Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babišovi prostě teče do bot:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zprava-od-nejvyssiho-zalobce-capi-hnizdo-zatajilo-podstatnou-vec-o-agrofertu-85750

Je to prostě podvodník, který při dotačním řízení zatajoval skutečnosti, aby podvodně vylákal z veřejných peněz 50 miliónů korun pro své soukromé účely. A každý jiný člověk, který by toto udělal, už by dávno na těch 8 let seděl v chládku. Nikoli však mafián, jehož chobotnice ovládla tento stát - a stát (ministerstvo pro místní rozvoj apod.) dnes "kope" nikoli za zájmy státu, tedy všech občanů - ale za zájmy onoho mafiána, který si díky tomu, že se díky volbě nedovtipných voličů stal premiérem, bere ČR jako rukojmí ve svých jiných podvodech, konkrétně v podvodu s dotacemi, kterým si chce do vlastní kapsy nasypat stovky miliónů. Což je fakt, který mohou přehlížet jen lidé, kteří buď naprosto ztratili soudnost - anebo v tom "jedou" s ním. Nebo on si opravdu někdo myslí, že ta klička se svěřenským fondem znamená, že současný premiér Agrofert neovládá? A že nekoná v jeho zájmu (a tudíž i proti zájmům občanů ČR)? Vždyť až přestane být Babiš premiérem - a (pokud tento podvod, resp. zločin za bílého dne "ustojí") "přejde" pak zase Agrofert do jeho vlastnictví (jako by dnes jeho nebyl - téhle kličce může věřit skutečně jen člověk kromobyčejně nedovtipný) - a ty stovky miliónů (resp. nakonec dohromady spíše miliardy), které si za svého premiérování přihrál do majetku Agrofertu, budou jeho - tohle opravdu jeho voličům nevadí? Že šel do politiky jen proto, aby si nahrabal další miliardy? A že ke svému majetku před vstupem do politiky přišel tehdy v těch 90.letech stejně podvodným způsobem, jakým dnes chce okrádat všechny občany této země, tedy i své voliče? Kterým slíbí "pár drobných" - a oni ho, podobně jako pan Nedvěd nebo pan Danda, do "roztrhání těla" hájí, aby si mohl nerušeně krást dál? Ne, pane Nedvěde - vy si klidně toho podvodníka hajte dál - ale lidem, kteří si vidí dál než na špičku nosu, už s ním opravdu došla trpělivost.

0 0
možnosti

Ta závist, ta závist. Ty silná slova, okrádá i mě , gauner apod.

Jak to, že nesedí? 4 roky honu a stále nic? A jestli se Vám zdá, že za minulých vlád to bylo OK, tak to už je silná káva i pro mě. Takže žijte dál ve svém přesvědčení a já budu též. Každý z nás to vidíme úplně jinak, akorát já nepotřebují dělat z Vás hlupáka. Vy jste asi v apatyce nakoupil fest, že? Ne, nechci znát odpověď.

1 1
možnosti

>>Ne, nechci znát odpověď.<<

Ano, to jsem již zaregistroval, že před jakýkoli argumentem, který by mohl podkopat váš jednou pro vždy vytvořený "jedině možný správný" názor, si "zacpáváte uši". OK, beru na vědomí, váš problém.

>>Jak to, že nesedí?<<

Když je mafián "šikovný" a "obšlápne" si státní správu, ta mu pak "zobe z ruky"

>>4 roky honu a stále nic?<<

Ano, každý předešlý premiér, který kvůli svým skandálům odstoupl, tak učinil za max (zhruba) 4 týdny. A to důvody pro odstoupení byly (odhadem tak) setinové oproti skandálům současného premiéra. Gross např. odstoupil jen proto, že nebyl schopen doložit kde vzal něco přes (jeden!) milion na byt a protože jeho žena měla za kamarádku bordelmamá. Zatímco Babiš za bílého dne zpronevěřuje stovky miliónů z evropských dotací (které byly pozastaveny a krade to tedy ze státního rozpočtu) a jeho "karavana" jede dál a vesele při tom hýká.

>>A jestli se Vám zdá, že za minulých vlád to bylo OK, tak to už je silná káva i pro mě.<<

Ne, to jsem nikdy netvrdil. Jediné, co tu celou dobu tvrdím je to, že za minulých vlád šli tehdejší premiéři "od válu" za setinové prohřešky oproti dnešním Babišovým - a Babiš dnes, za radostného hýkání jeho karavany vykřikuje "Nikdy něodsúpím! Nikdy, něch si to všecí zapematujú! Nikdy!"

>>Takže žijte dál ve svém přesvědčení a já budu též<<

Mé přesvědčení je diametrálně odlišné od toho, co mi podsouváte - viz výše. Nicméně k té druhé části - ano, hýkejte si vesele dál.

0 0
možnosti

od té doby, co demonstranti vyděsili k pláči dceru Klause ml. na oslavách státního svátku, už mě nic nepřekvapí. žádná omluva, žádná sebereflexe

2 1
možnosti

Od té doby, co si vzal Klaus ml. svoji dceru do ruky jako živý štít, mě na tomto pánovi už také opravdu nemůže nic překvapit. Ale na jeho obhajobu musím zároveň i konstatovat, že si byl evidentně velmi dobře vědom toho, že jeho odpůrci jsou slušní lidé lidé a jeho dceři proto neublíží - a zcela jistě právě proto ji jako ten živý štít použil. Jemu prostě evidentně celá ta jeho nestoudnost stála za to, že pro jeho dceru to zajisté nebylo ani trochu komfortní - nicméně moc dobře věděl, že nic horšího, než že bude konfrontována s tím, co je její tatínek zač a bude kvůli tomu plakat, jí nehrozí. Což by ale rozhodně nešlo říct v případě, že by si někdo z demokratických politiků vzal jako živý štít svou dceru na mítink klausovců, okamurovců či jiných jim podobných. No, on by to ale žádný slušný politik zcela jistě neudělal (razit si svou dcerou v náručí cestu lidmi, o kterých by dopředu věděl, že to jsou jeho odpůrci) - nicméně kdyby to udělal, nebezpečí opravdu ošklivého fyzického napadení by zcela jistě hrozilo - no a právě proto by to žádný slušný politik uprostřed klauso-okamurovských příznivců nikdy neudělal.

Mimochodem, zde je moc hezká analogie, co jsou příznivci těch výše zmíněných pánů zač - ta první fotka je kupodivu z Václavského náměstí, z loňské okamurovské demonstrace:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NAJDI_PET_ROZDILU/najdi_pet_rozdilu.jpg

A hezký den přeji - všem - i příznivcům těch dvou výše zmíněných pánů - a těm zároveň i přeji, aby v sobě tu svou nenávist potlačili - a přestali tím dávat najevo, že jsou stejní jako ti, které tak nenávidí. Takže ještě jednou, paní Tycová - hezký den a slunce v duši.

1 0
možnosti

J44i95ř19í 88N83ě83m30e18c

21. 12. 2019 16:21

Patřím mezi ty, kteří se vyjadřují zejména ve volbách a demonstrace všeho druhu beru jako jakousi krajní cestu. Nikomu neupírám právo demonstrovat, ale v období Vánoc už mi to příjde jako hodně přehnané ... ale budiž, každý má jiné gusto. Nicméně demonstrovat na stejném místě, jako mají děti vánoční besídku považuji za vrchol nevkusu. Tahat politiku kamkoliv, kdykoliv a za každou cenu je ubohost.

8 0
možnosti
Foto

Babiš mne naštval tím,že platí USA výpalné ve formě vrtulníku ale pořád je to ještě to nejmenší zlo.

1 1
možnosti
Foto

Kdyby to platil Sajuzu, bylo by to jistě chvályhodné, že? :-)

8 2
možnosti
Foto

Nikomu ty demonstrace neberu ale dělat v době vánoc ve městech co největší kravál je na zamyšlení se nad sebou.

9 6
možnosti
Foto

I59v12a90n 14M81a80r12e61k

20. 12. 2019 20:37

A počkejte na Štědrý večer, to se teprve "odvážou".

1 1
možnosti

J52a19n 50Z50í67m49a

19. 12. 2019 23:03

Jich je vždycky jen padesát. Oni si jen vždycky s téma transparentama stoupnou do čela nějakého jiného průvodu. 17 listopad, výročí našeho města, dětský den. Normálně kradou demonstrace a podvádějí veřejnost.

12 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti

Souhlas až na tu úhradu nákladů. Prostě a jednoduše jim oznámit, že se v daný čas a na daném místě koná jiná akce, a že mohou demonstrovat jindy nebo jinde.

2 1
možnosti

Tak jste si rýpnul, ale moc argumentů nemáte. Kobliháři se na jeho podporu nesešli vůbec. Je to u nás nevídaná situace, před pár lety by byl člověk se setinou Babišových škraloupů v politice nadobro odepsán. Ono je to o IQ, až dojdou koblihy, dojdou i Babišovi voliči.

6 16
možnosti

Josef Procházka.Z Ústavy jsou volby tajné a proto vás považuji za voliče hnutí ANO.A IQ není zárukou Rozumu.Představu absolutního rozumu zpochybnil už Friedrich Nietzsche, zejména jí však silně otřásly války a zločiny 20. století, takže moderní filosofové hledají skromnější formy rozumu, jako je komunikativní rozum diskuse u J. Habermase a dalších. Rozum diskuze to je to oč tu běží. dojdou koblihy, dojdou i Babišovi voliči.Naposledy kdy došly koblihy bylo za II.WW.Až do takových důsledku chcete jít pro vítěství nad ANO.

2 0
možnosti

"Demokrati" souhlasící s "názory" Němcové chtějí změnit systém voleb. Nejlépe by dle nich bylo, aby volby byly veřejné a každý řekl koho volí. Ten, kdo by nevolil ty správné "demokraty" by byl napraven a nebo jeho hlas zrušen. To by bylo, aby se Němcová a spol. nedomohli "čistě demokraticky" opět korýtka.

20 4
možnosti

Takze vam prijde normalni, ze ANO na jeden mandat potrebovalo polovinu hlasu proti treba STAN?

4 11
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik