Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J24a56n 17R44i31c33h16t98e48r

17. 2. 2020 10:04

Domnívám se, že hold od skutečné mistryně je pro Voroninovou daleko důležitější než štěkání tupých hlav, které samy nic nedokázaly.

9 4
možnosti
TT

Natalia Voronina se zřekla ruského systému (což nejspíše vyžaduje dost odvahy) a díky tomu mohla startovat na OH jako nezávislý atlet. Její názor na organizaci dopingu v Rusku tedy bude asi dost podobný jako u zdejších "rusobijců".

15 0
možnosti
JN

Vyjádření, že se "zřekla ruského systému" je ovšem dosti nepřesné. Ona mohla na ZOH v Pchjongčchangu startovat proto, že před ZOH absolvovala dostatečný počet antidopingových kontrol (díky tomu, že během sezóny při závodech a soustředění pobývá často v zahraničí) a také v minulosti neměla žádný dopingový prohřešek. Stejně tak, jako tam startovali ruští hokejisté, krasobruslaři, většina běžců na lyžích, atd.

0 0
možnosti
AL

Skvělá Sáblíková i dobře napsaný článek.

Rusobijci do sportu nepatří. Ti patří do

diskuze pod články dalších "statečných" rusobijců" :)

Karma.

8 5
možnosti

Tak do sportu hlavně nepatří konzumenti dopingu a státy, které doping podporují.

8 0
možnosti
Foto

Od pana Nožičky, který je všeobecně znám jako asi nejintenzivnější žijící příznivec Martiny Sáblíkové, jsem očekával ostrou filipiku proti organizátorům zmíněného MS, neboť jeho oblíbená rychlobruslařka nezvítězila.

Pak jsem si jeho článek přečetl podrobněji a v souvislosti s tím, že vítězkou byla Ruska, je jasné, že proti takové prohře Martiny Sáblíkové pan Nožička rozhodně protestovat nebude.

15 1
možnosti
AL

Opět kádrujete dalšího blogera?

3 3
možnosti
Foto

"Podle mého názoru by tady neměl Loginov být a neměl by závodit, přestože vím, že si odpykal dvouletý trest.Nedokáži se vnitřně smířit s tím,že tu je...." to je názor dalšího "rusobijce" Moravce.To jen pro doplnění Vašeho blogu, aby jste se nemusel otírat o Nory, když podobné názory jsou slyšet i z naší reprezentace....

3 0
možnosti
JN

To jsem dodnes netušil, že je pan Bárta tak velký fanoušek Norů a že dokonce sleduje rychlobruslení (až dosud se totiž ohledně něho v diskusích vyjadřoval v tom duchu, že je to nejnudnější sport, jaký zná ;-)).

A můžete být v klidu, to Moravcovo prohlášení jsem zaregistroval také. Ovšem norského závodníka T. Bő jsem zmínil speciálně proto, že jeho krajanka Johaugová rovněž může po dvouletém trestu za doping závodit, řada norských závodníků, ať už v běhu na lyžích či biatlonu, má povoleno kvůli astmatu brát léky, které by u ostatních sportovců byly považovány za doping, atd.

0 0
možnosti
PK

MS je pojem a to nejen ve světě sportu a její reakce odpovídala její kvalitě a nikoliv jen té sportovní....;-DR^

1 0
možnosti

I68v63o 23Ž63á59č89e17k

17. 2. 2020 1:03

Jak říkal sapér Vodička: "Každý Maďar může za to, že je Maďar." Dnes asi každý Rus může za to, že je Rus.

1 6
možnosti
JS

KarmaR^ a máte samozřejmě pravdu, jen bych na obhajobu diskutujících uvedl fakt, že jsou dlouhodobě masírováni články o ruském státem organizovaném dopování, že se jim nelze divit, že pak nabyli dojmu, že každý ruský sportovec musí být zcela jistě nadopovaným podvodníkem a že všichni ostatní jsou náramně čistí.

14 11
možnosti
JZ

Je to jenom sport. A diskuse na idnes jsou jaké jsou. A ruští sportovci si za svoji pověst mohou sami.

14 6
možnosti
JS

kdepak, za to může předsudečná nenávist

5 6
možnosti
Foto

Martina je sportovkyně, která je u nás nedoceněna. Její úspěchy se berou jako samozřejmost a při výběru sportovce roku nemají takovou váhu, jako u jiných sportovců. Je to snad tím, že se neumí zviditelnit při jiných příležitostech, jako sportovních, ale i když pro novináře jsou jiná želízka v ohni, je to pro všechny její fanoušky ona, která si tu korunu zaslouží.

To s jakou grácií přijala svoji porážku na MS, ukazuje jak miluje sport který dělá a věřím, že je tato prohra pro ni vhocená rukavice, která ji vybičuje k ještě lepším výkonům a ty ji zase dovedou ke zlaté.R^

35 1
možnosti
TT

Podle čeho soudíte, že je Martina nedoceněna?

Jenom se ptám, neútočím na vás. Podle mě pro český sport patří do kategorie jako Emil Zátopek nebo Jan Železný (a chováme se k ní podobně jako třeba k Janu Železnému).

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik