Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sáblíková si dovolila převzít vyznamenání od prezidenta Zemana: https://www.idnes.cz/sport/ostatni/statni-vyznamenani-medaile-za-zasluhy-martina-sablikova-karel-loprais.A171028_195037_sporty_mt2

Takže je logické, že ji mainstreamoví sportovní novináři, kteří rozhodují o udílení cen, nemají rádi. Dříve Sáblíková bývala na titulkách mainstreamových médií, nyní o ní téměř nevíme...

11 12
možnosti
VF

V diskusi padla slova "kdo zná ve světě nějakou Sáblíkovou".

Já se zeptám, kdo u nás znal světové rychlobruslaře před úspěchy Martiny Sáblíkové. Na druhou stranu je potěšující, že máme dost sportovců, kteří si zaslouží první místa v žebříčku.[>-]R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Vy znáte nějaké další světové rychlobruslaře mimo Sáblíkové....?Správný fanoušek rychlobruslení by je měl sypat z rukávu,stejně jako já hokejisty NHL...

0 4
možnosti
MM

Je to kámpáň s politickým podtextem.

Vyhrát má ten komu fandíme!

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 3
možnosti
MM

Souhlas, až na to, že jsem Slávista a ta skončila až druhá.

Jedině Slááávie a kdo jí nevolil je ignorant! :-( :-)

2 0
možnosti
RC

Nemohla asi dokazat vic..... no a ti, co byli pred ni, krome Pastrnaka, snad ano?

Hledat exaktni formuli jak hodnotit sportovce z ruznych sportu nedava smysl, volba je ciste emocionalni zalezitost.

10 0
možnosti
JN

Teoreticky mohli: Krpálek například mohl vyhrát i Evropské hry, některé turnaje Grand Prix, atd. (byť vrcholem roku bylo samozřejmě mistrovství světa). Satoranský také, i když on je samozřejmě hráčem kolektivního sportu a tak se jeho možnosti vždy odvíjejí od kvality mužstva, za které hraje.

2 3
možnosti
PT

P27e47t81r 42T68o28m27e75k

26. 12. 2019 10:19

Já bych se jednoznačně přiklonil na stranu Satoranského. Kolik lidí na světě dělá rychlobruslení a kolik basket?

5 2
možnosti

Řekl bych, že největší pravda se skrývá v posledním odstavci vašeho článku. Sáblíková svými výkony novinářům skutečně zevšedněla a její obdivuhodná dlouhodobá výkonnost už pro ně ztratila punc překvapení. A tak loví v jiných vodách. Ale první místo Krpálka bych nezpochybňoval.

14 0
možnosti
JN

Já ho také nezpochybňuji - jak píši i v článku, to, co letos dokázal on, je rovněž obdivuhodné, a pokud by skončila Sablíková druhá hned za Krpálkem, tak bych tento blog nejspíš neměl potřebu psát.

6 0
možnosti
AL

Z článku: ... již svůj minulý blog, kdy jsem se kriticky (dle některých diskutérů až příliš...)

------------------------

Napsal jste to přesně - dle "některých" diskutérů. Ti totiž pojali jakoukoliv kritiku ČT jako boj za zachování demokracie atd. Pro ně je ČT posledním mediálním ostrůvkem, kdy je přítel a nepřítel jasně definovaný a dělí světovou politiku na hodnou Amerika versus zlé Rusko.

Jsem rád, že jste úspěchy trojnásobné olympijské vítězky připomenul. To nevyslovené, ale evidentní je, že ji ta medaile Za zásluhy výše nepustí.

Na druhou stranu by se měl Babiš pochlapit a peníze na novou halu uvolnit, jinak po Sáblikové bude zase na dlouhou dobu v tomto sportu pusto.

Karma.

9 0
možnosti

Vy zase slyšíte trávu růst, co?:-P

3 2
možnosti
Foto

Rychlobruslení je prostě v porovnání globálně nejsledovanějších sportů a jejich soutěži bezvýznamný a minimálně sledovány sport s tím se musíte smířit....

2 6
možnosti
Foto

Já bych si dovolila maličko oponovat. Vzhledem k tomu, že jde o olympijský sport, ve kterém se rozdávají snad nejpočetnější sady medailí, nejde o žádného odstrkovaného příbuzného. Kdybychom to měli brát takto, potom ani judo není sledované jako fotbal, a přesto mně Krpálkovy úspěchy způsobují pocity radosti, štěstí a velkého uznání!:-)

13 1
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Ačkoli souhlasím s paní Jandovou s tím, že u sportovců, kteří se umístili před Martinou Sáblíkovou,o americké sebevědomí nejde, přesto bych ji ráda viděla nejméně na druhém místě. Ona totiž měla skutečně parádní sezónu a naší vlasti dělala ve světě to nejlepší jméno. Přeji úspěch všem nominovaným, každý z nich dosáhl krásných výsledků a má za sebou skvělé výkony, a já jsem všem během celého roku ze srdce fandila a úspěchy jim přála. Ale paní Martina si letos skutečně zasloužila být ve výsledcích ankety mnohem výše.V

Mám neblahé tušení, že mnozí novináři její výsledky přestanou brát jako samozřejmost teprve v okamžiku, až svoji skvostnou kariéru zakončí a bude nám všem po této příkladné sportovkyni smutno.

35 1
možnosti
Foto

Ano, také myslím, že mohla skončit druhá, minimálně třetí, protože výkony Tomáše Satoranského jsou na naše poměry fantastické a konkurence v NBA obrovská.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,11
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik