Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Jasně. Za renomé ruských sportovců může někdo úplně jiný...;-D

Nejlépe, když se budou obhajovat sami, pane Nožičko. Čestným jednáním, čestnými a nedopovanými sportovními výkony.

39 5
možnosti
PT

P10e21t75r 49T18o96m36e38k

16. 2. 2020 22:13

Toho rusáci nejsou schopni.

6 5
možnosti
Foto

Řešení je jednoduché. Ať Rusko přestane jednou provždy se systematicky podporovaným dopingem, z něhož bylo opakovaně usvědčeno. Pak nebudou vznikat další a další podezření. Nacionalizmus, který žene vlastní sportovce do mezinárodních klání s imperativem vítězit za každou cenu, je od základu špatný. Hazarduje se zdravím závodníků a ničí sportovcům z celého světa radost z férového soupeření.

39 6
možnosti
Foto

Pane Trizuljaku, to rusofilům nevysvětlíte :-)

11 3
možnosti
HN

H38o95n72z81a 84N55o87v63á24k

16. 2. 2020 19:02

Nojo je to drzost mít jiný názor než Vy.

23 3
možnosti
DR

Když už jsme u těch gratulací, tak snad pan Nožička promine krátkou vsuvku. Dnes také obrovská gratulace syrské armádě za další velké vítězství, tentokrát na předměstí západního Aleppa, kde dnes po několikadenních těžkých bojích došlo k totálnímu kolapsu obranných linií všech tam 8 let působících protureckých band v Anadanském výběžku. Město samotné a především jeho obyvatelé si za ty roky díky neustálému ostřelování užili své.

Zároveň obrovská reklama pro náš letecký průmysl, poněvadž velkou zásluhu na tom kromě ruských pilotů podporujících pozemní jednotky, mají i naše L-39 v syrských barvách, které jen za dnešek provedli proti protureckým džihádistům 30 vzletů. R^

8 9
možnosti
KT

Ehm, Turecko je teď spojencem Ruska...

3 0
možnosti
Foto

Ženská ruská biatlonová štafeta přišla kvůli dopingu na OH v Soči o své podvodem získané medaile, naše štafeta se tak posunula na třetí místo. Rusky dodnes medaile nevrátily a naše medailistky na ně stále čekají.Pokud takové prasácké chování budu kritizovat a s pochybami hledět na výkony ruských sportovců,kteří mají za sebou řadu dopingových skandálů budu proto rusobijec? Tak snad každý nemusíme fandit Rusku a podvodkům u kterých už byl prokázán doping...

37 5
možnosti
LK

A cemu se divide autore. Rusko ma statement rizeny a kryty dopingový systém. Proto taková náhlá zlepšení osobního rekordu prostě budou vždy podezřelá. Jisté si pamatujete Olympiádu, kde Abakumova z ničeho nic začala házet za 70m. A jak to s ni dopadlo snad víte. Čas ukáže.

25 3
možnosti
JN

Abakumovovou a její náhlé zlepšení na OH v Pekingu samozřejmě pamatuji, ovšem její srovnání s Voroninovou mi úplně adekvátní nepřijde - Abakumovová tehdy byla v podstatě neznámou závodnicí a Voroninová je ve světové rychlobruslařské špičce již minimálně dva roky.

Je samozřejmě pravdou, že zrovna světový rekord jsem od ní před závodem nečekal, a také to, že vše ukáže až čas.

2 1
možnosti
LK

Dokud bude mít Rusko státem organizovaný a krytý dopingový program a bude odmítat na tom cokoli změnit, tak se prostě vždy bude o takových výkonech sportovců z Ruska pochybovat. To je prostě normální stav.

23 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,74
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik