Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Komplexy jakohumorem prostě neprekryjes.

10 4
možnosti
AL

Po přečtení vašeho dnešního článku, vám musím dát občane Valičku za pravdu.

neprekryjes

:-)

3 1
možnosti
Foto

No, nevím, ale obávám se, že bych se mohl dopustit hodnocení tohoto textu i výrazy, pro které bych byl smazán.;-)

16 1
možnosti
Foto

vidíte... já mu tak hezky složila poklonu, jak se v článku snoubí Miloš Jakeš s Josefem Nožičkou, a smazal mě do šedého pruhu stejně:)) přitom taková pocta. Generální tajemník... zajímavých kompozic a neotřelých myšlénkových pnutí:))

2 1
možnosti
Foto

Vzácně hloupý článek.

29 7
možnosti
JN

Nevzácně chytrý příspěvek od pana Matušky. ;-)

4 4
možnosti
JZ

Je tady zajímavý moment, na který už upozornili jiní. Maria Šarapovová žije od svých šesti let na americké Floridě. Hodně Rusů, co něco umí, odešlo ze své země do zahraničí, mnoho z nich právě do USA. Opačným směrem tedy z USA do Ruska žádný velký pohyb není. Čím to asi bude?

22 0
možnosti
JU

J56a42n 51U19l72r19i36c25h

27. 2. 2020 16:21

Tak to by se nejspis dalo napsat o jakekoli zemi vuci USA. Nebo znate nejakou kde jde pohyb mozku opacnym smerem?

3 0
možnosti
VM

Svět je plný paradoxů, pane Nožičko. Například já pokládám současný ruský systém za prolhaný, autokratický a nebezpečně rozpínavý - a přitom mi docela chutná ruská vodka. Podle vašeho vidění bych měl patrně trpět těžkou schizofrenií, leč jsem zcela v pohodě.

22 1
možnosti
MB

Šarapovová je typická Ruska. Kdo něco umí, přestěhuje se do USA. Rozvzpomene na rodné kořeny a začne dopovat. Pak je lapena a roky formy ji prostě utečou. Návrat se nekoná, nejde to. Pořád říkám, že Vrcholový sportovec je živnostník - s.r.o. Již postarší, nicméně pořád kvalitní OSVČ Kvitová si to své drží ! Čistý štít firmy s výsledky. Diplomaticky ji říká - ji - "Bylo potěšením, být s tebou na kurtu". Je to hezké, do padlých se nekope, nakopali se sami ... :-)

12 0
možnosti
JZ

Normální slušnost, kdyby skončila Serena Williamsová, tak jí Petra Kvitová pošle stejně pěkný vzkaz. Nezbývá než popřát Marii Šarapovové hodně štěstí v dalším životě. Ovem její reakce po prohraném finále Wimbledonu v roce 2011 s Petrou Kvitovou, že budoucnost si bude pamatovat jí a ne Kvitovou nebyla vůbec sportovní. .

23 0
možnosti
Foto

Honzo, na pana Nožičku se slušností....

3 1
možnosti
Foto

Tak pokud Kvitové nevadí, že její ruská soupeřka byla přistižena při dopingu, tak je to jistě jen její problém. Její reprezentativní kolegyně Strýcová je na tom s dopingem podobně a ani s ní nemá Kvitová problém. Jsou však i sportovci a především fanoušci, kterým dopující sportovci vadí a to bez ohledu na to jaké jsou národnosti.S tím se musíte smířit, někdo to má prostě jinak než Vy....

4 2
možnosti
JN

A Vám například nevadí norská běžkyně na lyžích Johaugová (když jste tedy v jedné nedávné diskusi zmínil, že jste fanoušek norských sportovců)? Já přece jen rozlišuji, když někdo dopoval cíleně a když v případě Šarapovové došlo k tomu, že si vzala lék, který ještě pár týdnů předtím na listině zakázaných látek nebyl. Samozřejmě, že to byla její chyba či chyba jejího týmu, ale přece jen bych ji nedával na stejnou úroveň jako např. Gatlina, Jonesovou či mnohé ruské atlety.

2 2
možnosti

To jak dalece lze Šarapovou považovat za Rusku je otázka, když od svých šesti let žije na Floridě. A ten její doping, toť také velká neznámá, ovšem i když něco berete tak bez tvrdé práce to stejně nejde. Pravdou však je, že nejen na kurtu se chovala vždy povýšeně a např. s ostatnými tenistkami se nejenže vůbec nebavila, ale také je ani nezdravila, Petra Kvitová bude asi jednou z mála vyjímek. To že soupeřka uzná její sportovní kvality, na tom nevidím vůbec nic špatného, ostatně Maria Šarapová své místo v tenisové histori mít bezesporu bude.

5 0
možnosti
JN

Otázkou je, jestli to média s líčením toho, jak je Šarapovová namyšlená a nesympatická, trochu i nepřeháněla. Já jsem ji třeba viděl hrát na vlastní oči při finále Fed cupu v roce 2015 v O2 Areně, a tehdy mi rozhodně nepřišla nesympatická - jak při vystupování na kurtu, tak i následně v publiku, když po vyhraném zápase právě s Petrou fandila svým reprezentačním kolegyním ve zbylých zápasech.

Ale nechtěl bych samozřejmě dělat závěry na základě jedné zkušenosti.

3 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že hledáte problémy kde nejsou. I jako uvědomělý kavárník ale tenisový fanda vím, že se loučíme s velkou osobností.

15 0
možnosti
JN

Tak samozřejmě, že jsem to psal s nadsázkou. ;-) Ovšem faktem je, že byli i tací, co Petru v diskusi po článkem označili za "vlezdopr.elistku", a že ne všichni kavárníci jsou natolik pohodoví a objektivní jako Vy. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,99
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik