Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aneb, když se pan Nožička, který humor neviděl ani z rychlíku, pokouší být vtipný.

1 2
možnosti
DV

D29a39v18i13d 65V33l27k

13. 1. 2020 21:18

Josefe prosím Vás nedělejte nám tady ty svoje "Humory" Je to opět příšerné!!!!

1 2
možnosti
JN

Davídku, zase to s tím lezením (nechci říct kam) té "správné" partě nepřehánějte. ;-)

A až Vy nepíšete něco fakt vtipného, tak dejte vědět. Ale prosím ne něco ve stylu té vaší "křečovitě vtipné" silvestrovské hrůzy...

https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740777

3 1
možnosti
Foto

jedna věc je hezká...Zatímco u lidí, co vám vadí, se zastavují blogeři, dokonce lidi od fochu literatury, žurnalistiky a kumštu, co jednak umějí prostě psát, prostě umějí, umějí fotit, mají znalosti a zkušenosti a jsou to blogeři, Vodvářka, Valiček. Vlk, Jogheeová, Trizuljak, Bláhová, Leiner, Abelovský, Jandová, Šik, Vracovský, Řeháček, Bárta... a omlouvám se mnoha dalším...u Nožičky Josefa se s láskou zastaví v převyšující množině s palcem nahoru peloton těch, co neumějí zřejmě napsat blog a často ani čárku, nebo blbě, mají maximálně tak na to udělat smysluplný příspěvek v diskuzi, a to zdaleka ne všichni...pánové a dámy - Novák, Marek, Lička, Korbelová, Vavrochová, pak pár našich rychlostních Marušek, Pěnkava, Horák, Rozsíval a Tatíček ...

tak já nevím - bez urážky, neboť tak to sic nekorektně, ale popravdě, je...

5 5
možnosti
Foto

I81v25a73n 50M22a85r17e79k

13. 1. 2020 14:19

Vážená paní Kielbergerová, při vší úctě k Vám. Mohla byste mi napsat, kdo Vám dal právo kádrovat účastníky debat? Zcela určitě to bude zajímat i ostatní diskutéry, vůči kterým jste vyjádřila své výhrady.

Za odpověď Vám upřímně děkuji.

7 3
možnosti
BV

Tak ještě jednou:

Máte humor, pane Nožičko?

A mohla bych ten váš humor vidět?

4 4
možnosti
Foto

Vzájemné půtky blogerů sice moc nemusím, na druhou stranu humoru a originální tvorby je na tomto blogu zoufale málo, protože je to těžší než cosi pomilionté zaťatě komentovat. Možná přidat více dialogů a text trochu zkrátit:-)

2 1
možnosti
MR

Už to napsal níže trochu jinak pan Trizuljak. Občas na sebe trochu štěkněte, ale nezacyklujte se do sebe, prosím. Většinou ani z jedním z vás příliš nesouhlasím, ale rád vás čtu.

1 0
možnosti
Foto

Jo, jo humor a pan Nožička

2 5
možnosti
SN

:-)....napsal jste to výborně, mně to pobavilo! Je dobré, ačkoliv Vás někteří odsuzují, že jste to touto formou vrátil! Fajn ! Trpně mlčet proti trapným výkřikům .-.... by nebylo dobré! Všechno má svoji mez! R^R^R^

5 2
možnosti
Foto

Také mě to pobavilo. Chybou jenom je o, že ho hejtman Jiří Čunek neposlal (namísto sebe) na tu karlovskou zabijačku. Možná by to zdejší satirik a humorista, pan Karel Trčálek, přivítal... i;-);-);-)

3 0
možnosti
VF

Nechte Karla na pokoji. Vždyť on nic jiného neumí.

Pište si raději svoje obvyklé články a nechejte ho, ať se na Vás přiživuje, podobně jako na dalších zdejších autorech a autorkách.

9 0
možnosti
AL

Netřeba klesat (hodně hluboko) na něčí úroveň, nemáte to zapotřebí.

2 1
možnosti
Foto

Pracovat s češtinou, imaginace a humorem jako pan Trcalek bych chtěl jednou umět... Je to jen o vkusu. :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik