Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nožičko - já bych ještě pochopil, kdybyste mazal příspěvky na které nijak nereagujete. Ale zareagovat (tzn. odpovědět) na příspěvek, který pak následně smažete (a toto navíc děláte opakovaně - dokonce bych řekl, že u vás je naprostá výjimka, když příspěvek pouze smažete, aniž byste na něj před tím neodpověděl) - to je tak velký diskusní faul, že opravdu nemám slov...

0 0
možnosti

Já jsem pane Veverko přesvědčen, že se o žádný argumentační faul nejedná, neboť tímto sdělení dávám ostatním čtenářům ve známost, čí příspěvek jsem smazal a proč. Protože když někteří vidí v diskusi šedé pruhy, tak z toho automaticky vyvozují, že autor maže všechny nesouhlasné příspěvky či příspěvky, na které neumí reagovat, atd.

Což můj případ nebyl - mohu s čistým svědomím prohlásit, že dokud jste do diskuse nezavítal Vy, tak jsem zde ani jeden příspěvek nesmazal. Zkuste se naučit diskutovat korektně (což samozřejmě neznamená, že se mnou musíte ve všem souhlasit), a pak nebudu mít důvod mazat ani Vás.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že Mezinárodní lyžařská federace co nevidět zavede blogotlon, kdy si závodníci připnou běžky, na záda hodí nabitý notebook a vyrazí na trať. Na každém ze 4 stanovišť pak v časovém limitu sepíšou blog (2x vleže, 2x ve stoje).

iDnes by se mohla chopit sponzoringu prvního závodu v Novém Městě na Moravě. Bylo by to určitě méně předvídatelné klání než Bloger roku. :-)

1 0
možnosti

Dobrý nápad. ;-DR^ I když já věřím, že Větva by vyhrál i za takto upravených pravidel... :-)

0 0
možnosti

Máte humor, pane Nožičko?

A mohla bych ten váš humor vidět?

2 1
možnosti

A to volá nějaká veverka z lesa, nebo veverka, která utekla nějakému chovateli z klece? Pokud je to jen zoufalý výkřik Veverky Bedřicha, tak proč používá ženský rod? :-)

1 2
možnosti

Ajajaj. Tak jsem si přečetl tu pohotovou reakci pana Trčálka - a nezbývá mi než konstatovat, pane Nožičko, že se vám opravdu divím, že si nedáte pokoj. Moc hezky si vás v ní "namazal na chleba", jen co je pravda... a rozhodně to nebylo poprvé... ale vy jste nepoučitelný a pořád a pořád dráždíte hada bosou nohou... KARMA! (Tedy panu Trčálkovi, samozřejmě ;-))

0 1
možnosti

Tak to jsme vám nepochybně všichni vděčni za tuto cennou informaci, pane Veverko. Nicméně ať koukám, jak koukám, tak aktuálně je skóre následující:

Karel Trčálek: karma 25,47

Josef Nožička: karma 28,97

Tak nevím, neklikáte náhodou omylem na karmu pod mým článkem? :-)

Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, že já, který dle tvrzení paní Jandové, pánů Matušky, Ireina a mnohých dalších, absolutně humor neumím, nad takovým mistrem humoru jako je pan Trčálek, vedu. ;-)

0 2
možnosti

>>Jediným Čechem, který má šanci stát se nejlepším sportovcem světa, je Karel Trčálek<<

Ne, ne, ne. Stačí jeden jediný pohled na profilovku pana Trčálka a pana Nožičky aby bylo každému zřejmé, že tím nejlepším "sportovním Čechem" může být jen a jen pan Nožička.

1 0
možnosti
Foto

:-) dobré ráno:)) měla bych jeden nevyřízený úkol, abyste byl nejlepším blogerem světa

cituji Vás doslova - mám jeden skromný dotaz, pane sportovní znalci ...píšete v diskuzi pod Karlem T. v jeho blogu o Sáblíkové:))

tak, Josefe, didakťák - A - pane sportovní znalce, B- pane sportovní znalci, C - pane sportovní znalec, D - pane sportovní znalče...:)))

... a marš se doučit:))... A ne že to bude jen nějaká wikina, co učiteli stačí jako zdroj a nemá ani ánung, že ta má zdroje a že nikde není psáno, že jsou vždy dobré. To chce zkoumat, nenaletět na první výklad... až zas někde budete za ubrečeného Brunďu, co si to Kielbergerová dovolila někam napsat, že jste na tom tak, jak jste, když to přece píše wikina..:))

tak co ten úkol?:)) Trčálek takováhle zvěrstva v jazyce nedělá, fakt že ne:)).

6 1
možnosti

Tož moc děkuji za upozornění, paní učitelko. Má tam samozřejmě být "sportovní znalče", za což se hluboce omlouvám.

Pan Trčálek je samozřejmě geniální a téměř nikdy se neplete, ovšem i on včera ve svém blogu například napsal text: "Je to fakt úplně mísu" (a až po několikanásobné nápovědě v diskusi od pana Šťastného pochopil, že mu tam chybí mimo či pod).

To je radosti na Starém bělidle, co? ;-D

1 1
možnosti
Foto

vy a humor, to dohromady nejde

4 0
možnosti

No to je ubohé, nic víc. Dejte si s Trčálkem pár facek, a bude to vyřízeno.

2 0
možnosti
Foto

Ještě pro úplnost: Jaké nosí ponožky?

3 0
možnosti

Kdyby to bylo reálné já bych KT nominoval, on je geniální, jak dovede ztvárnit,vymodelovat myšlenku v přímé řeči a tato forma mi pomáhala se učit cizí jazyky. Je to pašák;-D;-D;-DR^

6 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik