Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo kdyby Jaromír kritizoval našeho moudrého pana prezidenta, to byste mu to tu hned nandal i Vy.

4 1
možnosti
JN

Nepochybuji, že si zde za tohle "moudro" vysloužíte spoustu plusů, ovšem pokud bych pane Flaško měl psát blog o každém, kdo našeho prezidenta kritizuje, tak bych nejspíš celé dny nedělal nic jiného. ;-) Známých lidí, kteří takhle činí, je totiž spousta - zejména z oblasti kulturní sféry, a jsem docela zvědavý, kolik z nich například dnes projeví svou politickou uvědomělost při přenosu z předávání Českých lvů, který za chvíli začíná na ČT. :-)

3 3
možnosti
Foto

"Mnohem horší než pískání litvínovských fanoušků i diváků na některých jiných stadionech však považuji útoky, kterých se Jaromír Jágr dočkal v poslední době od mnoha lidí včetně některých novinářů za věci, které s jeho hokejovým umem nesouvisí.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746770";

Tato vaše věta postrádá logiku. Buď se neměl k těm nehokejovým věcem vyjadřovat, nebo za to musí umět (a vy také) přijmout kritiku. :-)

1 2
možnosti
PK

Jako obvykle jste zcela mimo. Nehledě na to, že tomuto tématu, jako ostatně k drtivé většině věcí ke kterým se vyjadřujete, absolutně nerozumíte.

Takže se vám pokusím něco vysvětlit, i když tuším, že to bude velmi těžké.

Jaromír je největší osobnost Československého hokeje poslední, řekněme dvě desetiletí. K politice se vyjadřoval již jako mladý hráč. Ostatně číslo 68 na svém dresu asi nenosí náhodou, že?

Prakticky nikdy jsem neslyšel z jeho úst ohrazování se proti těm, kteří ho kritizují za jeho výroky. Což se ovšem bohužel nedá říct o jiných veřejně známých osobnostech.

Takže co se týče vašeho posledního souvětí, bylo by záhodno ho přepsat.

Nebo víte co? Jděte jinam kritizovat Babiše a Zemana. Sice ani to vám nejde, ale evidentně vám to dělá radost. Mějte hezký den.

4 0
možnosti
PK

Pro mě je to pašák, který něco dokázal a takoví lidi to tady nemají lehký. osobně jsem si vždy přál, aby se jednou usadil a zasel, aby byla další Jágerčata. No ta závislost na hokeji mu to asi nedovolila, obávám se,že po sestupu se mu motivace bude těžko hledat...ale přeji mu vše dobrý;-DR^

8 0
možnosti
MB

Neutrálně - Skutečně, nechť si každý žije jak chce. Dle mne je už Jaromír v osobním Ofsajdu. (Pozná to jako otec). Podobně, nechápu jeho kontakty u bývalého člena KSČ a agenta Stb. Opakuji, jde o jeho směr ! Já korektně dodávám, že čím více se na tuto úctyhodnou Ukonu dívám - Své sympatie ztrácím - To jsou mé neurážlivé plky, on to může vidět jinak ... :-)

3 3
možnosti
MB

Připomínat Jágrovy úspěchy je zbytečné. Jsou skutečně vydřené a úctyhodné. Život je ovšem dále, nabírá směry. Šlégr - Zgumovatěl jako poslanec, náhradník Hnilička (bez ekonomického vzdělání), má přerozdělovat finance, že ano, povolávaný "Hašek na Hrad" - Už zase nemá jít na hrad a učitel Jaromíra v NHL Hrdina - Nad vším kroutí hlavou! Vždyť tak vyznával R. Reagana ! Podivná obrátka na ledě života ! Já říkám - Nic se neděje, každý se živí - baví, jak umí. Hlavně aby Jaromír nedopadl jako SSSR! - Aby stále nežil z toho, že podobně oni, před 75 lety porazili fašisty ...! :-)

7 2
možnosti
JN

Vezmu to po řadě:

Šlégr - ten zcela jistě vsadil v politice na špatného koně, když se dal dohromady s Paroubkem.

Hnilička - jednak moc nechápu, proč ho titulujete jako "náhradník." Ano, v Naganu byl jako náhradní brankář, ale tam jsme měli Haška, který byl v té době nejlepším brankářem na světě, a chytat mohl jenom jeden. Ovšem Hnilička byl prvním brankářem např. na MS 1999 a 2001, kde jsme získali zlato. A ta Národní sportovní agentura, v jejímž čele je, vznikla teprve nedávno, takže bych si na výsledky její práce zatím počkal.

Jágr - přijde mi, že u něho zbytečně moc řešíte jeho "kádrový profil." On zatím hraje hokej a až skončí, určitě vzhledem k svému jménu bude mít spoustu nabídek na práci trenéra či manažera. Za nepříliš šťastné bych považoval, pokud by se tak jako již zmíněný Šlégr pokoušel o politickou dráhu.

Hezký večer.

3 0
možnosti
JK

Jágrovi se stejně jako jiným "hvězdám" dostává přehnaných ovací i přehnané kritiky ( pan Besser je myslím dobrý příklad ), ale na tom, že na něj v Litvínově pískali celý zápas nevidím nic nestadtarního, šlo o všechno a něco jako objektivní pohled u "klubismu" neexistuje. Včera to byl zkrátka soupeř a šlo o všechno.

1 0
možnosti
RC

Cislo 68 a slouvislosti:

"Není divu, že naše rodina komunisty nesnášela,“ říkal Jágr pro MF DNES, než se před čtrnácti lety vydal na Sibiř.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/jaromir-jagr-dres-cislo-68-invaze-1968.A180820_205609_reprezentace_rou

Nozicka:

že zradil své číslo 68 na dresu, mně zkrátka přišlo přehnané.

Jagr: Minulost - viz vyse. Soucasnot - spoluprace s komunistou a estebakem (agentem), spoluprace s cinskymi komunisty a s tim souvisejici legitimizace prolhaneho ceskeho prezidenta.

2 3
možnosti
JN

Tak to Vám to odhodlání, že už nikdy nebudete chodit do diskusí pod mými blogy, moc dlouho nevydrželo ani napodruhé. ;-)

Ale já Vás tímto "nevyháním", jen si myslím, že opět volíte zbytečně silná slova. Například ohledně té "spolupráce s čínskými komunisty" - ta je přece čistě na sportovní bázi, a zrovna tak, jako Jágr pomáhá povznést úroveň čínského hokeje, tak legendární norský biatlonista Bjőrndalen trénuje se svou manželkou Domračevovou reprezentační tým čínských biatlonistů. A nezaregistroval jsem, že by kvůli tomu byl v Norsku někým kritizován - možná holt v Norsku není tolik "zásadových" antikomunistů jako u nás. :-/

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik