Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Střízlivý názor, který zastává "mlčící" většina, proti řvoucí (i v diskuzích) menšině.

Děkuji za článek.

Jasně, že karma.:)

19 1
možnosti
Foto

Miluji svobodu a demokracii !

4 2
možnosti
Foto

... koukám, že vám všem "milionáři" nedají spát;-D A to je dobře, móc dobře ... ;-)R^

6 2
možnosti
Foto

I79v75a15n 13M27a47r72e62k

18. 12. 2019 21:06

Jó, moc dobře se na těch kašparech bavíme. R^;-D

7 1
možnosti
MH

Pane Nožičko, nechápu, proč tady papouškujete nesmysl koblihářů, že ODS nemá žádný program. Nebude to tím, že jste sám koblihář? :-)

Já bych vám i všem ostatním obhájcům Babiše doporučil přečíst si knihu Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel od Závodského, obzvláště pátou kapitolu, ať konečně poznáte, co je Babiš zač.

7 8
možnosti
JN

Ach jo... Zase ta Vaše logika ve stylu: každý, kdo nemusí ODS a Kalouska, tak je koblihář? :-)

17 3
možnosti
PP

Jako vždy výborné a dojemné. Ještě že to z toho Přerova vypustili do světa, jinak jste neměl téma. Jednou si sedněte, třeba o prázdninách, a zrekapitulujte si, jakýma hovadinama se neustále zaobíráte. A při řešení těch ptákovin vypouštíte taková moudra, až mám smutek z toho, že nejsem vašim žákem.

5 8
možnosti
JN

Pane Pospěchu, děkuji za váš jako vždy vysoce inteligentní příspěvek.

To víte, každý není tak skvělý autor jako vy, a je velká škoda, že už přes půl roku naopak zřejmě nemáte téma vy. Přitom minimálně jeden z vašich dosud posledních publikovaných blogů s názvem "Děkuji za Milion chvilek" by si minimálně cenu za příkladnou politickou uvědomělost nepochybně zasloužil. :-)

9 1
možnosti
Foto

Jak čtu diskuzi skoro je opravdu zajímavé kolika lidem dokázal Babiš a hlavně Mara vtlacit do hlavy myšlenku, že bez něho se zde vše zhroutí.Opravdu dobrá práce...

7 8
možnosti
JN

To je zvláštní, že já jsem zde dosud na žádné takové příspěvky nenarazil... 8-oPouze pan Mach zde o kousek níž napsal, že volit mezi Babišem a TOP/Piráty/STAN... je jako volit mezi chřipkou a španělskou chřipkou, s čímž se vcelku dá souhlasit, ale o žádném zhroucení zde řeč není. Možná jen máte trochu bujnou fantazii... :-)

7 1
možnosti
PK

Pane autore, přelaďte prosím repertoár nechte ty chvilky jejím zdejším blogerům a zkuste se třeba zamyslet co bude po AB a hlavně nenechte se odradit jako Beatka....R^:-)

5 1
možnosti
Foto

Máte dojemnou péči, samozřejmě jen o své oblíbence. Viděl jste co u mého blogu předvádí p. David Horák?

2 1
možnosti
Foto

I35v54a47n 64M51a47r43e95k

18. 12. 2019 19:32

Karma pane Nožičko.R^[>-] Včerejší akce v Praze popřela fyzikální zákony, čím méně chvilkařů, (na rozdíl od předešlých akcí) tím větší randál dokázali vyprodukovat. Neskutečné 8-o

19 2
možnosti
DR

Ale asi nejvíc potěšila přítomnost a tradiční moudra od premiérky Němcové. ;-D

11 1
možnosti
VM

V47á15c78l62a62v 14M68a37c68h

18. 12. 2019 19:32

Pobavilo mě jak se zdejší úderníci do autora pustili, Sice tvrdí že není příznivcem Babiše, ale je mu to houby platné:-)

To je tak těžké pochopit že člověk nemusí být příznivcem AB, případně by i leccos zkousl pokud by se jej mohl zbavit, ale prostě momentálně není kým/čím jej nahradit? Volit mezi Babišem a TOP/Piráty/STAN... je jako volit mezi chřipkou a španělskou chřipkou:-/.

27 0
možnosti
PP

Přesně vyjádřeno. První tři příspěvky a všechno útoky v osobní rovině, zato k tématu blogu ani čárka. Můj poměr k AB je stejný jako Váš, domnívám se. Panu Nožičkovi karma.

5 0
možnosti
JK

Kdy už chvilkářům narostou koule a místo mon udělají fene?

1 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že si snad ještě může každý rozhodnout sám, jak stráví předvánoční čas a nemusí se řídit radami našich pedagogů, jejichž svěřenci v celosvětovém srovnání stále klesají dolů.

4 8
možnosti
JN

Já zase předpokládám, že si zde každý může psát, o čem uzná za vhodné, a nepotřebuje k tomu souhlas některých zdejších eurosoudruhů ani nikoho jiného.

A jinak Vaše starost o české žáky a jejich pedagogy je velmi dojemná, ovšem asi Vám uniklo, že dle nedávno zveřejněných výsledků mezinárodního testování PISA 2018 se oproti testování před 3 lety čeští žáci nezhoršili, ale naopak zlepšili. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik