Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J85i20ř12í 32N96o39v94á34k

28. 12. 2019 1:45

Bože to jsou kecy, důvod je jednoduchý, hokej dělají miliony lidí, basketbal desítky milionů, Judo ještě mnohem víc (I když tam to dost nastavují země kde je povinně na školách). Každý z těchto sportů dělá jen u nás víc lidí než rychlobruslení na celém světě, proto jsou úspěchy z nich zcela neporovnatelné.

Kdyby naroďák ve fotbale vyhrál bronz na MS FIFA, tak budou za národní hrdiny mnohem déle než Krpálek, přestože by toho ve svém sportu nedosáhli tolik jako on.

Chápeme ten rozdíl mezi tím vyhrát MS v Ping Pongu a fotbale?

0 0
možnosti
ZS

Každý sport má svoje. Pokud za rychlobruslaře označíme tisíce lidí, kteří si jdou zabruslit na zamrzlé jezero, svou základnou předčí i ten hokej (každý hokejista je v podstatě (rychlo)bruslařem, ale ne každý rychlobruslař je hokejistou). Samozřejmě, že pokud to vztáhneme na profesionální závodníky, dostaneme opět zcela jiný výsledek, který však nemusí být více relevantní než ten předchozí, protože odráží jen ekonomickou sílu daného sportu, nikoli hodnotu vlastního sportovního výkonu. Podobné ankety zkrátka nikdy nebudou objektivní, jelikož neexistují a nemohou existovat objektivní hodnotící kritéria.

4 0
možnosti
IM

I51v97a53n 10M28i53n91á91ř

27. 12. 2019 13:33

Díky za skvělý článek a podnětný rozbor, pane Nožičko. Škoda jen, že udivující a nedostižné množství sportovních úspěchů Martiny Sáblíkové je třeba připomínat v argumentaci - vůči její absenci .. minimálně mezi první trojicí oceněných.

Bez jakýchkoli sympatií, či antipatií k Sáblíkové, lze konstatovat, že patří již teď - do nejužší špičky sportovních legend této země.

15 0
možnosti
JN

Já také děkuji a souhlasím s Vámi.

5 0
možnosti

Někdy se člověk musí zamyslet, proč člověk píše co píše.

Pan Nožička má rád Zemana a asi má rád Sáblíkovou. Zeman nemá rád novináře a šijou do něj. Takže novináři jsou zaujatí. Oblíbená Sáblíková nebyla na první místě. A, hle, proč to nespojit do blogu? :-P

Ankety jsou subjektivní a jestli je někdo řeší a hledá za tím spiknutí, vypovídá to hodně o autorovi, ne o anketě či novinářích.

5 10
možnosti
JN

Vy v textu tohoto blogu vážně vidíte nějakou spojitost Sáblíkové se Zemanem? Případně, píši tam o nějakém "spiknutí"? 8-o

To jste potom podobně "paranoidní" jako např. pan Petřík, který pro změnu podezírá novináře z toho, že Sáblíkovou nemají rádi kvůli tomu, že převzala vyznamenání od Zemana.

7 1
možnosti
Foto

Fotografie Češi 2019, Krpálek a Samková a k nim i nějaká kuchařka, další "obyčejní lidé" a hejno děcek.Sáblíková opět nikde....co s tím budete dělat? Bojujte...;-)

1 2
možnosti
JN

A z politických osobností tam přizvali koho? Tipoval bych, že Pekarovou s Mikulášem Minářem...:-)

Pane Bárto, já nemám potřebu "bojovat", jak jsem již napsal i v závěru blogu - i kdyby v té novinářské anketě skončila třeba poslední, to, co Sáblíková letos dokázala, jí nikdo nevezme. A i dle ohlasů v této diskusi si spousta lidí Sáblíkové za její úspěchy i vystupování váží a ani to, že pro Vás je zřejmě rychlobruslení ještě méně zajímavé než přebor Hané v orbě pole, na tom nic nezmění.

6 1
možnosti
ZB

Tak možná, že si spoustu novinářů uvědomuje, že u Novaka je otázka zda jsou úspěchy dosažené cistou cestou.

1 6
možnosti
JN

Pane Bednáři, takové obviňování bez důkazů je ovšem silně nekorektní.

4 0
možnosti
Foto

Pokud znáte myšlenkové pochody českých novinářů, tak vás nemůže překvapit pořadí jakékoliv ankety, jejíž výsledky jsou poplatné názoru novinářů. Většina jich pracuje v bulváru a většina z nich nemá patřičné vzdělání v oblasti do které přispívají, což je dnešní výdobytek svobody jednotlivce. Proboha, kde chcete zajistit odpovídající kvalitu názoru, pokud o myšlenkovém výpotku rozhoduje údernost nadpisu a poplatnost jednotné eurohujerské propagandě, jinak se to k vůli penězům ani nevydá. A pokud jde o srovnávání nesrovnatelného, což je jednoznačně tato anketa, pak je hledání objektivní pravdy úplně mimo možnosti našich médií.

9 1
možnosti
JP

Tentokrát s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti
JK

J22o86s96e11f 79K31l10a45t

26. 12. 2019 22:26

Někdo tady napsal, že je to také o sympatii. Mě ta paní sympatická není a tak bych jí nevolil i kdyby vyhrála třeba zlatého klokana, ale je to celkem fuk

1 11
možnosti
MV

Co si to ti novináři dovoluji, že?

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JN

V pohodě - Vy jste sice štouravý, ale určitě ne zákeřný. Jinak z hokejů jsem toho moc neviděl (byl jsem si zasportovat aktivně), ale všechny tři výsledky mě samozřejmě potěšily.

A i Zeman mluvil dnes dobře, ovšem psát o tom blog v plánu nemám. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik