Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako referát do hodiny češtiny na základce dobrý.

0 0
možnosti

Nevím, na jakou základku jste chodil, ale pokud tohle považujete za referát, tak byste v dnešní době dost možná měl velké problémy u maturitní práce z češtiny (tam totiž nedodržení předepsaného slohového útvaru automaticky znamená pětku ;-)).

A i když Vy jste tak dnes neučinil, tak já Vám přeji pohodové prožití vánočních svátků a v novém roce hodně skvělých blogů, které budou příkladem pro ostatní kolegy, jak se má psát. :-)

0 0
možnosti

Já myslím, že to je věc osobního vkusu, pane Nožičko. Vám se p. Písařovicová nelíbí, mně zase nijak nevadí. Je pravda, že ne vždy se všechno povede na 100%, ale pořád je tento pořad pro mě více přijatelný než všelijaká ta nabubřelá show na Nově, Primě apod.

1 0
možnosti

Mně se paní Písařovičová líbí jako moderátorka televizních zpráv, ale moderování pořadu typu Sportovec roku jí dle mého názoru nesedí. Pro pořady tohoto typu se mi líbí třeba Ondřej Hejma, který letos v březnu moderoval vyhlášení ankety Fotbalista roku.

Ale souhlasím s Vámi, že je to i věc osobního vkusu a není třeba to tudíž hrotit tak, jak to zde předvedli někteří níže v diskusi.

0 0
možnosti

Z desítky nominovaných sportovců v kategorii jednotlivců se slavnostního vyhlášení zúčastnili jen tři... Což není kritika zbylých sedmi sportovců, kteří se nezúčastnili, ani organizátorů ankety. Je totiž velmi těžké a možná i úplně nemožné nalézt datum, které by vyhovovalo úplně všem nominovaným sportovcům, v případě v zámoří hrajících hokejisty Pastrňáka a basketbalisty Satoranského by se s vyhlášením nejspíš muselo čekat až někdy do června."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740055

Aha, takže je to kritika České televize, že nečekala až do června?

Ale proč ji pak autor kritizuje, když sám tvrdí, že je nemožné najít datum, které by vyhovalo všem sportovcům?

Tohle se panu Nožičkovi vážně nepovedlo...

4 1
možnosti

Zřejmě máte stejně jako pan Konrád občas problém s chápáním psaného textu. Autor blogu nikde nekritizuje ČT za zvolené datum vyhlášení ankety, kritizuje ji však za některé jiné věci:

a) za to, že u těch sportovců, kteří se akce nemohli zúčastnit, při vyhlašování pořadí pouze přečetla jejich jména a neumožnila, aby za ně ocenění převzali jejich rodinní příslušníci či známí

b) za ne zrovna kvalitní moderování pořadu Danielou Písarovičovou

c) za výběr zpěváků, kteří obstarávali hudební doprovod, atd.

Tohle se panu Trčálkovi vážně nepovedlo... :-P

2 0
možnosti
Foto

Jak jsem se z diskuze dozvěděl ČT vámi kritizovanou akci pouze přenášela a s její produkcí a přípravou neměla nic společného.Omluva pro ČT by jistě byla na místě,nebo rovnou přepíšete celý blog...?

2 1
možnosti

Až sem doložíte věrohodný zdroj (tím opravdu nemyslím příspěvek paní Blahové níže v diskusi), který by potvrdil, že ČT nerozhodovala např. o tom, kdo bude pořad moderovat, kdo bude kterým sportovcům předávat cenu, kdo obstará hudební doprovod, atd., pak se ČT klidně omluvím.

Pokud však něco takového schopen doložit nejste, tak byste se měl omluvit spíše vy. Ovšem poněvadž vás z diskusí již nějaký ten pátek znám, nic takového samozřejmě neočekávám...

0 0
možnosti
Foto

Mně vadí, že na vyhlášení nejlepších českých sportovců zpívá zpěvačka Lenny anglicky. Že česky nezpívá, to je její volba, ale špatná volba ČT je, když si takovou zpěvačku do pořadu vybere. Ať si děvče zpívá po světě, nebo v klubech, ale při této příležitosti, by se měly zpívat naše písničky, máme mnoho dobrých zpěváků, kteří by tento pořad obohatili písněmi v mateřském jazyce, který nám Čechům tak krásně zní.[>-]

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti

"Z desítky nominovaných sportovců v kategorii jednotlivců se slavnostního vyhlášení zúčastnili jen tři... Což není kritika zbylých sedmi sportovců, kteří se nezúčastnili, ani organizátorů ankety. Je totiž velmi těžké a možná i úplně nemožné nalézt datum, které by vyhovovalo úplně všem nominovaným sportovcům, v případě v zámoří hrajících hokejisty Pastrňáka a basketbalisty Satoranského by se s vyhlášením nejspíš muselo čekat až někdy do června."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740055

Aneb není nadto, když zde mají někteří diskutující nutkavou potřebu ukázat ostatním, že chápání psaného textu není jejich zrovna silnou stránkou. ;-D

4 0
možnosti

Viděl jsem a byl jsem naprosto spokojen. Nechápu, co by divákům přineslo, kdyby ceny za nepřítomné přebírali rodiče. Hledáte problémy, kde nejsou.:-P

6 1
možnosti

Tak se na to zkuste podívat nikoliv z pohledu diváka, ale z pohledu toho sportovce či jeho rodičů. Vy byste nebyl hrdý, když byste za svého syna či dceru takovou cenu mohl převzít?

3 0
možnosti

Bodejť by se to povedlo. Bylo to přece v České televizi, že?

5 1
možnosti

Viz poslední odstavec mého blogu. Ale v případě Studených, Flašků, Ábelovských a některých dalších asi bylo naivní očekávat něco jiného... ;-)

2 1
možnosti

Tak tohle bych té jejich České televizi rád odpustil. Kéž by mrvila jenom takové ankety!:-)

2 4
možnosti

Od vás, známého ČTfóba bych nic jiného ani nečekal.;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik