Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Vy jste ale optimista.Může být jenom hůř.

0 0
možnosti

Mám takový pocit, že celé to šílenství, či lépe řečeno šaškárna, kolem GT, je zřejmě jen chytře vytvořený PR. Ale komu, nebo spíš čemu má sloužit, toť otázka?

2 0
možnosti
JN

Také bych to tak viděl...

0 0
možnosti
JS

Absurdita hyperkorektnosti a GDPR úspěšně pokračuje.

U nás mají být zrušena rodná čísla na občankách, což asi směřuje k tomu, že všichni v budoucnosti budou mít na občance napsáno pouze OBČANSKÝ PRŮKAZ.

Absurdistán je naše skvělá budoucnost.:-)

0 0
možnosti
ŠB

Dostanete identifikátor z ktorého nebude možné zistiť POHLAVIE a dátum narodenia (akurát sa bude horšie pamätať). Z rodného čísla totiž hocikto dokáže zistiť či spracováva údaje ženy, muža a či ide o osobu mladú, alebo naopak v preddôchodkovom veku.

0 0
možnosti
MT

Zajimave, ze ta uchylna "ochrana osobnich udaju" plati jenom jednim smerem! A spinit VYLHANE Deutsche Bahn, nebo jakokoliv jinou firmu a v dusledku toho ztratit byznis je v poradku ?!? RvRvRv

3 1
možnosti
Foto

Pokud by DB někdo špinil mají možnost se domáhat omluvy či náhrady škody, ale to se nestalo Greta nikoho nešpinila

0 0
možnosti
PR

P75a97v32e26l 59R72e86m62e49š

31. 12. 2019 0:38

rád vás čtu. přeji vše dobré v novém roce, zdraví, štěstí, spokojenost. hmm, můžu vám vlastně ještě popřát bez vašeho souhlasu?

3 0
možnosti
JN

Já věřím, že ano... :-) Děkuji, já Vám také.

0 0
možnosti
JH

J96a50n 66H95r22u17b64e86š

31. 12. 2019 0:35

Já bych to rád uvedl na pravou míru, Deutsche Bahn opravdu najde vší pochybnost porušily právo na ochranu osobnosti - prozradily, že se jmenuje Greta.

5 0
možnosti
ZH

Nedej vůbec o to, že jela vlakem nebo dokonce první třídou. Já to chápu tak, že jde o zveřejnění toho čísla vlaku.

Představte si situaci, že pan nožička bude mít milenku řekněme v Brně. A někdo (třeba i ČD) zveřejní, že za podzim 2019 jel v ty a ty dny tím a tím vlakem do Brna a zase z Brna. Myslím, že by to panu Nožičkovi vadilo, kdyby se to dověděla jeho manželka, že často jezdí do Brna, když by navíc třeba doma tvrdl, že je úplně jinde.

A to je princip GDPR, nezveřejňovat nic, co není nutné. Myslím, že kdyby DB řekly, děkujeme Greto, že jsi využila náš vlak, ale mohla sis sednout v první třídě, kam jsi měla místenku a nemusela jsi sedět na zemi, tak by nikdo neřekl ani půl slova.

Jinak co se týká VIP osob (teď myslím hlavně politiků apod.), tak tam by oprávněný zájem mohl být víc než ochrana osobních údajů. Např. kdyby Greta někdy letěla letadlem a sama tvrdila že ne, že ona nelétá, tak by asi nebyl problém, kdyby aerolinka zveřejnila, jakou linkou letěla a že měla třeba takové místo. Tady oprávněný zájem v souvislosti s jejími názory je určitě víc, než ochrana osobních údajů.

Nebo kdyby prezident Zeman, který neustále vyhlašuje podporu českým výrobcům, by jezdil např. zahraničním autem. To je stejný případ.

1 7
možnosti
JN

To Vaše srovnání je sice vtipné, ovšem kulhá na obě nohy: u Grety se totiž na základě takto zveřejněné informace těžko mohlo provalit něco "tajného" ohledně záměru její cesty: toho, že byla v Madridu, přece byly plné noviny minimálně týden, a že jela ze Španělska do Švédska vlakem, to se přece ti, co sledují její profil na Twitteru, dozvěděli přímo od ní. ;-)

A ohledně Vaší úvahy: "kdyby DB řekly, děkujeme Greto, že jsi využila náš vlak, ale mohla sis sednout v první třídě, kam jsi měla místenku a nemusela jsi sedět na zemi, tak by nikdo neřekl ani půl slova." - zřejmě Vám uniklo, že ten pověřenec pro ochranu osobních údajů kritizoval DB nejenom za zveřejnění čísla vlaku, ale i zveřejnění informace ohledně toho, že Greta měla místenku do první třídy.

Jinými slovy: snaha jako obvykle byla, ale dnes jste střílel dosti vedle. :-)

3 1
možnosti
JS

Greta a nemecti byrokrate se trumfuji v tom, kdo vyplodi vetsi nesmysl. Vitejte v Gulliverove Lapute. Doporucuji zhlednuti filmu "Pripad pro zacinajiciho kata" (1069, cs film).

4 1
možnosti
MT

Vitejte v liberalni demokracii Zapadu noveho tisicileti. A bude hůř, mnohem hůř! Obavam se ze totalita pred 1989 se nam bude zdat jako prochazka rajskym parkem...

16 1
možnosti
VP

tak to zase uberte,50.léta a pracovní kriminály a věšení za politický vtip to asi těžko..

0 3
možnosti
MK

...svět je v pořádku už jedině v Globusu :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik