Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J87a92n 55H94y45n10e58k

30. 3. 2020 10:25

Senátorští chytrolíni, co jste pro dobrou věc udělali vy?. .

7 2
možnosti
JS

Ne každý umí za dva týdny postavit největší fabriku na roušky na světě a rozjet v ní výrobu, kdyby to zvládly USA, tak by dnes nebrečely, že jim chybí a to platí i o evropských zemích a když to prostě neumíte, tak vám nezbude, než nakupovat nebo brečet, že nemáte. Někde to řeší šalamounský tím, že roušky nenařizují a ještě zveřejňují články o jejich obrovské škodlivosti a tím tlumí tlak veřejnosti na jejich nedostatek.

10 1
možnosti
JL

Takže budeme brát léta propadlé roušky z Číny míso, abychom to zadali českým firmám, které by to uměli udělat také.

0 9
možnosti
PC

Klíčové v otázce současné závislosti na dodávkách z Číny je právě liknavý až přezíravý přístup p. Vojtěcha na konci ledna.

v opačném případě mohl být vydán pokyn k včasnému zajištění ochranných pomůcek a to i z vlastních zdrojů. Teď jsme skutečně odkázáni na domácí výrobu roušek pro širokou populaci a předražený šunt z Číny pro zdravotníky.

Doufám, že si to budeme pamatovat, až budeme házet lístky do volebních uren.

4 7
možnosti
PC

a domnívám se, nejsem totiž znalec přesných možností při vyhlášeném Nouzovém stavu, že by to mohl stát českým výrobcům i nařídit.

1 0
možnosti
MS

Jestli mám někomu naslouchat o Číně, tak sinologa Halu. Samozrejme se najde spousta čerstvých znalců Ciny včetně autora.

6 0
možnosti
JN

Já znalosti pana Hály ohledně Číny rozhodně nezpochybňuji, ale myslím, že v souvislosti s tím, o čem v článku píši, stojí otázka trochu jinak.

2 1
možnosti

V Nizozemsku vsechny ty cinske respiratory stahuji, protoze se ukazalo, ze jsou to smejdy chranici asi jako bezna rouska. Takze ano, tady zachrana zivotu skutecne spociva v tom, ze jim ten nebezpecny sunt seberou aby nemeli pocit, ze jsou chraneni i kdyz nejsou.

3 4
možnosti
JS

U nás v testu dopadl čínský respirátor velmi dobře a dokonce co se týká virů, tak splnil i vyšší třídu bezpečnosti FFP3, tak je otázka od jakého výrobce Nizozemci nakoupili a také jak si pohlídali kvalitu, my v Číně máme lidi, kteří hlídají kvalitu rovnou na místě, což je velice důležité.

7 0
možnosti
JS

Při zaslepené obhajobě neschopného Babiše si ani nevšiml, že umírají především nemocní lidé se sociálních zařízení, na které se stát zcela vykašlal.

4 7
možnosti
ŠŠ

Když Láska není láska

11 2
možnosti
ZS

Do puntíku přesně. Dík.

(a karma)

8 3
možnosti
JN

Také díky a hezký večer.

2 0
možnosti
MK

M49i64l44a87n 24K58e16s12l

29. 3. 2020 18:58

Každý,kdo někdy něco vytvořil ví jaká je to šichta udělat něco,s čím se nikde nesetkal ani o tom neslyšel.Vynálezce,projektant, konstruktér zpracuje několik alternativ než trefí tu pravou.Umělec taky nesloží píseň hned na poprvé.Vždyť i takový Gott na každé písni tvrdě dřel a hledal alternativy.Vynálezci,konstruktéři,projektanti však mají jednu velkou výhodu.Kdysi měli gumu,kterou to chybné vyradýrovali,teď mají na počítači ťaplík,kterým mažou a mažou.Umělci,malíři,skladatelé,herci,všichni mohou vše odzkoušet než s tím vylezou na veřejnost.Piloti,řidiči trénují.Nyní chceme po vládách celého světa,aby zvládly to ,s čím se nikdy nesetkaly,co v takovém rozsahu nikdy nebylo.To,co udělají špatně se nedá jen tak vyradýrovat.Vždyť jde o životy.Rozhodují ve stresu.Na to,co udělaly špatně příjdou i oni.Připomeňme jim to,ale nekamenujte je,zatím žádnou katastrofu nezpůsobily.

Epidemiologický Edison zatím ještě není na zeměkouli.

14 0
možnosti
PC

to je sice pravda, co říkáte, ale proč tedy apriori odmítat debatu či radu jak s tím problémem naložit. Je fakt, že doc. Svoboda je primárním zaměřením gynekolog a porodník, ale relevantní informace by poskytnout mohl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik