Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Ať už si o těchto opatřeních myslíme cokoli, tak jsou přijímána i v okolních státech, z nichž některé (míním tím Slovensko) jsou postižené méně než my.

Těžko lze předpokládat, že by nějaká cizí vláda vůbec o nějakém Janu Hrušínském věděla, natož aby kvůli němu to třeba zaváděla ve svých zemích, aby Babiše nenechala ve štychu.

17 0
možnosti
MV

Nechci komentovat obsahy obou dnešních blogu (důvod proč nechci je, doufám, jasný) . Teším se ale na následné edice a věřím, že jich bude - s ohledem na to, že školy jsou zavřené - doslova přehršel...

0 1
možnosti
JN

Tak to jsem moc rád, že i když nechcete komentovat, tak se téměř vždy hecnete a nějakým příspěvkem diskusi pod mým blogem obohatíte. A když se dokonce na mé další blogy těšíte, tak je to samozřejmě pro mě velká motivace. ;-)

2 0
možnosti
JZ

I za optimální situace tak tak přežívat, dotacím navzdory, to musí být těžký úděl. Nedivím se, že z toho leckomu začne hrabat. Na druhou stranu myslím, že už to, chudák, schytal dost.

0 3
možnosti
AK

p.Zapletel,každé podnikání je ryzikové,to snad ví každý,kdo do toho jde.Tak že je to jeho volba a nadávat na druhé je zbytečné.A pokud přežíval,jak se říká z ruky do huby,tak dělal něco špatně.

6 0
možnosti
AL

Zatímco celé Česko řeší, jak zastavit šíření nového koronaviru, Jan Hrušínský se obává likvidace svého divadla.

A do toho vstoupí oblíbenci administrátora (neumím to jinak nazvat, protože každý druhý by byl smazán) s těmito příspěvky k článku:

Otta Zablianský - Vážně Pepíček disident mluví o logice?

Petr Čevčík - Amicus je sice rudý důchodce, ...

Jak by asi dopadli jiní diskutující, kdyby psali takové ubohé příspěvky je zřejmé.

Děkuji za článek a dávám karmu.

R^

9 5
možnosti

Ševčík, Arnolde Amicusi Ličko, dycinky pan Ševčík.....A co, napsal jsem snad něco nesprávně?:-P

2 0
možnosti
JL

Pane Nozicko a take vsichni ctenari. Zde je odpoved panu Hrusinskemu na jeho jasnou predtuchu o sile pana premiera. Nechvalim zde premiera, ale take jej nezavrhuji. On totis pracuje podle ceske moudrosti (nevim zda je to i ve slovenstine)

"Chytrost nejsou zadne cary"!! Ano, ma pravdu. Proc nevyuzit sve sily k lepsimu = pro sebe.

Politicky system v CR mu dava silu. I presto, ze ma jen 30% hlasu ve Snemovne. Ma vsak "pohunky" v podobe CSSD a KSCM, kteri mu tu silu podporuji (ty koblihy se zamenily za penize ceskych danovych poplatniku).

I to rozhodovani o rade CT ve Snemovne mu nahrava. Jak vse ostatni, co Snemovna musi schvalit. (bez jakekoliv kontroly jineho volitelneho organu). On a jeho strana s temi pohunky, dokaze "vse vitezne dotahnou do konce". Vzdyt ten chytry cesky clovek (take moravsky a slezsky) mu to naserviroval v organizaci statu. Tak proc toho nevyuzit i v ovladnuti CT??.

0 2
možnosti
Foto

Teď se nejspíš pomine (když máme ten nouzový stav), chudáček paranoidní...

13 6
možnosti
Foto

Vždy se podivuji, jak jsou lidé se silným názorem na společenské problémy přitahováni jedním ze dvou protipólů. Jsou zde ti, kdo jsou nakloněni svobodě jedince žít v pokoji vlastní život a pak zde jsou ti, kdo jsou nakloněni k vládnutí - dovolující ostatním žít život pouze tak, jak tito lidé uznají za přijatelné.

Dík za každý veřejný hlas pozvednutý proti vládnímu násilí.

1 17
možnosti
PN

P73e45t46r 80N93e41d67v93ě31d

12. 3. 2020 15:09

Promiňte, co si představujete pod pojmem vládní násilí? A co považujete za pozvednutý hlas proti vládnímu násilí?

12 0
možnosti
JP

J58a80n 33P75a90v29l69í76k

12. 3. 2020 13:42

Protože je v čele vlády chronický lhář s estébáckou minulostí a navíc s nebývalým střetem zájmů, tedy naprosto nedůvěryhodná osoba, je na místě být obezřetný vůči jakémukoliv kroku takového individua a jeho kumpánů. To většině prostých lidí nedochází, proto je nutné na podobné skutečnosti upozorňovat s větším důrazem.

7 22
možnosti
PB

...... tak vono to nejni enem vo tem principálovi,- aj vostatní umjelci z teho mají fedry, jako co "prej budou žrát, jak zacálujou složenky" a tááák ?!?,- volbu nějaký rady ČT mají celkem v paži a je až s podivem, jak jim rácio velí klást si otázku, co bude dál(?),- ....... to, že máme nejvíc umjelců na metr čvereční je obecně známo,- tak, jak je známo, že sa potýkáme s nedostatkem specialistů ve výrobě a v zemědělství !,- a lopat, krumpáčů aj motyk máme na lontu v záloze habaděj, bez obav, postaráme se o Vááás VEU!

4 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik