Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kejklíř,chudáček slabomyslný.Nesahá svému otci po kotníky - to byl pan herec. Svoji neschopnost kompenzuje politicky, ale zcela hloupě. Opravdu se člověku zdá, že není zcela při smyslech.

13 2
možnosti
ZD

Zkuste pomyslet, jestli to od něj není chytrý tah. Po skončení krize stát připustil poskytnutí kompenzací. Není tan umělý povyk proto, aby na ně nezapomněli? Zvolená strategie sice nadělá mezi lidem více zla ale panu principálovi jde především o co ???

0 0
možnosti
RP

Hrušínský je dle svých vyjádření nemocný člověk, nemá cenu se jím nějak zvlášť zabývat. Akorát lituji lidi, co jsou na něm coby principálovi divadla finančně závislí. Ti, pokud urychleně nenajdou jiný zdroj příjmu, budou chudáci.

9 2
možnosti

Na toho mimoně,co se chová jako momentálně zavostalej už by měli hodit síť a odvézt ho tam,kam patří.K Chocholouškovi......;-D

7 2
možnosti
JS

Hrušinský je krátkozraký, ten vir přece vyvinul Putin a rozšířil ho v Číně, protože moc dobře věděl, že tam se mu bude dařit a Čína má čilý obchodní, pracovní i turistický ruch s Evropou a tak dobře věděl, že se tak lehce dostane i do nepřipravené Evropy, takže Babiš je až na konci toho řetězce, který ho likviduje;-D;-).

8 2
možnosti
ZD

To by Putin nevymyslel, na to nemá. Na to musí být silnější váha. Můj favorit - Babiš! Načasoval to na příjezd vyšetřovací komise. Ta ho přelstila dřívějším příjezdem a tak mu to nevyšlo.

4 4
možnosti
ZD

Možná se až zbytečně zabýváte tím chomáčem nervů. Podobně moudré názory na cokoliv (politiku, fotbal, hokej atd.) zaznívaly před zavírací dobou v každé hospodě. Novináři, zveřejňujících cokoli co zvýší čtivost, si z jeho jména udělali užitečného toho... však víte.

11 0
možnosti
JN

J45i68ř24í 12N86ě92m16e18c

12. 3. 2020 21:04

Tak ano, každý vidí to své jako to nejdůležitější, to už je lidská vlastnost. Ale přece jenom, pokud už má někdo někam vystrčit svůj názor veřejně, tak se trochu zamyslí. No a to poslední se u Hrušínského říci nedá ... kdyby alespoň svůj názor trochu korigoval, aby nebyl všem pro smích.

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JN

J66i85ř91í 92N28ě45m89e73c

12. 3. 2020 20:43

Když se Hrušínský podívá do zrcadla možná vidí Hutku, proč? V době sametové revoluce se vyhříval jako známý herec na výsluní a jistě čekal, jak se mu bude dařit. Jenže dnes podniká tak, že by bez dotací asi zkrachoval a už ani nepamatuji, kde bych ho viděl v nějakém TOP filmu a v hlavní roli navíc, tak to už vůbec ne. Za Hutkův neúspěch může Zeman, Hrušínskému škodí Rusko a zlý Babiš. Takže ano, pokud se podívá do zrcadla, vidí budoucnost ... starého vypelichaného Hutku, po kterém pes neštěkne a na někoho se to přeci svést musí.

17 1
možnosti
MK

Pan Hrušínský se kvalifikoval jako hlupák. Dokonce bych použila nový, ale trefný výraz: bezmozek.

26 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 19
možnosti

Nahlédl jste někdy do těch Svazků? Možná byste se divil kdo tam všechno byl a ty lidi možná potkáváte a nikoho neudali. Alespoň ten kdo dělal nějakou vyšší funkci tak byl evidován jako důvěrník. Babiš byl v Mexiku a vrátil se domů až po r.1990. Možná udával i Mexičany. To gestapo mi připomínáte více vy, když tak někoho bez informací odsoudíte.

15 2
možnosti
RK

Hrušínský se tímto pasoval na úroveň jednoduchoučkých mozečků hlásajících, že největší zlo je EU, liberální přístup a ekologie. ;-D

9 1
možnosti
JZ

Ještě byste nám se svým složiťoučkým mozečkem mohl vysvětlit, co je tedy doopravdy největší zlo;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik