vše kosher...?

8 2
možnosti
MV

Zdravím Evu Beranovou. Vážím si času, který ze svého volna věnuje minusovani mých příspěvků.

2 3
možnosti
DR

„Rozhodnutí Světové antidopingové agentury je za stávající situace očekávané a navazuje na kroky z předchozích let. Proti dopingu je nutné bojovat, ale stejně tak je důležité najít cestu k tomu, aby netrpěli ti, kdo se neprovinili.

Český olympijský výbor za toto naprosto trefné a výstižné vyjádření velmi příjemně překvapil.

Vám karma. R^

7 3
možnosti
JN

Díky - pro mě postoj ČOV až tak velkým překvapením není. V jeho čele totiž stojí dvojnásobný olympijský vítěz Martin Doktor, kterého znám jako naprosto férového člověka.

2 0
možnosti
PT

P23e87t97r 71T12o13m87e92k

12. 12. 2019 10:33

Mícháte hrušky s jablky.

3 3
možnosti
JH

Přijde mi to až rasistické....

4 0
možnosti
JB

J51i12ř11í 28B30o65č31e92k

12. 12. 2019 10:09

jistě že je špatné, že se v tom svezou nevinní. ale co dělat, když podvádí agentura, která by měla být zárukou čistoty tetstů ? míč je na straně RUSADy

6 1
možnosti

Že vám tak leží na srdci ti ruští sportovci. Čím to asi bude?:-P

5 6
možnosti
JH

... a taky - Kdo nejde s námi, jde proti nám!:-)

10 1
možnosti
PS

Vrcholovy sport uz neni sport. Neni to ani zdrave, ani spolecensky prinosne. V podstate je to cinnost o hledani co za doping jeste schvalime a co ne. At uz jde o technologie, penize, treningove metody, leky. No a pravidla jsou urcovana politiky. Nyni temi ze zapadu.

6 2
možnosti

Pravidla jsou mezinárodní a určují je technologicky vyspělé státy. Nebo byste snad očekával, že antidopingová pravidla bude stanovovat Somálsko?:-)

5 1
možnosti
RC

Klasicke logicke veletoce.

1) bylo potrestano Rusko, zadna kolektivni vina neni, pokud mohou jejich sportovci startovat stejne jako minule na OH pod neutralnimi symboly.

2) trest je pro Rusko, tedy je logicke, ze zadne vlajky, ani dresy, tohle si sportovci musi vyresit se svym vedenim sportu

3) Michate nekolik sportovnich organizaci s ruznymi pravidly a do toho celeho jste zamichal antidopingovy vybor a mezinarodni olympisky vybor

4) Turci jsou za doping trestani a ne malo, michat to s projevy politickeho charakteru je srovnavani hrusek a jablek

5) mesic a pul na trest pro fotbalisty muzete povazovat za jiz prilis dlouhou dobu na projednani, ale i za kratkou dobu. Srovnejte to s dobou, jak dlouho se resi rusky doping.

6) co se tyka ruskych boxeru - tam je trestaji kolektivne vlastni funkcionari, nikoliv IOC. Zrejme ciste z politickych duvodu.

9 4
možnosti

K bodu jedna. Sportovci, jejichž testy nešly přes ruskou laboratoř. Takže kolektivní vina tu je. Ale je nutná. Respektive, neznáme lepší řešení.

1 3
možnosti
OS

Co jste to zmotal dohromady? To porovnání vůbec nedává smysl.

9 5
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik