Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic proti Vašim úvahám, pane Nožičko. Holt uvažuji jinak. Vyjádření ministra zdravotnictví v lednu považuji i dnes za zcela adekvátní tehdejší situaci. Šéf zubařů podle svých vlastních slov absolvoval kurs epidemiologie a tak věděl a včas organizoval. Pro 6,5 tisíce zubařů objednal včas 95 000 respirátorů. Dodnes nemá ani jeden. Dav je neschopen dohodnout se na dni, hodině či minutě vyhlášení třeba karantény. Víc raději už ne. Většina takovýchto článků je asi normální, ale rácia v nich moc není. A informací ještě méně. Snad jen pokud by měla Čína jednat jako nedospělý Hřib, asi bychom byli bez roušek i bez respirátorů. Jakkoli se ve všech oblastech najdou ti, co něco, co je v jejich moci činí i přímo na území ČR.

0 1
možnosti
Foto

Náměstek ministra zdravotnictví je epidemiolog, proč nejednal on, když toho nebyl schopen nedospělý "odborník" Ken...?

2 0
možnosti
Foto

Tak spousta veřejně činných lidí se ukazuje v podomácky vyrobených rouškách, aby tuto aktivitu podpořila. Na tom není přece nic špatného, je to jen dobře. Jedna z kolegyn nám dnes přinesla do práce několik ušitých roušek, tomu říkám pomocR^

2 0
možnosti
JN

Však i o takových lidech v posledním odstavci blogu píši. ;-)

0 0
možnosti
Foto

To je tak, když si politik zkouší hrát na odborníka. Nic jiného než kecy panu Babišovi nezbývá, prostě zaspal. Pak se ukazuje ta pravá tvář.

6 0
možnosti
RP

Já si také říkám proč opozici, která neustále vládu kritizuje nepomůže nějaký její bohatý vlivný člověk který je jejich příznivcem v dodávce lékařských pomůcek, jako této vládě Kellner. Ono je lehčí podávat trestní oznámení na pročinské aktivity Home Credit jako to udělal pan senátor Fischer nebo udávat do americké senátu jako L. Wagenknech na skupinu PPF o prodeji Novy. Teď by měla opozice ukázat také svou jednotu a překvapit.

1 6
možnosti
KK

Jak jste přišla na to, že Kellner pomáhal této vládě?

Já to vnímám tak, že ji zesměšnil.

Určitě není kamarád Babiše a na politické scéně má svoje koně.:-/

1 0
možnosti
MV

pan Hrib mel rousku v CT na ustech proto, aby podporil aktivity, v nich rousku doporucuje

ano, mel rousku "domo robo", takove sijeme v dnesnich dnech doma a davame je do mistniho konzumu k dispozici tem, kterym vlada nebyla rousky schopna zajistit - cili suplujeme my a mnozi dalsi cinnost, kterou by mela vest vlada

a k PPF - ano, ocenuji tento pristup - zvlaste vhodny mi prijde ale hlavne ze strany PPF a jejich zajmu v Cine. ruka ruku myje.

ale shoda s Vami, ze pan premier se cim dal tim vice projevuje jako populista - snad si toho vsimne vice lidi

6 0
možnosti
JN

Tak to jsem rád, že se po hodně dlouhé době aspoň na něčem shodneme. ;-) Přeji hezký den.

0 0
možnosti
Foto

rád Vám dnes dávám karmu a R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik