Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Samotný Úřad považuji za nepotřebný. Pokud už existuje, pak skutečně nad volbou jmenovaného zírám. Vymyká se to - Všemu mému očekávání ! Jde o mírnější verzi Ur-Válkové. Pan Křeček, jako typická, celoživotně parazitující osoba socialisty. ČR napáchal škody, (zaplatili jsme to všichni), machinoval s titulem, o věku - perspektivě ani nemluvě. Nicméně bohužel - bohudík, jde o Demokratický projev, byl zvolen. Demonstrace nejsou možné, proti čemu? Pokud budou, organizátory to poškodí ... :-)

1 0
možnosti
Foto

No nějak jste opoměl, že u Křečka jako Ombudsmana především vadí už to jak působil jako zástupce ombudsmana a především jeho působení před rokem 1989 kdy adoroval komunistický režim.

Je to člověk, který svůj život stranil státní moci na úkor lidí a to je přesný opak toho co má ombudsman dělat. Ten je od toho aby lidi chránil právě před tou státní mocí a její zvůlí.

12 6
možnosti
JN

To Křečkovo předchozí působení jakožto zástupce ombudsmana bych naopak viděl jako plus - minimálně v tom, že už má s chodem tohoto úřadu zkušenosti.

A ohledně jeho "adorování" komunistického režimu - pokud máte na mysli to, co na něj na poslední chvíli vytáhl Milion chvilek pro demokracii, tak mi to v porovnání s mnoha jinými lidmi na stejně významných nebo i významnějších postech v dnešní či nedávno minulé době nepřijde až tak hrozné.

13 3
možnosti
Foto

Když nějaký jouda z Horní Dolní prohlásí, že volí toho a toho, protože se mu nelíbí hon na něj, tak jen ukazuje svou hloupost. Ale když toto kritérium před jinými aspekty už zohledňují i zákonodárci, tak jsme klesli hodně hluboko.

13 3
možnosti
Foto

Jít proti proudu, otevřeně vyhrožujícímu davu demonstracemi, naopak svědčí o síle osobnosti.

5 4
možnosti
Foto

Je třeba, aby demonstrovali proti ANO před každými volbami a opozice se nedostane ani do parlamentu, natož do Strakovky.

7 0
možnosti
Foto

Jako revoluční hnutí Chvilky zcela jistě s pietou vzpomenou na dělníky Zbrojovky Brno, kteří v roce 1946 vystartovali proti majorovi Československé armády Š., který si dovolil něco špitnout.

Omlouvám se, Už si nevzpomínám detaily.

2 1
možnosti
JR

J70a46n 53R86á42ž

12. 2. 2020 22:49

Přeji novému ombudsmanovi, aby vrátil tomuto úřadu respekt tím, že bude primárně plnit svoji funkci danou mu zákonem o veřejném ochránci práv. To jest opustí nezdravý trend, který v tomto úřadu nastolila jeho předchůdkyně a úřad se bude v prvé řadě věnovat ochraně občanů před libovůlí státu a jeho orgánů a přestane se míchat do soukromoprávních vztahů mezi občany.

26 1
možnosti
JN

To jste vyjádřil velmi trefně. R^

2 0
možnosti
Foto

Jen jsem žasnul, jak Jakuba Železného na ČT ze zvolení pana Křečka ombudsmanem chytil doslova hysterický záchvat. Jakub Železný se panu Křečkovi snažil podsunout všemožné manipulace a lži, ale pan Křeček s Jakubem Železným pěkně zametl faktickými argumenty.

22 8
možnosti
JV

Bylo to až zábavné. Pan Železný je zralý na odpočinek od moderování publicistických pořadů, protože už začíná být příliš emotivní; býval kdysi velmi dobrý, kde jsou ty časy. :-/

4 0
možnosti
AL

JUDr. Stanislav Křeček děkuje Milionům chvilek!

.

:-)

22 0
možnosti

Otázka: čí hlas má v demokracii větší váhu. Hlas 91 poslanců, zvolených v demokratických volbách a nebo hlas spolku 5 lidí, kteří tají zdroj financování svých výplat a nákladů (vyjma demonstrací). Tedy zdroj, kterému jsou logicky zavázáni.

28 2
možnosti
JK

No tak hlavně že vám nevadí, že ti poslanci zatajili, jak kdo z nich hlasoval.

3 7
možnosti
JK

1. To je zajímavé, že údajnou schopnost pana Křečka podle vašich slov ukáže až čas (jako by se právě vylíhl z vejce a o jeho způsobilosti nejsou známy informace předem), kdežto u Schorma podle vašich slov naopak už dnes dnes "panují obavy". Fuj, vy jste ale hnusný demagog!

2. Demonstrace v demokracii nejsou vyhrožování, jedná se o základní svobodu shromažďovací deklarovanou v ústavě. Fuj, vy jste ale hnusný demagog!

8 12
možnosti
JK

Doufám, že nikdo nezareaguje starým dobrým komunistickým "demonstrace jsou v pořádku, ale nelze je zneužívat k nátlaku".

6 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,53
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik