Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak jste si vybral a plivnul si.

1 9
možnosti
JH

J55a43n 24H17y45n76e76k

19. 12. 2019 10:32

Pokud mi tím chvilkaři nebudou nějak omezovat, tak ať se schází třeba každý den.

11 0
možnosti
RC

Prerov, to je to mesto, kde maji anonistickeho primatora? Byla to tedy vina urednika, nebo za tim bylo neco dalsiho?

1 11
možnosti

Vy jste nemocný pane. Všude na Vás kouká Babiš a Ano.

4 0
možnosti
Foto

Od té doby co jsem začal navrhovat, že by chvilkaři měli najít chvilku pro práci ve prospěch republiky, tak jejich počet začal povážlivě klesat. Více práce republice, jedině tak eliminovat škody způsobené udáním na Agrofert. Zatnout zuby a makat.

14 4
možnosti
RC

Republice více práce – to je naše agitace! Tohle staré komunistické zaříkadlo zná řada lidí.

9 2
možnosti
AW

A73l64e49š 26W17o53l71k68e90r

19. 12. 2019 8:04

Cituji z vašeho blogu: "nebylo by z jejich strany rozumnější, kdyby svou akci provizorně přesunuli na jiné místo nebo ji s ohledem na danou situaci raději zrušili?"

Takže uspořádáte akci, se kterou si dáte práci. Přijde vám 50 lidí a vy jim řeknete: "Hele, je tu kravál. Jdem domů."

Provizorní přesun si představujete jak? Sbalíte techniku, natáhnete prodlužovačky, vybalíte jinde? Jak dlouho vám to bude trvat? Kam půjdete, když jinde nemáte povolení?

Nechám na vaší úvaze, zda jsou to praktické rady nebo jen žvanění.

5 9
možnosti
JN

Je otázkou, jestli kvůli padesáti přítomným lidem nutně potřebujete ozvučení...

15 4
možnosti
AW

A95l47e57š 23W49o63l96k84e59r

19. 12. 2019 7:59

„Že se obě akce konají na stejném místě, může být náhoda, ale že organizátoři vánočního programu pro děti zesilují na muzice a vytrhnou demonstrujícímu z řad Milionu chvilek balík letáků, to už asi náhoda nebude,“ komentovala incident, ke kterému došlo na náměstí, jedna z účastnic protestního shromáždění Marcela Kropáčová.

Zdroj: https://prerovsky.denik.cz/zpravy_region/protest-milionu-chvilek-v-prerove-prehlusil-vanocni-program-pro-deti-20191217.html

5 2
možnosti
JN

Vytrhávat někomu z rukou letáky je samozřejmě špatně, nicméně to, že organizátoři akce pro děti schválně zesilovali muziku, může být jen subjektivní pocit té paní (její jméno je mi mimochodem vcelku povědomé).

4 2
možnosti
PB

P26e76t71r 95B90u21r72i23a88n

19. 12. 2019 4:31

Ta kolize je evidentně chyba úředníků na radnici. A zřejmě účelová. Nedovedu si představit jaké by si děti odnesly zážitky z vánočního programu, kdyby se demoška obzvlášť vydařila, náměstí by bylo zaplněno lidmi skandujícími hesla "fuj!", "do kriminálu s ním!" a "nechceme totalitu zlodějů!" a ony by se mezi nimi proplétaly s marcipánovým koníkem ve svých zkřehlých ručkách.

Demonstranti se nemohli přesunout nikam jinam, hrozilo by jim okamžité rozpuštění a pokuta organizátorům.

Co, nebo kdo je to "podporovatel" akce? Já znám jen sponzora akce. Jenže sponzor platí. Většinou penězi. Takže aby se ušetřilo na dětech, ale přitom se pořádně mediálně zneužily, stal se z Agrofertu "podporovatel" akce. Prosím vás, můžete mi říct, kdo z normálních lidí by NEPODPOROVAL vánoční program pro děti? A kdo z normálních lidí má svou podporu potřebu mediálně zdůraznit? Tady je vidět, jak laciná, ba až prolhaná demagogie a jarmareční kejkle fungují na příznivce Babiše až tak, že mu slepě zobou z ruky.

2 3
možnosti
ZB

Slovník cizích slov:

Sponzor - ten, který podporuje.

Pane náš, ty to vidíš. :-) :-)

3 0
možnosti
BJ

Pane Nožičko, nechte je vykřičet, až bude Babiš prezidentem, to bude teprve mela, to se zdejší antibabišovci asi zblázní

12 2
možnosti
Foto

Ale my budeme muset Babiše zvolit za prezidenta, aby nám ho neodvlekli v klepetech do Brusele.

Heslo pro další ̈prezidentské volby: Zachraňte Babiše.

1 1
možnosti
JK

Jedním z hlavních smyslů hlášení shromáždění úřadům je, aby se předem zabránilo kolizím. Je to chyba jen a jen těch vypatlaných úředníků, co Milionu chvilek neřekli, že to koliduje. Naopak Babišův Agrofert by měl být ten, kdo dětskou zábavu aspoň na chvíli přeruší, protože to celé zvorali úředníci magistrátu, kterému šéfuje a dva ze čtyř náměstků tvoří členové Babišova ANO. Vaše rozumování, co mají občané dělat, když Babišova správa selže, je, mírně řečeno, nemístné, to, co ve skutečnosti máte řešit je, jaké z toho budou pro úřad vyvozeny důsledky, aby se to zase neopakovalo. Ne že by to pomohlo, dokud budou Babišovci vládnout, nezlepší se nic, ale je třeba to nenechat usnout. Vždyť je to od těch úředníků sprostota!

7 5
možnosti
JJ

Je to chyba úředníků, ale nechápu, proč by museli být ti úředníci zrovna "vypatlaní". Vypatlaný mi připadá člověk, který píše podobným způsobem jako vy, pane. Mně naopak, stejně jako panu Nožičkovi, připadá k svátkům klidu a míru mnohem více případnější setkání s dětmi, než politická agitace ať už by za ní stála jakákoli strana či bohulibý úmysl. O Vánocích a myslím, že i adventní čas už k vánocům patří, by měly utichnout všechny zbraně a alespoň v této době by se měl každý na politiku zvysoka vy....! Ovšem o tom, že by člověk vašeho formátu pochopl, o čem je řeč, silně pochybuju.

10 2
možnosti
PK

Nejlepší bude, když típnete diskusi, bo z vás udělaji šéfa AB PR - teamu a to by jste přece nechtěl být, bo jeho tým tedy neodvádí dobrou práci...;-D;-D;-DR^

4 1
možnosti
JN

No je fakt, že tady už bych se nedivil vůbec ničemu... ;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik