Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Oproti tomu včerejšímu žvanění, nad kterým zůstával rozum stát, z hlavy toho vedoucího NATO kašpara je projev nějakého Zemana pouze slabý odvar.

Celý svět řeší denodenně stovky mrtvých, ekonomiky půjdou do hluboké recese, čili do kytek a odstranění následků bude stát nehorázné peníze a tenhle nejspíš taky nemocný jedinec v tuhle dobu blábolí o nějakém zvyšování výdajů na zbrojení.

10 7
možnosti

Jsi jistě rád, amatérský uzenáři , že jsme v NATO, nemám pravdu? Jinak bychom neměli dispozici letadlo AN-124 Ruslan...protože NATO má využívání těchto letounů s Ukrajinci Antonov Airlines dojednané dlouhodobě v aliančního programu SALIS. Mít vlastní velká dopravní letadla je totiž pro většinu států příliš drahé. A naštěstí v loňském roce NATO prodloužilo smlouvu s Ukrajinskou firmou o další 3 roky....jsi rád?:-)

10 4
možnosti
AL

Střízlivě napsaná "detektivka", ve které autor "vypátral a odhalil" Fake news,

respektive fake picture. :)

---

Karma.

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
JT

J90i39r20i 93T80i83c41h23y

21. 3. 2020 15:58

Jsou takovi, kteri nesouhlas s nazory nekoho promeni v nenavist a tuto nenavist musi zaplest do vseho, jakkoli nesouvisiciho.

5 0
možnosti
Foto

To je běžná praxe. Vám karma R^

16 8
možnosti
Foto

:-/musíte být udřený jako kůň, hledat stále umolousané argumenty a všechno kolem prezidenta leštit a k pokojnosti při jeho nevkusech dav nabádat. Smiřte se s opradvu s tím, že i profesí semletý servilně jedete jak za filmů pro pamětníky v systému "Falešných autorit". Přirozená autorita vypadá tak, že netřeba Nožičků...a že lidi na falešné autority zvláště nyní!!! přestávají mít zkrátka náladu.

Takže pak obraz Zemana končí na hnoji a odnese ho tam sám ředitel učiliště v klidu a pro pořádek a pak holt někdo dá fakáče... a zgruntu jedno, zda jde o montáž, zcela...vpodstatě výsluha ať už od okohokoliv a nechávám to být, že holt ano. Sedm let je dost dlouhá doba se vylepšit. Zvládla to odmítaná a nezkušená paní Havlová, zvládli to jiní.

Tak jen tak pro čtení, aby bylo jasno, jak někdy téměř imbecilní chování ani v době, kdy Evropa bojuje ve válce s mnoha mrtvými, nemá šanci být nijak extra přebito tím , že nositel myšlenek vyroste... článek- komentář Lipold Seznamzprávy

"Na druhou stranu – byl to suma sumárum o něco lepší výkon než tisková konference po povodních v červnu 2013, což je asi jediný, i když méně hrozivý okamžik, se kterým se dnešní situace dá srovnávat.

Tehdy nepatřičně dobře naložený prezident - několik dní po hlavní vlně pohromy - oznámil, že pošle pomáhat Hradní stráž, špičkoval o vládním létání vrtulníkem a na závěr přítomným popřál, „abyste se neutopili. I když u novinářů je toto přání poněkud ambivalentní“. Z toho museli být lidé v zaplavených obcích u vytržení."

sedm let šance... tak asi takRv

18 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 6
možnosti
MB

"Všetci kradú a Bakala je Hyena!" = V podstatě jádro sdělení, jak se někam dobrat. Následuje to obvyklé, pokud věci fungují samy od sebe - konjuktura, tak to i nějak jde. Život potvrzuje, skutečnost se pozná - až jde do tuha ! Platí v osobním životě - v politice. S kým vlastně žiji v manželství, jak jsem doposud hospodařil a kdo se mi vlastně veřejně nabízí k pomoci ? Kdo to je a lze mu důvěřovat ? - Nápověda existuje = A jak se vlastně doposud projevoval ... ? Tmelil, leštil, vršil zásoby, sjednocoval ?

Skutečně, jak se mi může nabízet k pomoci člověk, který ještě nevyřešil sám sebe ? Asi bude nějaký rozdíl mezi oblafnutím úřadu, při přidělení si dotace - A čelení skutečné krizi ? Jak může vybudit důvěru osoba - opakovaně soudy usvědčená jako lhář ? Dobře, asi by se - Něco symbolicko - povzbudivého mělo sdělit ! Tak jo, Hrušínský, Čína a přiblblí novináři. Miloš se tak nadchnl rozséváním svých nic neřešících keců, že zapomněl na maličkost. Na obětavé lidi ... !

Zejména bojujíce v první linii - s holýma rukama. Cosi podobného, kdy Poláci naskákali na své koníky a vyrazili proti obrněným divizím Adolfa. My se jim i smáli, protože výsledek byl dán. Přesto opět podobní lidé existují i v ČR ! Chvála a obdiv jim - Bojují za nás - pro nás ! Vrchní velitel vojsk, na ně jaksi zapomněl. To už není na prostředníček - To je na kop do dupy ... :-)

12 2
možnosti
PB

P92e82t40r 10B79u61r50i85a75n

21. 3. 2020 14:19

Vysvětlil jste to a napsal vyvážený blog, tedy karma.

Škoda jen, že jste si takto i předtím nevygooglil, že ČSSD prohlásila natvrdo, že zruší II.důchodový pilíř už půl roku před jeho zavedením. To je ale můj osobní štípanec ve starší věci. :-)

3 2
možnosti
JN
VR

Jak vidět vidět naši zdravotníci si od prolhaného Bumbála nenechají nic líbit a posílají mu opravdu opravdové fakáče, Takže žádná fáma, tvrdá realita pro Zemana že?R^R^

7 5
možnosti
Foto

Fáma..? Jaká fáma, není snad pravda, že Zemanův projev měl hodnotu zdviženého prostředníku a naštval spoustu lidí, jistě i zdravotníky pro které Zeman nenašel ani slovo poděkování? Tak se projevuje asociální mrzák a jak čtu ani Vy, jeho věrný jeho projev nehájíte, také to ani nejde...

12 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik