Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

No nic, pane Nožičko - ukončím tedy toto naše další "diskusní kolo" konstatováním, že jste lhář. V příspěvku z 17.1.2020 13:42 zde v této diskusi jste napsal toto:

>>budete-li navíc psát urážky takového typu, jako teď<<

- což je lež - tvrdím, že jsem se žádných urážek nedopustil - a vy to moc dobře víte, jinak byste jasně doložil co urážlivého jsem napsal a neuchyloval byste se k podpásovému mazání příspěvků, o kterých jste po tom smazání trousil pomluvy, že obsahovaly "urážky". Nicméně je možné, že pokládáte za "urážku" např. to, když jsem vás teď napsal lhářem. To ovšem, pokud jste se dopustil lži (a já tvrdím, že ano - a vy máte kdykoli možnost dokázat, že ne, když uvedete co tak hrozně "urážlivého" jsem zde napsal - ale vy to zde samozřejmě nikdy neuvedete, protože nic urážlivého z mé strany zde nezaznělo) - čili když jste se dopustil lži, není a nemůže být urážka, nazvat lháře lhářem.

0 0
možnosti
JN

Tak podle "veverkovské logiky" nepochybně jsem nejenom lhář, ale dost možná i masový vrah. ;-)

A na úplný závěr tohoto "diskusního kola" (když ho ukončujete, tak předpokládám, že už následně reagovat nebudete...) jenom konstatuji, že od doby, co jste napsal svůj poslední páteční příspěvek sem až do dnešního dne žádný jiný nepřibyl (přitom čtenost i karma článku vzrostly docela dost), takže čas a energie, které jste tomuto "diskusnímu kolu" věnoval, určitě stály za to. ;-)

Mějte se krásně.

0 0
možnosti
VH

Ne, že bych paní Šabatovou mimořádně miloval. Ale aktivity, které popisujete ve svém posledním odstavci, ona i její úřad vyvíjely. A to velmi intenzivně. Myslím, že jste jí svým závěrečným výčtem dal největší možnou poklonu.

1 0
možnosti
JN

Mně je to pane Hrubý jasné: Šabatovou zrovna moc nemusíte, ale když ji kritizuje Nožička, který se občas zastává Zemana a naopak kritizuje Kalouska, tak je třeba se jí zastat. ;-)

P. S. Můžete např. uvést, jak moc intenzivně pomáhala lidem, kteří čelili nespravedlivé exekuci, snažila se iniciovat nějakou systémovou změnu v této oblasti, atd.?

1 0
možnosti
VH

Pan Křeček bezesporu ano.

1 0
možnosti
VH

(... může být výrazně horším ombudsmanem.)

1 0
možnosti
Foto

... čeho že jste to učitel? Nebo možná lépe, co že jste to vystudoval? Já jen jestli tušíte, co znamená ono "ombudsman" - dle vaší kritiky, totiž zjevně nikoliv. ;-D Kritizovat někoho, že dělá to, co je naplní jeho práce, může skutečně jen nějaký ... "tydýt" ...Rv;-) Zadejte si to třeba do vyhledávače, ať nejste zase za troubu. Mimo jiné, by měl být ombudsman nadstranický, a taky by měl hájit práva všech lidí, tedy logicky i menšin, které jsou vždy trnem v oku, a nejen "domorodců":-P ... Křeček nejen že je přestárlej, ale je to straník jako poleno - ostatně v ČSSD byly vždy jen samá polena. Stačí se podívat na bývalého předsedu a současného prezidenta, který by chtěl dohodit jen teplé místečko svým kamarádům či podporovatelům - to ale není dostatečná kvalifikace. Paní Šabatová, se ochranou práv, zabývá celý svůj život, byla za to dokonce oceněna;-) ... Anna Šabatová je držitelka Ceny OSN za obranu lidských práv, ceny Alice Garrigue Masarykové udělované velvyslancem USA a Velitelského kříže Řádu za zásluhy Polské republiky

Dne 15. června 2018 jí francouzský prezident Emmanuel Macron propůjčil nejvyšší státní vyznamenání Řád čestné legie v hodnosti rytířky.

Jaké ocenění, dokonce mezinárodní, jste obdržel kdy vy, Nožičko?:-/Rv

4 5
možnosti
JN

Pravda, žádné vyznamenání od Macrona jsem nedostal (ale ani jsem například nikdy nebyl ve vězení kvůli pašování zvířat).

2 2
možnosti
Foto

Pan učitel se nám nějak rozmazal ;-D

2 4
možnosti
JN

Myslím, že oproti některým zdejším "přeborníkům" to ještě není tak hrozné (a to k těm nejmenovaným kolegům nechodí na návštěvu pan Veverka :-)).

3 1
možnosti
MK

Jít do nové výzvy v 82 letech považuji za nezodpovědné. Někdo to možná bude považovat za cynismus, avšak pravděpodobnost dožití konce období vidím nižší než 50%. To opravdu nemáme aspoň trochu mladšího kandidáta?

Opravdu nemám žádné výhrady směrem k seniorům, avšak jejich případný přínos pro společnost si představuji úplně jinak.

2 0
možnosti
DR

Jéžišmarjá, Veverka. Ještěže v jižním Idlíbu opět pokračují syrské vojenské operace a tudíž blogy jsou pro mě jen okrajová záležitost. Ale pane Nožička, nezávidím.

3 0
možnosti
JN

No počkejte - ten Vám to zítra, hned jak mu ráno začne šichta, nandá, a bude kvůli tomu otapetována minimálně půlka diskusní strany. :-)

2 0
možnosti
PB

...... a co takhle celej ten úřad ombudsmana zrušit !,- ....a je po ftákách !

4 1
možnosti
BV

Ano, právě o tom jsem psal v předešlém vlákně. Řekl bych, že právě vy asi budete tím, kdo má "nějaká ta" lidská práva "na háku", resp. pohrdá jimi.

0 2
možnosti
BV

No, já bych řekl, že paní Šabatová, která se ve své funkci snažila hájit lidská práva všech lidí způsobem "padni komu padni", leží v žaludku právě lidem, kteří mají "nějaká" lidská práva "na háku", tzn. pohrdají jimi. Zatímco pan Křeček, který se loni vyjádřil v tom smyslu, že lidé mají právo jít jednou za čtyři roky k volbám a v mezidobí mezi volbami je de facto jejich jediným právem "držet ústa a krok", by se mnohým těmto lidem, kteří lidskými právy pohrdají, velice líbil. Což je ale vizitka právě těchto lidí - a nikoli paní Šabatové. Ta byla důstojnou nástupkyní pana Motejla. Zatímco kdyby se ombudsmanem stal pan Křeček, byl by opravdu velmi nehezkou parodií na ombudsmana - a stal by se tak přímo ukázkovým příkladem kozla zahradníkem.

1 3
možnosti
JN

Na 6 let ve funkci docela málo...

1 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik