Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Na Jaromíra Jágra se nepískalo kvůli nějakému imaginárnímu kádrovému profilu, což je věc, která už víc než 30 let neexistuje a pan Nožička tím, jak tato slova vytahuje, jen dává najevo, že myšlenkově zamrzl před více než 30 lety. Na Jaromíra Jágra se pískalo kvůli tomu, že se začal chovat jako uražená primadona, že začal vymýšlet nesmysly s uzavíráním extraligy a že dělal - pouze po sportovní stránce, nikoli po politické, jak se pan Nožička snaží druhým podsouvat - vše proto, aby svůj respekt, který si získal svou dlouhou kariérou, co nejrychleji a nejsnáze ztratil. ATJV.

2 1
možnosti
JN

Nevím pane Ireine, zda jste skutečně tak hloupý nebo se jen tak děláte...

Já nikde v článku nepíši, že se na Jágra v Litvínově pískalo v souvislosti s některými politickými záležitostmi - pokud jste to tak pochopil, tak asi máte problém s chápáním psaného textu (čehož jsem si ostatně u vás v diskusích nevšiml poprvé).

Jak se každý může přesvědčit, ten termín kádrový profil jsem použil pouze v diskusi a navíc ho dal do uvozovek, takže bych očekával, že z toho i průměrně inteligentní člověk odvodí, že je myšlen s nadsázkou a nebude zde kvůli tomu psát bláboly, že jsem myšlenkově zamrzl před více než 30 lety.

Mně naopak s ohledem na vaše černobílé myšlení občas přijde, že jste někde zamrzl vy. Takže asi tak.

1 0
možnosti
JZ

Na rovinu, Kladno si sestup zasloužilo. Jsem téměř stoprocentně přesvědčen, že jej v extralize nahradí Motor České Budějovice, což prospěje extralize z hlediska návštěvnosti, protože v ČB bude chodit víc lidí na extraligu než jich chodilo v Kladně. Nechci hodnotit Jágrovy politické výstupy, to je jeho věc, ale naštval mě se svými nápady na uzavření extraligy a dokonce ještě v tomto ročníku, čili chtěl měnit pravidla uprostřed rozehrané soutěže, což se nedělá. To od něj bylo účelové, ubohé a zbabělé.

1 2
možnosti
JV

Vždyť lžeš, nic z toho není pravda

1 1
možnosti

Jágrovy sportovní úspěchy a zásluhy jsou nesporné. Když se však pouští na tenký led a "sčuchává" se s vysokými politiky, nebo se vyjadřuje k aktivitám různých hnutí, musí počítat s tím, že sklidí i nějakou nevoli, tak už to na světě chodí.:-)

4 2
možnosti
OU
Foto

Spousta fanoušků, kteří fandí Litvínovu se na stadion nedostalo, protože lístky skupovali lidi, kteří je poté za dráž prodávali a pak lidé, kteří Litvínovu nefandí, ale chtěli na Jágra. Tolik diskuse pod Mosteckým deníkem.

Takže sice bylo vyprodáno, ale kolik tam bylo skutečných fanoušků? Ne těch, co přišli na Jágra?

Já jsem samozřejmě ráda, že se Litvínov zachránil, ale Jardy mi bylo hodně líto. Vložil do svého Kladna prachy, ambice, touhy...

Na druhou stranu Kladno ještě po novém roce se pohybovalo okolo desátého místa. A tak to podcenili.

Ale takhle napínavej konec základní části jsem ještě nezažila.;-D

4 0
možnosti
JN

Je to tak, u Kladna to ještě někdy v lednu vypadalo, že se možná dostane i do desítky. Pak však přišla velká šňůra porážek, možná, že to Jágr jakožto manažer i trochu podcenil, když před koncem přestupního termínu neangažoval na rozdíl od konkurentů Kladna v boji o sestup nějaké nové posily.

Já fandím Zlínu, ale Kladnu jsem právě vzhledem k Jágrovi přál, aby se zachránilo. Na druhou stranu jsem sestup nepřál ani Pardubicím a Litvínovu, poněvadž jsou to kluby s velkou hokejovou tradicí...

2 0
možnosti
PK

Váš příspěvek je přeci jen trošku mimo. Nedává příliš smysl v kontextu s tím, oč se poslední zápas v Litvínově hrálo. Souhlasím však s tím, že si JJ uškodil podporou prezidenta a výjezdu do Číny. To by ovšem mělo soudného fanouška nechat v naprostém klidu.

Horší ovšem byli výroky o uzavření extraligy v rozjeté sezoně. Bohužel. To byl dle mého ten hlavní problém. Přesto si myslím, že v tomto byl Jaromír naprosto zbytečně namočený sám (snad jen trochu se Šlégrem). Je mi však naprosto jasné, že nějaká jednání mezi majiteli extraligových klubů probíhala. Jenže dále jmenovaní Zábranský z Brna a Kmoníček z Hradce Králové stihli včas vycouvat.

Inu jsou to již zkušení šíbři kteří když zjistili, že tohle fanouškovská a novinářská obec svorně odmítá a kritizuje, nechali v tom Jaromíra samotného.

Jistě. Je to jen má domněnka, ale tato jména tak nějak mimochodem proběhla v tisku a velmi rychle se ztratila. Jaromír je ovšem rovný chlap a tak se asi nikdy nedozvíme, zda tohle bylo z jeho hlavy, nebo zda u toho sedělo více lidí.

Škoda. Dle mého toto byl hlavní problém, proč Jaromír místo oslav sklidil poměrně velkou nenávist, která se mi dost příčila.

2 1
možnosti
JN

Jenom k úvodnímu odstavci - jak už jsem napsal i v reakci na pana Bártu, samozřejmě vzhledem k důležitosti zápasu těžko mohl někdo očekávat, že fanoušci Litvínova budou hostujícímu týmu tleskat, pískání na soupeře je na stadionech běžné. Ale jde o to, že se pískalo či bučelo cíleně na Jágra a na ostatní kladenské hráče už podstatně míň.

Se zbytkem toho, co jste napsal, vesměs souhlasím, a Váš pohled vidím jako velmi rozumný.

2 0
možnosti
AL

Jarda Jágr na rozdíl od "umělcú", některých sportovců a různých pseudoelit zůstal člověkem, který příliš nekomentuje politické dění. A na politickou kritiku různých štěkálků, kteří se přes něj snaží zviditelnit napsal toto: „Když jde vlčák po ulici a zpoza plotu na něho štěkají psi, nikdy jsem neviděl, aby na ně také štěkal. On jde v klidu dál. A tak ani já nebudu komentovat štěkání na mou osobu,“

------------

Závěrem chci říci, jaký otec, takový syn. S jeho otcem (a firmou) spolupracujeme už mnoho let, a ten chlap, nikdy neuhnul a neporušil dané slovo.

Karma.

3 1
možnosti
Foto

Miluji svobodu a demokracii.

1 1
možnosti
MP

R^ Kariéra Jaromíra Jágra je úžasná a zaslouží si absolutorium a uznání. To snad dokázal jenom Gordy Howe, pokud si vzpomínám.

6 0
možnosti
Foto

Zápas o sestup ovšem nebyl určen k oslavám Jágra....až bude mít zápas na rozloučenou jistě to bude velká oslava, kterou si zaslouží.

0 0
možnosti
Foto

Tak Jágr přijel do Litvínova ne jako mramorová socha, ale aktívní nejlepší hráč soupeře, který usiluje o to, aby Litvínov prohrál a sestoupil. Je celkem pochopitelné, že fanoušci fandili svému týmu a ne hráči soupeře...tak se to dělo i jinde.

2 0
možnosti
JN

Nikdo po litvínovských fanoušcích přece nechtěl, aby mu fandili. Ale pískat a bučet na něho prakticky po celý zápas nemuseli...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik