Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před Sáblíkovou smeknu, s potěšením, protože vím, že nedovolené prostředky nepoužívá.

Před Voroninovou smeknu velmi rád, pokud takové prostředky nepoužila.

Před vámi nesmeknu. :-)

11 6
možnosti
JH

Snad to pan učitel nějak přežije:-)

10 2
možnosti
AM

A45d18a86m 30M41a82l91ý

16. 2. 2020 14:55

Ti kdo nefandí dopingu jsou rusobijci?

15 5
možnosti
JK

J83i24r60k39a 82K21o21r38n

16. 2. 2020 17:51

Vzhledem ke světové dopingové situaci ano;-D

6 0
možnosti
JP

Autor dle tílka, sportovec.

1 1
možnosti
Foto

On se za něho považuje, ale fair play mu moc neříká.:-)

0 5
možnosti
DR

Naprosto trefně vyjádřeno. Byť já jsem spíše biatlonový, tak toto gesto po závodě jsem postřehl a klobouk dolů. To snad potěšilo ještě víc než ta placka. Je vidět, že naštěstí tu není jen ta partička rusobijců, ale i ti kteří i přes jednostranně plácající média ještě vlastní rozum neztratili.

Norští bratři by se namísto keců o Loginovovi raději měli zaměřit na své vlastní výkony, zvláště Johannes by měl spíše popřemýšlet o tom proč začátek závodu zcela nesmyslně přepálil.

7 7
možnosti
JN

Tak Johannes Bő nepochybně borec je a ukázal to nakonec i dnes. Včera to asi opravdu přepálil, ovšem i tak je pro mě hodně překvapivé aktuální běžecké zlepšení francouzského biatlonisty Fillona Mailleta. Být to Rus, tak mají nejspíš mnozí "jasno"...

3 0
možnosti
JH

To je hrozný, co ta Sáblíková vyvádí!Nedávno se ta neuvědomělá ženština nestyděla přijmout od Zemana vyznamenání a teď zase povzbuzovala nějakou rusačku - no fuj!:-)

10 8
možnosti
AM

A85d88a87m 30M17a70l78ý

16. 2. 2020 14:31

No jak se říká: "Nechvalme dne před večerem"

Nevím, jestli si toho pan nerusobijec Nožička všiml, ale až příliš často se ruským sportovcům stává, že je jim medaile kvůli prokázanému dopingu dodatečně odebrána.

Snad nebudempříliš velcí optimisté, když budeme doufat, že to nebude i tento případ. :-/

15 4
možnosti
JH
Foto

to nejsou rusobijci, to jsou hlupáci. karma R^

9 13
možnosti
Foto

Máte zajímavou definici hlupáka. Kam pak klesáte Vy?

8 2
možnosti
Foto

Byli jsme přesvědčeni, že je vymalováno, včetně reportérů, ale před výkonem Voroninové je třeba smeknout...ostatně co je špatného na 2 místě, svoje místo v dějinách českého i světového sportu už Martina má zajištěno na věčné časy.

31 1
možnosti
Foto

Ruští sportovci nemají kvuli dopingu mezi kolegy a fanoušky dobrou pověst.Proc asi...?Těch případů kdy museli vracet medaile bylo příliš mnoho....

27 3
možnosti
JN

Máte samozřejmě pravdu, že v posledních cca 8 letech bylo těch jejich dopingových prohřešků nadmíru. Ale i tak si nemyslím, že by každý Rus, který vyhraje nebo získá medaili, měl být automaticky spojován s dopingem - zvlášť když teď je na Rusy ze strany WADA zaměřena zvýšená pozornost a jak tvrdí třeba Loginov, za poslední rok byl antidopingovými komisaři testován asi šestnáctkrát.

1 0
možnosti
MK

Moc sport nesleduji, ale je to už pár let co jeden americký doktor napsal, že současné výkony sportovců jsou za hranici lidských možností a že nevěří v čistotu sportu.

Osobně jsem velmi nadšen z norských supersportovců. Přes dvacet let používám inhalátor s kortikoidy na astma a norští astmatici vítězí. Asi mají v Norsku jiné astma.

19 3
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik