Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Viz citace z příspěvku pana Špáty, kterou vložím do svého (časově) následujícího příspěvku.

0 1
možnosti

Pane Nožičko, nesmělá rada. Nemažte ty příspěvky. Jeden boger, k němuž chodím na pokec napsal takovou myšlenku - někdy je dobré nechat troubu doslova vymluvit, vlastně o sobě práskne všechno sám. Máme tam ještě lepší exemplář než zdejší zavedené firmy. Vždyť víte, že jsou to stále stejná jména. Ten tamní nick používáme jako jednotku kvality příspěvků a jsme rádi, že ho tam máme. Slouží jako příklad a varování jak ne. Mazáním jim pomáháte. Mažete jejich hloupost. Mimochodem nikdo tam nic v diskusi nehlídá (nemusí) ač je tam až 150 diskusních příspěvků denně.

0 0
možnosti
BV

>>někdy je dobré nechat troubu doslova vymluvit, vlastně o sobě práskne všechno sám<<

Právě to ale pan Nožička dělá. Kdyby to nedělal, již dávno by smazal vaše urážky na adresu pana Trizuljaka.

>>Mazáním jim pomáháte. Mažete jejich hloupost.<<

Ne - mazáním mých příspěvků pomáhá pan Nožička jen a jen sobě. Maskuje tím svou... ne, já to slovo, kterým jste se mě zde teď (k vaší smůle ale zcela neúspěšně, viz níže) snažil urazit, použít nesmím - byl bych panem Nožičkou smazán za "urážku". Zatímco vy zde urážet smíte naprosto beztrestně - pan Nožička vaše urážlivé příspěvky, jako je např. tento, zajisté nesmaže. Takže vám pane Špáto velmi děkuji, že jste zde krásně demonstroval to, jak nestejným metrem pan Nožička měří. Jeho příznivci své (a jeho) oponenty zde "smí" urážet naprosto beztrestně - zatímco příspěvky svých odpůrců, které ani nejsou urážlivé, jen trochu "nekorektní", maže pan Nožička "jak na běžícím páse". Takže opravdu vám moc děkuji, že jste se tu takhle hezky "vymluvil", pane Špáto - lépe jste zde to, co jste se snažil podsunout mně, zde sám ukázat nemohl. Takže ještě jednou, pane Špáto, děkuji - a tak nějak tuším, že tento váš příspěvek pan Nožička zcela jistě nesmaže - a přesně v souladu s tou vaší "výzvou" ho zde ponechá... jako ukázku toho, jak se nám tu teď pan Špáta "vymluvil a prásknul o sobě všechno sám" - a v podstatě i jako demonstraci toho, že si zde pan Nožička s žádným měřením stejným metrem hlavu neláme - a že kdo zde "kope za Nožičku", může tak činit i za pomoci urážek - a pan Nožička mu za to ty jeho urážlivé příspěvky rozhodně nesmaže. Takže vám oběma ještě jednou opravdu velmi děkuji za krásnou demonstraci výše popsaného a přeji vám hezký den!

0 1
možnosti
JN

Vysvětlení pro ty, co do diskuse ještě nahlédnou: byl jsem nucen smazat několik příspěvků a kdo tipuje, že všechny byly od pana Veverky, tak tipuje správně. Byl jsem dnes vůči němu dlouho tolerantní, ostatně každý se může snadno přesvědčit, že i tak zde zůstala spousta jeho příspěvků, kterými je "otapetována" nejmíň polovina diskuse.

Navíc jsem pana Veverku dopředu varoval, že v případě pokračování nekorektní diskuse ho mazat začnu, takže případné jeho výkřiky, že jsem mu to či ono smazal neprávem, berte prosím s rezervou. Ostatně, ti co měli tu "čest" tohoto pána již dříve v diskusích potkat, nejspíš vědí své. :-)

0 1
možnosti
BV

V těch vámi smazaných příspěvcích nic nekorektního nebylo. Ale když tedy chcete používat místo argumentů klávesy delete, klidně si to jí používejte.

0 0
možnosti
Foto

Zkoumání odborné způsobilosti, jakož i dosavadního veřejného vystupování osoby kandidující do určité veřejné funkce NENÍ kádrováním.

Jediný, kdo skutečně paní Lisovskou "kádroval", přesněji řečeno vystavil jí určitý pozitivní "kádrový posudek", byla ČBK, která o paní Lisovské zveřejnila informaci, že je "upřímná katolička".

2 0
možnosti

A kuš Vy češtináři z úleku. Žádnou Lisovskou neznám a kádrování není jako kádrování. Vy to rozlišit opravdu nemůžete. Není Vám holt dáno. Vaše čeština neumožňuje si s Vámi vůbec podebatovat. Rychlou pušku jinde klidně zaměníte za rychlokvašku a spustíte své obvyklé mravokárné litanie z pozice národního mravního inspektora. Jen rada - zkuste někdy uplatnit nějakou sebereflexi na co ještě stačíte, zda máte všechny informace a hlavně si texty přečtěte raději 3x, abyste reagoval na skutečně napsané.

2 0
možnosti

Holt dnešní novobolševici jsou stejní jako ti staří, co tu vládli do "revoluce" 1989 - jen zatímco ti staří slintali na východ, blinkali na západ a měli erekci z Lenina, Stalina a Gottwalda, ti dnešní slintají na západ, blinkají na východ a mají erekci ze Sorose a Gréty a Havla :-) Ale mentalita je stejná a praktiky rovněž nápadně podobné.

2 2
možnosti
BV

Ano, vaše mentalita je stejná s mentalitou komunistů z doby před listopadem 1989, kterých jste (lidé jako vy, resp. píšící podobné nesmysly jako vy) pohrobci.

1 1
možnosti
PS

Je to ubohý boj o zachování penězovodů v ČT. Nic víc nic míň.

2 0
možnosti
BV

Je to boj o zachování nezávislých médií u nás - takových, jaká jsou běžná na západ od našich hranic - a snaha nepřijmout po maďarském vzoru ruský model. Nic méně.

0 0
možnosti
MV

Tak ještě jednou na toto téma a bude "do třetice všeho.... (doplňte sám)"

1 0
možnosti
PK

Má odlišný názor na způsob práce VPM, to by páni senátoři měli uvítat a že je agentkou VK a pana Kelnera s posláním, no to jsou skutečně halucinace, že by marjanka?:-)R^

0 1
možnosti
BV

Nemá odlišný názor na "způsob práce veřejnoprávních médií". Ona je chce zrušit - a udělat z nich média státní. To je dost rozdíl, nemyslíte? Je to obdobné, jako by někdo byl kandidátem do rady pro reformu státní správy a jeho hlavím cílem by bylo zrušit parlament a nahradit ho "radou moudrých", kterou by jmenovala vláda.

0 0
možnosti
ZH

Kritizujete jádrování a sám kádrujete Šafra. Tato nechvalně známá persona současné české žurnalistiky. V čem ej nechvalně známý?

Já si ho pamatuju jako mega úspěšného šéfredaktora z různých titulů Mafry (samozřejmě z doby před Babišem). MF Dnes pod ním byla jasně nejvlivnějším médiem té doby, kde je MF dnes?

7 1
možnosti
JN

Z hlediska vlivnosti bych řekl, že je na tom MF DNES zhruba stejně jako v době, kdy byl jejím šéfredaktorem Šafr: pokud se nepletu, tak v kategorii tištěných médií je dnes stále druhým nejčtenějším deníkem u nás (po Blesku - což ale platilo i za dob Šafra).

Přičemž manažerské schopnosti Šafrovi neberu, ovšem z hlediska toho, jak "objektivně" tento pán píše, moc horších novinářů než on v současné době neznám.

7 3
možnosti
Foto

I75v50a26n 35M33a71r84e58k

5. 2. 2020 21:15

Pane Nožičko karma. R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik