Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Záchrana lidských životů má samozřejmě přednost před ideologií, ale to neznamená, že vládu nelze kritizovat když prokazatelně dělá chyby.

4 12
možnosti
ŠŠ

Ale né demagogicky a systémovo ideologicky

7 0
možnosti
MN

M17i29l65a77n 33N45e95t63r32h

29. 3. 2020 17:24

Určitě, Čína zachraňuje lidské životy, vždyť oni ani nic jiného neumějí, že ? Jste podobný typ jako Babiš-Bureš, neustále musíte exhibovat, přestože Vaše bláboly i znalosti jsou na úrovni žáka 4. třídy ZŠ.

6 17
možnosti
JN

Tak já bych Vám mohl pro změnu napsat, co si myslím já o Vás, ale už to za mě někteří de facto udělali v diskusi pod mým minulým blogem, tak Vám jen popřeji hezký den. :-)

11 0
možnosti
MP

Mám pocit, že někteří lidé tu jsou zcela mimo realitu. Pro všechny, kteří tu bezhlavě kritizují naši vládu - ano, řada věcí se asi dala udělat o něco lépe, ale srovnejte to s tím, jaké výsledky v ochraně vlastního obyvatelstva před epidemií mají vlády okolních vyspělých zemí - Itálie, Francie, Španělsko, Německo, Nizozemí, GB, USA, Švédsko, Belgie, Norsko, Švýcarsko, Kanada, Portugalsko...

A za další - bezhlavé odsuzování roušek z Číny - dobře se rozhlédněte kolem sebe, co všechno ve vaší domácnosti je z Číny, a zamyslete se nad tím, jestli by nebylo dobré to z ideologických důvodů vyhodit a sehnat si alternativu. Pro začátek bych začal mobilními telefony, počítačem, televizí nebo dětskými hračkami...

30 4
možnosti
TT

Po zkušenostech s čínskou politikou za několik posledních let (včetně návštěvy čínského prezidenta s působením vlastních "mlátiček" v pražských ulicích, sundávání zaplacené inzerce, atd) je nějaký logický důvod se nedomnívat, že součástí dodávky nebylo jejich vítání jako svaté relikvie?

Žádný jsem nenašel.

7 5
možnosti
MV

ukol splnen a bude mu tleskano

nic jineho k textu, ktery zase rozsetvava nema cenu psat

7 14
možnosti
LH

Bud nejsi pri smyslech, nebo nechápeš psany text, nebo obojí...

17 2
možnosti
HN

H14o91n71z10a 89N13o56v37á31k

29. 3. 2020 11:02

Jen tak na okraj.

Nizozemsko stahuje respirátory z Číny. Netěsní a mají nefunkční filtry

11 1
možnosti
JS

ono z Číny nakoupit kvalitu je docela oříšek, u nás testovaný respirátor z Číny dopadl skvěle, ale my máme lidi přímo v Číně, kteří tam na kvalitu i zásilky dohlížejí přímo na místě.

0 0
možnosti

Když oni chtěli,aby ten zdravotnický materiál dodával Tibet........;-D

9 7
možnosti
Foto

Ubohé! Zvláště v této nelehké situaci.

5 9
možnosti
TT

Tak v pohledu na to, co je uvedeno "hned pod", věřím, že váš příští blog bude o požadavku hejtmanů (zpravidla reprezentantů ANO), aby distribuci prostředků do krajů převzelo ministerstvo vnitra a ne ministerstvo zdravotnictví (vedené odborníky z ANO.

idnes je v čele propagandy, která se snaží zažehlit megaprůšvih s ochrannými pomůckami (vy jste se nadšeně přiřadil. Čína tyto prostředky za peníze dodala, to je fajn, za rychlou reakci si zaslouží i pochvalné konstatování v projevu prezidenta republiky (ať je to kdokoli), taky fajn, ale tím to končí (nebo by mělo).

Pokud jste si předplatil idnes premium a přišel vám rukou psaný osobní dopis pana Plesla, pak vašemu textu rozumím. Já teda nevidím žádný důvod pro to, aby předseda vlády týden panáčkoval u přistávajících letadel se zakoupenými OP, z toho kouká jenom snaha zahladit průšvih s materiálem, který tady nebyl (a pevně doufám, že se neukáže, že peníze, která v tom být měly, nebyly použity třeba na zavádění EET nebo provoz celníků / kontrolorů černé díry EET).

2 5
možnosti
OU
JN

Jestli tady někdo něco zbytečně vyhrocuje, tak jsou to naopak Vy s příspěvky tohoto typu.

16 7
možnosti
VH

Nikdo jim nebrani v osobnim bojkotu cinskeho zbozi - od cinskych polevek, pres veskere spotrebni veci az po zminovane rousky a respiratory. Az se dostanou do pece zdravotniku, prosim trvat na tom aby i ti bud pouzivali made in EU ochranne prostredky nebo radsi pacienta nelecili.

15 2
možnosti
VH

Tak opět, zase a znovu se potvrzuje že "Pravda a Láska" vítězí lží a nenávistí!

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik